Web Analytics Made Easy - Statcounter

فابیو پیکاردو، وزیر دولت منطقه‌ای جبل‌الطارق در تلاش برای کاهش تنش‌ها پیرامون آدریان دریا که کشتی حامل سوخت ایران بود، گفت که «سخت است ببینیم حرف چه کسی را باید بپذیریم» که آیا ایران تعهد خود را برای عدم فروش نفت این کشتی به سوریه نقض کرده است یا نه.

وزیر منطقه‌ جبل‌الطارق در راستای کاهش تنش‌ها پیرامون فعالیت کشتی آدریان دریا اظهار کرد: نمی‌توان بر اساس تصاویر گفت ایران تعهدی را نقض کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه تلگراف، فابیو پیکاردو، وزیر دولت منطقه‌ای جبل‌الطارق در تلاش برای کاهش تنش‌ها پیرامون آدریان دریا که کشتی حامل سوخت ایران بود، گفت که «سخت است ببینیم حرف چه کسی را باید بپذیریم» که آیا ایران تعهد خود را برای عدم فروش نفت این کشتی به سوریه نقض کرده است یا نه.

ایران برای آزادی این کشتی در دادگاه جبل‌الطارق تضمین کرده بود که دو میلیون بشکه نفت نفت‌کش توقیف‌شده اش را به سوریه نخواهد فروخت.

پیکاردو در این باره گفت: می‌توان از روی تصویر دید که این نفت در سوریه بوده اما نمی‌توان به واسطه این گفت که ایران تعهدی را نقض کرده است. تعهدی بر سر این که نفت[آدریان دریا] به سوریه نرسد وجود نداشته است. ما از دولت ایران این تعهد را گرفتیم که نفت[این کشتی] را به هیچ نهاد مورد تحریم اتحادیه اروپا نفروشد.

به گزارش ایسنا، پیش از ادعاها درباره فعالیت کشتی ایرانی آدریان دریا و فروش نفت آن ، علی ربیعی سخنگوی دولت کشورمان در این باره گفته بود: مقصد این کشتی را صاحب نفت آن مشخص می‌کند. ما نفت را فروخته‌ایم و اوست که تصمیم می‌گیرد کشتی کجا پهلو بگیرد که با ما نیز این موضوع را چک نمی‌کند اما لازم است باز هم از سیاست‌های غلط آمریکا که به کشورهای مختلف فشار می‌آورد تا این کشتی را در بندرگاه‌های خود نپذیرند و آنان را تهدید می‌کند گلایه کنیم و محکومش نماییم اما همانطور که گفتم ما اطلاعی از مقصد نهایی آدریان دریا نداریم و کشوری که نفت آن را خریده این موضوع را مشخص می‌کند.

این کشتی در اوایل ماه جولای با ادعای نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا در منطقه جبل‌الطارق و توسط نیروهای دریایی انگلیس توقیف شد که این اقدام از سوی مقامات ایران،‌ مصداق بارز راهزنی دریایی تلقی شد.

پس از مدت یک ماه این کشتی پس از تشکیل دادگاهی در جبل‌الطارق و با گفته شدن این که دلیلی برای در توقیف ماندن آن وجود ندارد، آزاد شد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۹۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنجشنبه) مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین، تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسرائیل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی، اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضائی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

کد خبر 6095271

دیگر خبرها

  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران
  • وزیر خارجه: همه خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده استونی را آزاد کرد
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • امیرعبداللهیان: همه خدمه کشتیِ توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی