Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، آیت الله اراکی که برای شرکت در کنفرانس بین المللی «وحدت اسلامی: آینده فلسطین و جهان اسلام» به آنکارا سفر کرده است، با «علی ارباش» رئیس سازمان دیانت ترکیه دیدار و گفت وگو کرد.
وی در این دیدار با بیان اینکه مساله فلسطین یکی از مهمترین مسائل امروز جهان اسلام است، اظهار داشت: پیگیری مساله فلسطین مربوط به یک ملت یا کشور خاص نیست بلکه مساله امت اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ذلت کشاندن فلسطین به ذلت کشاندن همه مسلمانان است.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب تأکید کرد: طرح های خطرناکی که امروز در فلسطین توسط صهیونیست ها اعمال می شود بسیار هشدار دهنده است و سکوت در برابر آن جایز نیست.
 
وی اظهار داشت: در شرایط کنونی ایجاد یک وحدت رویه پیرامون قضیه فلسطین بین علمای اسلام در سراسر جهان یک هدف بزرگ ومهم است.
 
آیت الله اراکی در ادامه گفت: درگذشته دیدارهای با مسئولان سازمان دیانت داشتیم و توافق شد که هیاتی از سوی ترکیه و هیئتی از علمای ایران برای همکاری دینی و فرهنگی با یکدیگر نشست هایی را برگزار کنند و امیدواریم در این همکاری فی مابین به یک طرحی در رابطه با وحدت رویه علمای اسلام پیرامون قضیه فلسطین برسیم.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب در ادامه به برگزاری سی وسومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که آبان ماه سال جاری با موضوع فلسطین در تهران برگزار می شود اشاره کرد و از علی ارباش رئیس سازمان دیانت ترکیه برای حضور در این کنفرانس دعوت به عمل آورد.
 
"علی ارباش" رئیس سازمان دیانت ترکیه نیز ضمن ابراز خرسندی از دعوتش برای حضور در سی و سومین کنفرانس بین االمللی وحدت اسلامی اظهار داشت: پرداختن به موضوع فلسطین در کنفرانس وحدت سال جاری بسیار خوشحال کننده است.
 
وی با بیان اینکه مساله فلسطین مسئله کل امت اسلام است، افزود: فلسطین در قلب ما جایگاه ویژه ای دارد و وحدت و برادری از جمله مفاهیمی است که ما از آن حمایت می کنیم و امیدواریم که پیام این مفاهیم برای همه مسلمانان تحقق پیدا کند.
 
رئیس سازمان دیانت ترکیه اظهار داشت: ظلم و ستمی که رژیم غاصب صهیونیستی علیه فلسطین و مردم فلسطین می کند بایستی در ما یک همبستگی و اتحادی ایجاد کند که با هم حرکت کنیم و پیروز شویم.
 
ارباش با بیان اینکه مسلمانان مانند اعضای بدن هستند و اگر یک عضو مشکلی داشته باشد سایر اعضا عم دچار مشکل می شوند، تأکید کرد: هر نوع فعالیتی برای بهتر شدن وضعیت مسلمانان و حل مسائل آنان باشد برای ما محترم است.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آیت الله محسن اراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای

رئیس انجمن هسته‌ای کشور با اشاره به برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به صورت بین‌المللی در کشور از ۱۷ اردیبهشت گفت: این کنفرانس بستر مناسبی برای دانشجویان و اساتید است که از صنعت ما و از آخرین دستاوردهای همدیگر آگاهی پیدا کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نشست خبری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای 2024 در اصفهان با حضور اهالی رسانه و جواد کریمی ثابت؛ رئیس انجمن هسته‌ای کشور و قاسم بی‌نیاز؛ مدیر‌کل دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی انرژی‌ اتمی در هتل‌ عباسی اصفهان برگزار شد.

رئیس انجمن هسته‌ای کشور در این نشست با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درخصوص اشتراکات فناوری با کشورهای هم‌سوی این سازمان گفت: این یکی از موضوعات بسیار مهمی بود که در انجمن هسته‌ایی و سازمان انرژی اتمی کشور هدف‌گذاری شد و از سوی دیگر هم جامعه هسته‌ایی ما در این 50 سال به بلوغ خیلی خوبی رسیده است. انجمن هسته‌ایی بعد از 29 دوره که کنفرانس ملی برگزار کرده بود، فضا، محتوا، امکانات و ظرفیت را مناسب دید که اولین کنفراس بین المللی علوم و فنون را در اصفهان برگزار کند‌.

جواد کریمی‌ثابت در خصوص استقبال از این کنفرانس بین‌المللی افزود: استقبالی که از داخل و خارج از کشور برای مشارکت در این کنفرانس شده بود، بسیار فراتر از انتظار برگزارکنندگان این کنفرانس بود. در حال حاضر بیش از 500 مقاله برای کنفرانس ارسال شده است که با کیفیت بسیار بالایی ارائه شده‌اند. هم‌چنین بیش از 50 دانشگاه کشور در فرایند داوری مقالات مشارکت داشتند و 420 مقاله به صورت مقالات قابل ارائه در کنفرانس پذیرفته شده‌ است.

رئیس انجمن هسته‌ای کشور تصریح کرد: 16 میزگرد فنی یا پنل‌های تخصصی که بتواند تمام ابعاد دستاوردهای هسته‌ای یا فناوری هسته‌ایی را پوشش بدهد تدارک دیده شده است. در حدود 100 سخنران از مقالات انتخاب شده که بیش از 80 سخنران علمی داریم.

وی تاکید کرد: این کنفرانس بستری شده است برای حضور دانشجویان و اساتید از صنعت هسته‌ای کشور که تعداد زیادی با ما همکاری داشتند.

کریمی ثابت در خصوص جزئیات برگزاری این کنفرانس در اصفهان نیز گفت: کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ایی2024 برای اولین بار در کشور و به مدت 3 روز، از 17 اردیبهشت برگزار خواهد شد. مراسم افتتاحیه با حضور گروسی؛ رییس آژانس بین المللی و اسلامی؛ رییس سازمان انرژی اتمی کشور برگزار خواهد شد، هم‌چنین این کنفرانس بستر مناسبی برای دانشجویان و اساتید است که از صنعت ما و از آخرین دستاوردهای همدیگر آگاهی پیدا کنند و در واقعیت یکی از فلسفه‌های برگزاری این کنفرانس نیز همین موضوع است‌.

رئیس انجمن هسته‌ای کشور با اشاره به ساختارهای این کنفرانس افزود: در چهار بخش، محتوای 13 گانه داریم که همه این موارد را عرضه می‌کنیم؛ یکی از این بخش‌ها ارائه سخنرانی‌های علمی است که در این بخش 100 سخنرانی داریم که از این 100 سخنرانی تعداد بسیار زیادی پژوهشگران و سخنرانان خارجی هستند. بخش دوم میزگردهای تخصصی است که بسیار خوب هستند که در این میزگردها بیش از 80 سخنران علمی داریم که با مشارکت پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه موضوعات در کنفرانس متفاوت است اما تغییرات اقلیمی از سرفصل‌های اصلی این کنفرانس خواهد بود، تاکید کرد: برای این سه روز در 4 سالن برنامه گذاشتیم، یعنی تقریبا می‌توان گفت این موضوع برای مجموعه‌ هسته‌ای کشور از نظر محتوا بی‌سابقه است و صادقانه بگویم این اتفاق نشانی از بلوغ فناوری هسته‌ای هم در صنعت ما و هم در دانشگاه ماست.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»