Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- باشگاه پرسپولیس به تازگی در بدنه مدیریتی خود تغییر بزرگی را تجربه کرده، اما اتفاقات عجیبی در این باشگاه می‎خورد. تاریخ انتشار: 10:33 - 23 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۳۳۵

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، محمدحسن انصاری‎فرد به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس فعالیت‎هایش را آغاز کرده و در اولین گام موفق شد از مانع بزرگی به نام «طلبکاران صاحب حکم علیه باشگاه» به سلامت عبور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با جلسات پیاپی توانست تخفیف خوبی از چند طلبکار باشگاه بگیرد و در شروع کار، اقدامات مثبتی داشت.

با این حال، انصاری‎فرد با مشکل بزرگ‎تری به نام عدم نقدینگی مواجه است. از یک سو، حساب باشگاه خالی است و از طرف دیگر، ایرج عرب برای حل مشکلات مالی در زمان مدیریت خود، بخش اعظمی از پیش‎پرداخت اسپانسر باشگاه را دریافت کرده و مدعی است با آن، مخارج باشگاه را تسویه کرده بود.

گفته می‎شود رقم این پیش پرداخت، ۱۵ میلیارد تومان تخمین زده می‌شود. این درحالی است که یک شرکت دیگر برای در اختیار گرفتن امتیاز بلیت فروشی با باشگاه پرسپولیس عقدقرارداد کرده و در همان ابتدا ۷ میلیارد تومان به صورت نقدی به حساب پرسپولیس واریز شده تا این باشگاه هیچ مشکلی برای شروع فصل نداشته باشد.

این پول قرار بود در ابتدا، به یورو تبدیل شده و برای بازگرداندن برانکو به پرسپولیس هزینه شود، اما حالا یکی از بهانه‌های افزایش بی‎رویه قیمت قرارداد برخی بازیکنان شده است. با این حساب انصاری‎فرد با دو مشکل مواجه است؛ اول اینکه پولی در بساط ندارد تا معضلات مالی را مرتفع کند و در ثانی، منابع درآمدزایی خالی شده و تا قسط دوم اسپانسر که اواسط آذرماه است، باید منتظر بماند. این موضوع بدون تردید روی مدل مدیریتی او تاثیر منفی دارد هرچند انصاری‎فرد به آینده امیدوار است و می‎خواهد با پرداختن به برخی جزئیات در قرارداد با اسپانسر اصلی باشگاه، نقدینگی فوری برای پرسپولیس داشته باشد. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمدحسن انصاری فرد پرسپولیس ایرج عرب مشکلات مالی پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی

به گزارش تابناک، بانک مرکزی از ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ اقدام به برگزاری ۱۰ دوره حراج سکه طلا در بستر مرکز مبادله کرده است. هدف بانک ‌مرکزی جهت برگزاری این سلسله حراج‌ها، ساماندهی وضعیت بازار طلا و سکه، مدیریت تقاضا در بازار سکه و جمع‌آوری بخشی از نقدینگی عنوان شده است.


به گزارش تجارت‌نیوز،با گذشت نزدیک به دو ماه از این اقدام، اکنون سکه‌ فروشان می‌گویند کیفیت سکه‌های حراج با سایر سکه‌های موجود در بازار تفاوت دارد. در همین راستا سهراب اشرفی کارشناس بازار طلا به تجارت‌نیوز گفت: «عیار تعیین‌شده برای تمام قطعات سکه‌ از سال ۱۳۰۸ که توسط بانک ملی ضرب می‌شد با عیار ۹۰۰ بود. تا سال ۱۳۳۹ که بانک مرکزی تاسیس شد این عیار حفظ شد و تا الان و در همه مقاطع، عیار سکه ۹۰۰ بوده است.»

وی تاکید کرد: «عیار تمام سکه‌های ضرب‌شده که در حراج عرضه شده نیز ۹۰۰ است و تفاوتی با سایر قطعات سکه ندارد، اما کیفیت ضرب سکه‌های جدید مقداری با سکه‌های قبل تفاوت دارد.»

اشرفی افزود: «این تفاوت کیفیت نیز احتمالا به خاطر مدل ضرب و یا دستگاه‌هایی که سکه‌های با آن ضرب شده است.»

اشرفی با بیان اینکه سکه‌فروشان خیلی راحت عیار پایین را تشخیص می‌دهند، خاطرنشان کرد: «کیفیت ضرب سکه‌های جدید مانند سکه‌های قبلی نیست، اما در خلوص طلا هیچ مشکلی وجود ندارد. تنها در کیفیت ضرب مقداری تفاوت وجود دارد که باید بانک مرکزی در این خصوص پاسخگو باشد.»

این کارشناس بازار طلا گفت: «این تفاوت کیفیت باعث شده است قیمت سکه‌های حراج‌شده مقداری از قیمت سایر سکه‌ها پایین‌تر باشد، زیرا وقتی سکه‌فروش خریدار نباشد، قیمت این نوع سکه‌ها پایین می‌آید.»

گفتنی است اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ایران نیز تاکید کرده است: «سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام‌سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند و همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.»

وی افزوده است: «سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.»

به گفته بالسینی، طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی (ع) و بارگاه امام رضا(ع) است؛ عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بر این اساس، عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس، پرتماشاگرترین با بلیت 300 هزار تومانی
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود
  • محمد انصاری به کادرفنی تیم ملی جوانان اضافه شد
  • داستان پیچیده بازگشت گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • پروانه با الگوی منحصر به فرد را پیدا کنید (معمای تصویری)
  • چرخابی: مشکل سپاهان در پرسپولیس هم وجود دارد
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی