Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@06:41:40 GMT

اعتباری برای بازسازی مدارس سیلزده خراسان شمالی نرسید

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۱۶۵۱

اعتباری برای بازسازی مدارس سیلزده خراسان شمالی نرسید

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب اظهار داشت: بهار امسال ۱۰۹ مدرسه شامل ۸۷ مدرسه روستایی و ۲۲ مدرسه شهری در شهرستان های مختلف استان، از بارش های سیل‌آسا آسیب دید که تا کنون تعمیرات اساسی در این مدارس انجام شده و البته برخی از تعمیرات نیز مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امین فلاح اظهار داشت: آسیب های خطرساز در تمام مدارس خسارت دیده، از محل اعتبارات داخلی آموزش و پرورش تعمیر شده و انجام تعمیرات در سایر مدارس در صورت تامین اعتبارات از محل منابع بحران، محقق می شود.

وی تصریح کرد: تمام مدارس خسارت دیده از بارندگی ها، برای پذیرش و حضور دانش آموزان آماده است و خسارت ها، خللی در بهره برداری از آن ایجاد نمی کند. 

فلاح افزود: در بارندگی های امسال، ۲۸ مدرسه عشایری در منطقه مراوه تپه استان گلستان و شهرستان مانه و سملقان این استان نیز خسارت دید که امسال برای خرید و تامین ۲۸ کانکس چرخدار اقدام شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای خرید کانکس ها، ۱۴ میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود و اکنون قرارداد تامین این کانکس ها منعقد شده که پیش از کوچ عشایر، در مناطق مستقر می شود. 

فلاح در خصوص بازسازی مدارس مناطق زلزله زده استان نیز گفت: در زلزله اردیبهشت ماه سال ۹۶، ۳۳ مدرسه با ۱۶۱ کلاس نیاز به تخریب و بازسازی پیدا کرد که از این تعداد ۲۳ مدرسه با ۱۲۶ کلاس در بجنورد و ۱۰ مدرسه با ۳۵ کلاس در مانه و سملقان بود.

وی افزود: از این تعداد ۷۶ کلاس در مناطق شهری و ۸۵ کلاس در روستاهای این ۲ شهرستان است که تاکنون تخریب و بازسازی ۱۲ باب آموزشگاه شهری و روستایی به اتمام رسیده و شماری نیز در حال اجرا است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی افزود: بازسازی شماری از مدارس خسارت دیده از زلزله سال ۹۶، به علت مشکل اعتباری، هنوز وارد مرحله عملی نشده است.

۱۶۵ هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه تحصیل می کنند. 

۷۱۸۵/۵۱۳۲ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل سازمان نوسازی مدارس خراسان شمالی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها