Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نمایشگاه بزرگ IFA یا ایفا یکی از قدیمی‌ترین رویداد‌های صنعتی در جهان محسوب می‌شود، این نمایشگاه برای اولین بار در سال ۱۹۲۴ آغاز به کار کرد و به محلی برای گردهم آمدن بزرگ‌ترین برند‌های لوازم خانگی، الکتریکی و تکنولوژی تبدیل شد. برلین آلمان هر ساله میزبان ایفا بوده تا این نمایشگاه به یکی از بزرگ‌ترین رویداد‌های فناوری در سطح اروپا تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ تقریبا تمامی برند‌های مطرح لوازم خانگی، قطعات الکتریکی و محصولات هوشمند حضور داشتند، در این رویداد شرکت‌های تولید کننده تلفن همراه نیز حاضر بوده و از چندین مدل جدید هم رونمایی شد، البته مدل‌های جدید در سطح میان‌رده بوده، زیرا ایفا تمرکز خاصی برروی بخش تلفن هوشمند ندارد و به همین دلیل شرکت‌های بزرگ، مدل‌های بالارده و پرچدار خود را طی رویداد‌های انحصاری یا کنفرانس جهانی موبایل، معرفی خواهند کرد. از این رو در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ شاهد معرفی چندین مدل جدید و البته جذاب بودیم که توجه کارشناسان را به خود جلب کرد، ما نیز قصد داریم در این به ۵ تلفن هوشمند برتر معرفی شده در این نمایشگاه بپردازیم، با ما همراه باشید:

مدل سامسونگ گلکسی A90 5G

مشخصات کلی:

نمایشگر ۶.۷ اینچی سوپرآمولد پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ حافظه رم در دو ظرفیت ۶ و ۸ گیگابایت دوربین سه‌گانه با سنسور‌های ۴۸، ۸ و ۵ مگاپیکسل دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سامسونگ در نمایشگاه ایفا از مدلی که مدت‌ها شایعه معرفی آن منتشر شده بود رونمایی کرد، گلکسی A90 5G، بهترین مدل سری گلکسی A سامسونگ و قدرتمدترین تلفن هوشمند معرفی شده در برلین بود که دست کمی از مدل‌های پرچمدار بازار ندارد، بارزترین ویژگی این مدل مجهز بودن به فناوری 5G بوده که آن را در زمره ارزان‌ترین تلفن‌های 5G بازار قرار می‌دهد. گلکسی A90 5G ویژگی‌های جذاب دیگری نیز دارد، این مدل از یک نمایشگر بزرگ و باریک سوپرآمولد بسیار با کیفیت بهره می‌برد که البته موجب شده تا وزن دستگاه کمی بالا رود، همچنین باتری ۴ هزار ۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن یکی از بهترین باتری‌ها در مدل‌های سری گلکسی A است که برای یک مدل میان‌رده بسیار مطلوب خواهد بود، البته این باتری با شارژ سریع ۲۵ واتی به سرعت شارژ می‌شود. دوربین سه‌گانه با سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی نیز از دیگر نقاط قوت این مدل خواهد بود که تصاویری باکیفیت ثبت می‌کند.

اما قدرت‌نمایی اصلی گلکسی A90 5G در بخش فنی است، جایی که پردازنده پرچمدار اسنپدراگون ۸۵۵ به همراه ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه رم (بسته به نوع پیکره‌بندی) برای انجام تمام کار‌های روزانه و سنگین کافی خواهد بود. این مدل هر چند در دسته میان‌رده‌های سامسونگ قرار می‌گیرد، اما مشخصاتی همچون یک پرچمدار دارد، قیمت آن نیز حدود ۸۰۰ دلار اعلام شده که از پرچمداران هوآوی بسیار گران‌تر است.

مدل موتورولا وان زوم

مشخصات کلی:

نمایشگر ۶.۳ اینچی سوپرآمولد پردازنده اسنپدراگون ۶۷۵ حافظه رم ۴ گیگابایت دوربین چهار‌گانه با سنسور‌های ۴۸، ۸، ۱۶ و ۵ مگاپیکسل دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسل باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

جدیدترین سری میان‌رده موتورولا وان، در نمایشگاه ایفا معرفی شد، این مدل به طور اختصاصی و با تمرکز ویژه‌ای در بخش دوربین طراحی شده که شاید موجب شود فروش محصولات موتورولا کمی افزایش پیدا کند.

این مدل از دوربین چهارگانه با سنسور‌های ۴۸ مگاپیکسلی عریض، ۸ مگاپیکسلی تله‌فوتو با زوم اپتیکال ۳ برابر، ۱۶ مگاپیکسلی بسیار عریض و ۵ مگاپیکسلی عمیق استفاده می‌کند که کیفیت قابل توجهی در تصویر و فیلم برداری دارد. در واقع موتورولا تنها تعداد سنسور‌ها را افزایش نداده و با ارائه یک سیستم نرم افزاری منسجم، به طور جدی در بخش تصویربرداری پیشرفتی چشمگیری داشته است. به جز بخش دوربین، دیگر مشخصات موتورلا وان زوم در حد یک میان‌رده با کیفیت است که می‌تواند پاسخ‌گوی بسیاری از کار‌های روزانه کاربران باشد، این مدل قیمتی حدود ۴۵۰ دلار دارد.

مدل نوکیا ۷.۲

مشخصات کلی:

نمایشگر ۶.۳ اینچی LCD پردازنده اسنپدراگون ۶۶۰ حافظه رم با ظرفیت ۴ و ۶ گیگابایت دوربین سه‌گانه با سنسور‌های ۴۸، ۸ و ۵ مگاپیکسل دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت

نوکیا به تازگی روند رو به رشدی در تولید تلفن‌های همراه خود در پیش گرفته و می‌توان گفت شاید در آینده‌ای نزدیک نوکیا مجددا به جمع شرکت‌های برتر تولید کننده تلفن همراه در جهان بپیوندد. مدل جدید نوکیا ۷.۲ یک میان‌رده جدید و مقرون‌به‌صرفه دیگر از این شرکت است که می‌تواند در بازار فروش با اقبال فراوانی همراه شود. نوکیا نیز مانند شرکت‌های هوآوی، سامسونگ و شیائومی، تمرکز ویژه‌ای در بخش میان‌رده‌های خود دارد و در تلاش است تا راه خود را در بازار چالش‌برانگیز جهانی باز کند.

نوکیا ۷.۲ یک مدل اقتصادی خوش دست و با کیفیت است که از پردازنده اسنپدراگون ۶۶۰ به همراه ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد. این مدل نیز در بخش دوربین حرف‌هایی برای گفتن دارد، نوکیا در میان‌رده جدید خود از سه دوربین ۴۸، ۸ و ۵ مگاپیکسلی استفاده کرده که تصاویر بسیار خوبی ثبت می‌کنند. قیمت این محصول حدود ۳۰۰ دلار است.

مدل سونی اکسپریا ۵

مشخصات کلی:

نمایشگر ۶.۱ اینچی اولد پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ حافظه رم ۶ گیگابایت دوربین سه‌گانه با سنسور‌های ۱۲ مگاپیکسلی دوربین سلفی ۸ مگاپیکسل باتری ۳۱۴۰ میلی‌آمپر ساعت

سونی با مدل اکسپریا ۵ مجددا به تولید تلفن‌های هوشمند جمع‌و‌جور بازگشت، شرکت سونی مدتی بود که به خصوص در مدل‌های پرچمدار، تلفن‌های بزرگ و تا حدودی بدقواره را به بازار عرضه می‌کرد، اما میان‌رده با کیفیت اکسپریا ۵، طراحی بهتری دارد، این مدل از نمایشگر ۶.۱ اینچی استفاده می‌کند، اما وجود حاشیه عریض موجب شده تا اندازه آن در حد مدل‌های ۶.۵ اینچی و بیشتر باشد، سونی همچنان نتوانسته به طراحی مدل‌های حاشیه باریک با دوربین سلفی با بریدگی یا ناچ در نمایشگر دست پیدا کند و مدل‌های جدید این شرکت نیز مانند گذشته حاشیه‌های بزرگی دارند. به همین دلیل است که مدل‌های سونی اندازه بزرگ‌تری نسبت به رقبا دارند.

اکسپریا ۵ از پردازنده قدرتمند اسنپدراگون ۸۵۵ بهره می‌برد که به همراه ۶ گیگابایت حافظه رم، کاملا در قامت یک پرچمدار عمل خواهد کرد. این مدل از دوربین سه‌گانه با زوم اپتیکال ۲ برابر نیز استفاده می‌کند که کیفیت بسیار بالایی دارد، همچنین شارژ سریع ۱۸ واتی نیز از دیگر ویژگی‌های این مدل است. اکسپریا ۵ نزدیک به ۸۰۰ یورو قیمت دارد.

 

مدل ال‌جی  G8X ThinQ

مشخصات کلی:

نمایشگر ۶.۴ اینچی اولد پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ حافظه رم ۶ گیگابایت دوربین دو‌گانه با سنسور‌های ۱۳ و ۱۲ مگاپیکسل دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

شرکت ال‌جی تلاش زیادی کرد تا مدل تاشو خود را با شرایطی مناسب به بازار عرضه کند، هرچند این مدل به میت ایکس هوآوی یا گلکسی فورد سامسونگ با نمایشگر‌های تاشو شباهتی ندارد، اما حال که این دو مدل هنوز از نظر ساختاری به کیفیت مورد نظر خریداران نرسیده‌اند، ال‌جی  G8X ThinQ با دو نمایشگر، تا حد زیادی می‌تواند یه جانشین خوبی باشد. 

باید گفت در مدل جدید ال‌جی در واقع با دو نمایشگر طرف هستیم که با یک لولا به یکدیگر متصل شده‌‌اند، قطعا نبود لولا و استفاده از نمایشگر یکپارچه مانند گلکسی فولد برای کاربران تجربه بسیار لذت‌بخش‌تری خواهد بود اما همانطور که گفته شد، این فناوری هنوز به بلوغ کافی نرسیده و مشکلات زیادی نیز دارد. مدل تاشو ال‌جی ضخامت زیادی ندارد و بسیار خوب طراحی شده، نمایشگر دوم G8X ThinQ بسیار باریک بوده و به خوبی برروی نمایشگر اول جای می‌گیرد، همچنین با چرخش کامل، نمایشگر‌ها از پشت نیز برروی هم قرار می‌گیرند که در این حال یک تلفن با دو نمایشگر در قسمت و جلو و عقب طرف هستید.

اسنپدراگون ۸۵۵ با ۶ گیگابایت رم برای انجام هر پردازش سنگینی کافی خواهد بود، اما دوربین دوگانه با دو سنسور ۱۳ و ۱۲ مگاپیکسلی می‌توانست بسیار بهتر طراحی شود. در هر صورت مدل تاشو ال‌جی طراحی متفاوتی دارد که شاید مورد پسند خیلی از خریداران واقع شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد

 به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت فناوری هوآوی در چین از یک برند نرم‌افزاری جدید برای رانندگی هوشمند رونمایی کرد تا جدیدترین دستاورد خود را برای تبدیل شدن به بازیگر اصلی در صنعت خودروهای الکتریکی به رخ بکشد.

جین یوژی (Jin Yuzhi)، مدیرعامل واحد خودروی هوشمند در هوآوی گفت نام تجاری این خودرو «کیان کان» (Qiankun) است و در عین خودران بودن، صندلی راننده دارد و مجهز به سیستم صوتی تحت فرمان راننده است.

جین گفت: «امسال رانندگی هوشمند برای نخستین بار در حد انبوه و گسترده تجاری‌سازی خواهد شد و تعداد خودرو‌های مجهز به سیستم خودران هوآوی در جاده‌ها تا پایان سال به بیش از ۵۰۰ هزار دستگاه خواهد رسید.»

هوآوی در نوامبر گذشته اعلام کرده بود این واحد به یک شرکت جدید تبدیل می‌شود که فناوری‌ها و منابع اصلی واحد را دریافت می‌کند و از شرکای خود مانند خودروسازی چانگان (Changan) نیز دعوت به سرمایه‌گذای کرده است.

جین گفت، همچنین تاکنون از هفت مدل خودروی برقی با مشارکت خودروسازان چینی رونمایی کرده است که فروش خوبی داشتند.

این ایجاد تنوع در مدل خودرو‌های برقی در بحبوحه تشدید جنگ قیمت در بازار خودرو‌های جهان آغاز است چرا که این بازار با کاهش سرعت فروش و عمیق‌تر شدن نگرانی‌های مربوط به ظرفیت مازاد دست‌وپنجه نرم می‌کند و بیش از ۴۰ برند برای جلب‌توجه مصرف‌کننده با یکدیگر در حال رقابت هستند.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • گوشی اوپو A3 چه مشخصاتی دارد؟
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • تهران هفتاد سال پیش از نمای آسمان / چگونه از تلفن همراه هوشمند کمتر استفاده کنیم؟ / چرا بهتر است آپشن پارک اتوماتیک را انتخاب کنید؟ / ژن‌هایی که بعد از مرگ فعال می‌شوند
  • گل انفرادی دیدنی گابریل مارتینلی در خانه چلسی (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۱۹/۲۰) / فیلم
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است