Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ایالات متحده آمریکا به تازگی به نقش مخرب رژیم صهیونیستی علیه «حشد شعبی» در عراق اذعان کرده است. البته پیشتر نیز مقامات مختلف عراقی به این قطعیت رسیده بودند که رژیم صهیونیستی در پشت پرده اقدامات تخریبی اخیر به ویژه علیه مواضع حشد شعبی در نقاط مختلف، قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، ایالات متحده آمریکا در تحولی جدید، خود صراحتا به نقش آفرینیِ تخریبی صهیونیست‌ها در عراق اذعان کرده اند. درهمین راستا، «عبدالخالق العزاوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق خبر داد: «واشنگتن به دولت عراق اطلاع داده است که طرفی که اقدام به بمباران مقر‌های حشد شعبی کرده، رژیم اسرائیل است». العزاوی اخیرا در بیانیه‌ای با اشاره به پایان یافتن تحقیقات دولت در خصوص تجاوز‌های اخیر هوایی به چند مرکز و انبار سلاح و مهمات سازمان بسیج مردمی عراق گفت که در همین چارچوب، آمریکایی‌ها اذعان کرده اند که این حملات کار رژیم صهیونیستی بوده است.

از سوی دیگر، وی گفت: «بررسی‌های کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نشان می‌دهد که تعداد این حملات هوایی تاکنون به ۱۲ مورد رسیده و از سوی پهپاد انجام شده است». العزاوی افزود: «آمریکا که مسئولیت تامین و رصد حریم هوایی عراق را در چارچوب ائتلاف مدعی مبارزه با داعش بر عهده دارد به طرف عراقی گفته است که این حملات از سوی پهپاد‌های تل آویو انجام شده است».

در واقع، علت این اذعانِ ایالات متحده آمریکا به نقش مخرب تل آویو در عراق به ترس و وحشت واشنگتن از روی‌گردانی بغداد از این کشور باز می‌گردد؛ به ویژه اینکه به تازگی اخبار و گزارش‌های متعددی مبنی بر عزم بغداد برای پایان بخشیدن به روابط و مناسبات نظامی خود با آمریکایی‌ها منتشر شده است.

برهمین اساس، ایالات متحده آمریکا با اذعان به مسئولیت صهیونیست‌ها در انجام حملات تجاوزکارانه در خاک عراق تلاش می‌کنند تا ضمن اعلام برائت خود از حملات تجاوزکارانه مذکور این پیام را به مقامات بغداد برسانند که پیامد‌های چنین حملاتی نباید متوجه طرف آمریکایی باشد؛ پیامی که البته بغداد به آن توجهی نداشته و ندارد، زیرا به خوبی می‌داند که آمریکایی‌ها ـ ولو به صورت غیر مستقیم ـ در حملات انجام شده در خاک عراق نقش داشته اند.

از سوی دیگر، ایالات متحده آمریکا نیک می‌داند که در حال حاضر تلاش‌هایی از سوی برخی نمایندگان پارلمان عراق برای آماده سازی طرح «اخراج نظامیان آمریکایی» از این کشور، آغاز شده است. از همین روی، مقامات کاخ سفید بر این باورند که متحمل شدن مسئولیتِ اقدامات تجاوزکارانه علیه حشد شعبی توسط آمریکا می‌تواند روند فعلی برای اخراج نیرو‌های آمریکایی از عراق توسط نمایندگان پارلمان را تسریع کند.

در همین حال، آمریکایی‌ها خود به خوبی می‌دانند که صهیونیست‌ها از رهگذر عملیات‌های تجاوزکارانه نتوانستند به اهداف خود دست پیدا کنند. در واقع، صهیونیست‌ها با ورود مستقیم به عرصه میدانی عراق و تجاوزگری در خاک این کشور تلاش کردند تا توازن میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده در عراق را دستخوش تغییر قرار داده و به زعم خود از گسترش نفوذ روزافزون تهران در عراق ممانعت به عمل آورند.

درهمین ارتباط، روزنامه عرب‌زبان «الدستور» نوشت: «با ورود اسرائیل به عراق تحولات عراق و بمباران مواضع حشد شعبی، حتی دوستانِ ایالات متحده آمریکا در عراق نیز تحت فشار شدیدی برای موضع گیری در قبال این حملات قرار گرفتند». این روزنامه در ادامه می‌افزاید: «بنابراین، بخشی از دوستانِ آمریکایی‌ها چاره‌ای جز موضع گیری علیه واشنگتن در مقابل خود ندیدند. در آینده نیز ممکن است گروهی دیگر از کسانی که همواره با سیاست‌های آمریکا همراه بوده اند، علیه سیاست‌های این کشور در عراق موضع گیری کنند».

روزنامه الدستور همچنین در ادامه نوشته است: «در طرف مقابل، موضع دوستان و هم‌پیمانان ایران در عراق در قبال حملات پهپادی به داخل خاک این کشور نیز مشخص است و جملگی در زمره محکومیت این حملات قرار می‌گیرند. بنابراین، حملات رژیم صهیونیستی به عراق برخلاف تصور مقامات تل آویو، توازنِ میان ایران و آمریکا در این کشور را به نفع تهران تغییر داده است».

این بدان معناست که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها با تقسیم مسئولیت میان یکدیگر به دنبال تبدیل کردن عراق به صحنه درگیری‌های منطقه‌ای هستند و از رهگذر این سیاست تمام تلاش خود را برای ایجاد محدودیت در مسیر رشد نفوذ ایران در منطقه و عراق، به کار بسته اند.

این درحالی است که مقامات عراقی بار‌ها و در مناسبت‌های مختلف بر سیاست ثابت خود مبنی بر لزوم عدم تبدیل عراق به صحنه درگیری‌های خارجی تأکید کرده اند؛ با این حال مقامات واشنگتن هیچگاه به این سیاست بغداد واکنش مثبت نشان ندادند.

درهمین راستا، «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق و «برهم صالح» رئیس جمهور این کشور بار‌ها صراحتا تأکید کردند که عراق صحنه‌ای برای درگیری‌های خارجی نیست و بغداد از هرگونه تلاش برای تبدیل این کشور به عرصه‌ای برای انتقام جویی‌های سیاسی، جلوگیری می‌کند. با تمامی این‌ها ایالات متحده آمریکا همواره این موضع قاطعانه بغداد را نادیده انگاشته و کوچکترین اهتمامی بدان نداشته است.

آنچه که واضح به نظر می‌رسد، این است که صهیونیست‌ها مسیر ایجاد چالش توازن قدرت در عراق را در دستور کار خود قرار داده اند تا بدین ترتیب منافع و مصالح ایالات متحده آمریکا را در این کشور تأمین سازند. این درحالی است که در طرف مقابل نیز بغداد سیاست‌های تلافی جویانه را در برابر تل آویو و واشنگتن در پیش گرفته است. ازجمله این سیاست‌ها می‌توان به آغاز رایزنی‌های گسترده بغداد برای قطع روابط نظامی با واشنگتن اشاره کرد.

مقامات بغداد در صدد هستند تا از طریق تجهیز خود به سلاح‌های پیشرفته از طریق کشور‌هایی به جز ایالات متحده، از میزان نقش آفرینی‌های مخرب واشنگتن و متحدانش در این کشور بکاهند. این درحالی است پارلمان عراق نیز به صورت تدریجی درحال حرکت به همین سمت و سوی است. درهمین ارتباط، «حنین قدو» نماینده پارلمان عراق ضمن زیانبار توصیف کردن حضور آمریکا در عراق اعلام کرد: «زمان آن رسیده است که توافق امنیتی میان دو کشور لغو شود، زیرا سبب تضعیف عراق شده است».

وی افزود: «حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مواضع حشد شعبی بیانگر هماهنگی میان واشنگتن و رژیم صهیونیستی برای نابودی توان نظامی عراق است. فشل وناکارآمدی توافق امنیتی میان آمریکا و عراق هنگام ورود داعش به عراق نمایان شد. زمان آن فرا رسیده است که پارلمان عراق به شکل جدی در راستای پایان دادن به توافق امنیتی میان واشنگتن و بغداد حرکت کند».

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظلم ستیزی علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است

حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قزوین گفت: رهبر معظم انقلاب چند سال پیش ۲ نامه جداگانه برای جوانان اروپایی و آمریکایی نوشتند و این نامه‌ها به نظر آنها رسید و امروز همان جوان‌ها یا دانشجو هستند و یا استاد دانشگاه، و همان‌ها پای کار مرگ بر اسراییل و مرگ بر آمریکا ایستاده اند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در کشور ما دانشگاه‌هایی از جمله دانشگاه بین المللی امام (ره) در استان ما اعلام کرده اند که دانشگاه‌هایی که دانشجویانشان را اخراج کرده اند، ما پذیرای آنها هستیم و با آغوش باز از آنها استقبال می‌کنیم. همه ملت ما قیام کنندگان علیه ظلم به آمریکا و استکبار را فرزندان خود می‌دانند و همواره آنها را مورد حمایت خود قرار می‌دهند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی با اشاره به خروج آمریکا از برجام که خیلی هم باعث خوشحالی ما شد، افزود: از آن زمانی که آمریکا از برجام خارج شد، حرکت گام به گام تعهدات هسته‌ای را کنار بگذاریم، شروع شد، چرا ما باید خودمان را نسبت به برخی از جمله آمریکایی‌ها متعهد بدانیم؟ آنها باید بروند پی کارشان، از آنها جز زحمت، گرفتاری و خلف وعده چیزی ندیده ایم، ما خودمان باید برای مصالح و امنیت، علم و فناوری در کشورمان فکر و چاره اندیشی کنیم و آزادانه بهترین تصمیات را بگیریم که الان در چنین شرایطی الحمدالله نیز قرار داریم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین به موضوع آب و چالش‌های این حوزه در استان اشاره کرد و گفت: در این زمینه همه مسئولان با کمک کشاورزان و حتی مردم باید پای کار بیایند، کشاورزان ضمن آنکه باید از مساله آبیاری غرقابی دوری کنند و مردم نیز با صرفه جویی، از آب بهینه استفاده کنند.

وی ادامه داد: مسوولان استان نیز بایستی توجه داشته باشند که اگر میزان آب کفاف نیاز‌ها را نمی‌دهد، کشاورزان را به سمت کشت محصولات کم آب بر هدایت کنند، اما مساله مهم آن است که همه ما در حوزه آب مسوول هستیم و باید در این زمینه چاره اندیشی کنیم.

امام جمعه قزوین به اشاره به گرامیداشت روز صلیب سرخ و بیماری‌های خاص و صعب العلاج، اظهار کرد: از خیران درخواست داریم تا ورود جدی به حوزه بیماری‌های خاص و صعب العلاج داشته باشند، هر چند دولت نیز اقداماتی قابل توجهی در این بخش داشته است.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی در ادامه به روز اسناد ملی و میراث مکتوب اشاره کرد و گفت: اگر پیشینیان ما از میراث مکتوب امانتداری نمی‌کردند امروز دست ما از بسیاری مباحث از جمله حدیث و روایات خالی بود، به مردم نیز توصیه می‌کنیم تا در صورتی که کتاب و یا دست نوشته‌ای از گذشته دارند به رسم امانت آن را برای حفظ و نگهداری صحیح به مسئولان ذیربط اهدا کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین روز بزرگداشت شیخ صدوق و شیخ کلینی را نیز گرامیداشت.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • راهپیمایی مردم همدان علیه جنایات صهیونیست‌ها
  • ظلم ستیزی علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • اذعان ژنرال صهیونیست به دستاورد راهبردی حزب‌الله/ حادثه‌ای بدتر از هفتم اکتبر در راه است
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟