Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا به منظور پیشگیری از بیماری، همزمان با شروع فصل پاییز است. تاریخ انتشار: 11:51 - 23 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۳۶۲

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،مصطفی جوانیان با بیان اینکه با نزدیک شدن به فصل پاییز بیماری آنفلوآنزا شیوع پیدا می‌کند، اظهار کرد: زمان پیشگیری از آنفلوآنزا معمولاً اوایل فصل پاییز و زمستان با تزریق واکسن است درست زمانی که تعداد مبتلایان زیاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا واکسن در کشور وجود دارد، تصریح کرد: این واکسن می‌تواند حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از ابتلا به بیماری آنفلوآنزاجلوگیری کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: واکسن معمولاً به صورت‌های تزریقی و استنشاقی است، اما در کشور ما استنشاقی، وجود ندارد و سازمان بهداشت جهانی آن را پیشنهاد نمی‌دهد، به همین خاطر واکسن به صورت تزریق و در دو نوع سه ظرفیتی و چهار ظرفیتی وجود دارد.

جوانیان با اشاره به اینکه افراد واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ها از واکسن استفاده کنند، گفت: واکسن چهار ظرفیتی برای تمام افراد بالای دو سال توصیه می‌شود و چنانچه در دسترس نبود، سه ظرفیتی کفایت می‌کند.

وی با بیان اینکه برای کودکان شش ماه تا دو سال باید واکسن‌های سه ظرفیتی استفاده و تزریق شود، افزود: تزریق واکسن در افراد بالای ۶۰سال، بچه‌های شش ماه تا پنج سال، خانم‌های باردار به خصوص در سه ماهه دوم و سوم حاملگی، بیماران انواع گروه‌های خونی، اختلالات بیماران با مشکلات کلیوی، قلبی، نارسایی کبد، شیمی درمانی و یا بیمارانی که ترکیبات سالیسیلات مصرف می‌کنند، کارکنان بهداشتی و مراکزی، بیماران مبتلا به آرتروز سیاتیک، پزشکان و پرستاران بخش‌های مراقبت‌های ویژه، دانش آموزان و شاغلان آموزش و پرورش، پرستاران و مراقبین سالمندان، بهزیستی و توانبخشی که خدمات مراقبتی را به عهده دارند، از اولویت‌های بالایی برخوردارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل یادآور شد: واکسن‌هایی موجود در کشور ساخت کشور فرانسه و هلند است که پس از تایید معاونت غذا و دارو، به کانال‌های رسمی و داروخانه‌های سراسر کشورکه دارای مجوز هستند، توزیع و در دسترس افراد قرار خواهد گرفت.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن آنفلوآنزا بیماری پاییز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

 

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با جود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان