Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:26:13 GMT

توسعه دپارتمان‌ هنر اسلامی موزه لوور

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۲۴۳۹

توسعه دپارتمان‌ هنر اسلامی موزه لوور

موزه لوور پاریس، از دپارتمان هنرهای اسلامی خود پس از اتمام پروژه توسعه و بازسازی رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از نشنال، این پروژه بازسازی و توسعه با حمایت مالی یک موسسه خیریه سعودی صورت گرفت. از جمله تغییرات صورت گرفته به ایجاد ورودی‌های جدید و یک نمایشگاه جدید موقتی برای نمایش آثار هنر اسلامی می‌توان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر موزه لوور در رابطه با این پروژه توسعه و بازسازی بیان کرد:« امیدواریم به واسطه این تغییرات میزبان بازدیدکنندگان بیشتری باشیم و بتوانیم برای علاقه‌مندان این بخش از موزه مفاهیم اولیه برای درک این میراث هنری که در موزه لوور به امانت گذاشته شده را فراهم کنیم.»

این اولین بار نیست که مؤسسه خیریه «ولید بن طلال» مبلغی را به عنوان کمک مالی به موزه لوور اهدا می‌کند. این مؤسسه در سال ۲۰۰۵ نیز ۲۳ میلیون دلار برای کمک به ساخت دپارتمان هنرهای اسلامی به موزه لوور اهدا کرد.

طبق اطلاعات منتشر شده دروبسایت موزه لوور، دپارتمان هنر اسلامی جدیدترین دپارتمان این موزه محسوب می‌شود که در سال ۲۰۰۳ بنا شد و در سپتامبر سال ۲۰۱۲ نیز توسعه داده شد و رسما آغاز به کار کرد. در سال ۱۸۹۳ بود که برای اولین بار یک بخش در موزه لوور  به "هنر اسلامی" اختصاص داده شد. در سال ۱۹۰۵ نیز برای اولین بار یک اتاق مجزا در دپارتمان هنرهای تزئینی این موزه به هنر اسلامی اختصاص داده شد.

دپارتمان هنر اسلامی موزه لوور در حال حاضر ۳,۰۰۰ اثر  را به نمایش می‌گذارد که از اسپانیا تا هند به این مکان منتقل شده‌اند. قدمت این آثار به قرن هفتم تا نوزدهم میلادی باز می‌گردد.

 این دپارتمان که از آثار هنری و باستانی را در کنار یکدیگر نگهداری می‌کند،‌ تاثیرات هنر اسلامی بر سبک‌های مختلف هنر و نحوه تکامل آن در طول زمان را  برای بازدیدکنندگان به نمایش می‌گذارد.

در مجموع بیش از ۱۴,۰۰۰ اثر در این دپارتمان نگهداری می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه هنر اسلامی موزه لوور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید/ یک نفر کشته شد
  • امیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار دارد
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است