Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@13:09:38 GMT

وجود خلأ قانونی و فنی برای حفظ باغ‌های تهران

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۷۹۸۶

وجود خلأ قانونی و فنی برای حفظ باغ‌های تهران

رویداد۲۴ آرش حسینی میلانی درباره صیانت از باغات شهر تهران اظهار کرد: شورای شهر دوره پنجم در طول عمر کاری خود چند اقدام مهم در حفاظت از باغات انجام داده و نخستین اقدام این بود که تصمیماتی که در این زمینه اخذ می‌شود را علنی کرد.

وی افزود: اقدام بعدی نیز لغو مصوبه برج باغ و جایگزین کردن خانه باغ بود که در این راستا کمیته فنی باغ هم تشکیل شده است و مالکینی که خسارتی به آن‌ها وارد شده می‌توانند از طریق تمهیدات جدید، خسارت‌ها را جبران کنند و با کاربری‌هایی که سازگار با باغ است منافع خود را به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران تصریح کرد: هرچند اولویت این است که شهرداری بتواند باغ‌ها را خریداری و به پارک عمومی تبدیل کند، اما در دوره‌ای قرار داریم که با محدودیت‌های بودجه‌ای مواجه هستیم ضمن اینکه مناطق کم برخوردار برای تملک باغات در اولویت هستند و مجبور به تخصیص بودجه در این زمینه هستیم بنابراین نمی‌توانیم همه باغات را تملک کنیم.

وی درباره تصمیم جلسه هفته گذشته شورای شهر مبنی بر باغ تشخیص ندادن یک ملک واقع در منطقه یک اظهار کرد: این تصمیم ناشی از یک خلأ قانونی و فنی است به این معنا که ممکن است ضوابط کمی که تعداد مشخصی از درخت را در واحد سطح، تعیین می‌کند شامل آن نباشد، اما به لحاظ کیفیت، آن ملک یک باغ باشد.

حسینی میلانی ادامه داد: بنده به رأی اکثریت احترام می‌گذارم، اما به آن انتقاد نیز دارم؛ ۱۴ درخت از ۱۹ درخت این زمین بیش از ۱۰۰ سانتی‌متر محیط‌بُن داشتند که شامل حدود ۷۲ درصد این ملک می‌شد البته سعی کردم روی رأی اعضای شورا تأثیر گذارم تا به کیفیت محیط نیز توجه کنند.

وی متذکر شد: نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که این ملک در محور ولیعصر واقع شده و در این محدوده مرتباً تراکم ساختمانی افزایش می‌یابد بنابراین باید نوعی اولویت‌بندی پهنه‌ای نیز قائل و در برخی کریدور‌ها حفظ فضای سبز را به‌صورت جدی پیگیر باشیم. منبع: تسنیم خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 باغات تهران حفظ باغات تهران مصوبه برج باغ مصوبه خانه باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم