Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@09:56:16 GMT

بهنوش طباطبایی مری پاپینز می‌شود 

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۱۸۰۱

بهنوش طباطبایی مری پاپینز می‌شود 

به گزارش مشاور رسانه ای نمایش موزیکال مری پاپینز، این نمایش قرار است با حضور بهنوش طباطبایی روایتگر ماجراجویی ها و داستان های هیجان انگیزی باشد که در خانواده بنکس رخ می دهد که در آبان ماه سال جاری به عنوان سومین تجربه گروه تولیدی موزیکال های الیورتوییست و بینوایان به کارگردانی احمد سلیمانی در تالار وحدت به اجرا در آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مری پاپینز؛ یکی از محبوب ترین شخصیت های فانتزی است که تا قبل از این به هنرمندان چیره دستی در تاریخ سینمای جهان از جمله جولی اندروز رسیده است. نقش آفرینی جولی اندروز در نقش مری پاپینز در سال ۱۹۶۴ اسکار بهترین بازیگر زن نقش اصلی را برای وی به ارمغان آورد و همچنین با ایفای نقش، وی به انتخاب مجله پریمیر جزو یکصد شخصیت برتر تاریخ سینما قرار گرفت.

 نقشی که در کنار سایر نقش های اندروز همچنان برای وی افتخار می آفریند. این ستاره موزیکال های مری پاپینز و اشک ها و لبخند ها سوم سپتامبر سال جاری شیر طلایی افتخاری ونیز را به خاطر یک عمر فعالیت های هنری از آن خود کرد. جایزه گلدن گلوب و بفتا هم پیش از این برای بازی در نقش مری پاپینز نصیب جولی اندروز شده بود.  
پس از پیچ و خم های بسیاری که این شخصیت در طول تاریخ نمایش و سینما پشت سر گذاشته، حالا قرار است توسط یکی از بازیگران شناخته شده ایرانی بازآفرینی شود تا بدین ترتیب طباطبایی عنوان مری پاپینز را به نام خود ثبت کند.
طباطبایی؛ بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که آثار درخشانی در کارنامه حرفه ای خود دارد از آبان ماه امسال به صحنه تالار وحدت ظاهر می شود. طباطبایی دو سال متوالی کاندیدای بهترین بازیگر زن برای نمایش های داستان یک پلکان و ابرهای پشت حنجره به گردانی رضا گوران از جشنواره بین المللی تئاتر فجر در سال های ٨٨ و ٨٩ و به خاطر  نمایش سیندرلا اثر جلال تهرانی کاندیدای جایزه بهترین بازیگر زن در جشن منتقدان تئاتر در سال ٩٣ شد. 
وی همچنین نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم ماجرای نیمروز  - رد خون در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر و نقش مکمل زن برای فیلم سیانور در جشن منتقدان سینما شد. 
در کارنامه حرفه ای طباطبایی علاوه بر فعالیت های سینمایی آثار نمایشی همچون فصل شکار بادبادکها به کارگردانی  جلال تهرانی و ترانه های قدیمی، سینماهای من، نام تمام مادران و آینه های روبرو  به کارگردانی محمد رحمانیان به چشم  می خورد.
این اثر اقتباسی آزاد از مجموعه داستان های مری پاپینز نوشته پاملاتراورس با ترجمه احمد کولیوندی ، ترانه سرایی و دراماتورژی محمد رضا کوهستانی است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر بهنوش طباطبایی تئاتر نمایش تالار وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۱۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • عکس| جدیدترین پست اینستاگرامی بهنوش طباطبایی در حرم امام رضا(ع)
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • (تصویر) تیپ ورزشی جدید بهنوش طباطبایی