Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@20:11:31 GMT

۳ خیانت بزرگی که در حق سلامت مردم ایران شد!

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۲۸۶۷

۳ خیانت بزرگی که در حق سلامت مردم ایران شد!

به‌دلیل برخی طرح‌های پیدا و پنهایی که طی این سال‌ها در حوزه سلامت و تغذیه مردم کشورمان به اجرا درآمده، با کمال تاسف باید گفت برخی از خوراکی‌ها و روش‌ها از زندگی روزمره امروزی ما حذف شده‌اند!

به گزارش مشرق، در سالیانی نه چندان دور (پیش از دوره قاجار) و در زمانی که "طب ایرانی ـ اسلامی" هنوز در قالب طرحی دقیق و استعماری توسط عوامل انگلیس با همکاری چهره‌های نفوذی در حاکمیت کشورمان از عرصه زندگی روزمره مردم ایران حذف نشده بود، بخش زیادی از مردم کشورمان با مبانی طب سنتی و طب ایرانی ـ اسلامی آشنایی مناسبی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از مردم به‌دلیل آشنایی و تسلط نسبی با اصول حفظ‌الصحه، با ضروریات تغذیه‌ای و درمانی خود آشنا بودند و به همین واسطه، از بسیاری از بیماری‌های رنگارنگی که امروز مردم ایران با آنها درگیر هستند، مصون و در امان بودند.

بیشتر بخوانید: آیا تشعشع دکل ایرانسل یا دکل‌های مخابرات مضر است؟

اما در کنار این مسئله، به‌دلیل برخی طرح‌های پیدا و پنهایی که طی این سال‌ها در حوزه سلامت و تغذیه مردم کشورمان به اجرا درآمده، با کمال تاسف باید گفت برخی از خوراکی‌ها و روش‌هایی که به‌عنوان پایه سلامتی و کلید پیشگری محسوب می‌شوند از زندگی روزمره امروزی ما حذف شده‌اند! که در ادامه به 3 نمونه از این موارد اشاره شده است:

عسـل

قرآن کریم درباره عسل می‌فرماید: "فیه شفا للناس" و در احادیث داریم: "در عسل درمان هر دردی است!"

اما متاسفانه امروزه در اذهان مردم اینطور جا انداخته‌اند که همه عسل‌های موجود در بازار کشورمان "شکر" است و عسل طبیعی پیدا نمی‌شود! و با همین ترفند، "عسل" که می‌تواند درمان تمام درها باشد و در پیشگیری از امراض مختلف، نقشی کلیدی دارد تقریباً از سبد غذایی مردم کشورمان حذف شده است!

برای مطالعه بیشتر در این باره می‌توانید این مطلب را بخوانید: ویژگیهای "عسل طبیعی" و راهکار تشخیص عسل تقلبی چیست

نمـک طعـام طبیعی

در منابع  روایی از نمک (نمک طعام طبیعی تهیه شده از سنگ نمک) به عنوان "شفای 70 بیماری" یاد شده است.

اما در حال حاضر با تبلیغات پرحجم و گسترده در نظام رسمی سلامت کشورمان، به عموم مردم کشورمان اینگونه القا کرده‌اند که "نمک، سم سفید است و کاملا مضر است!!" و هیچکس نباید نمک بخورد و نمکدان‌ها باید از سفره‌ها جمع شود!!

از سوی دیگر ضمن تبلیغات علیه نمک، به‌صورت همزمان دسترسی و عرضه نمک طبیعی تهیه شده از سنگ نمک را از بین برده‌اند و صرفاً "نمک تصفیه شده یددار" از طریق مبادی رسمی عرضه می‌شود؛ در حالیکه به اذعان اساتید طب سنتی و بر اساس منابع طب ایرانی ـ اسلامی، نمکی که ضامن سلامتی و عامل مصونیت از بیماریهاست، نمک طعام طبیعی است و نه نمک تصفیه شده یددار که عملاً بسیاری از عناصر اصلی نمک طعام طبیعی را ندارد.

حجـامت

در منابع روایی از "حجامت" به‌عنوان شفای بسیاری از  بیماری‌ها یاد شده و منابع طب سنتی هم بر این مسئله تاکید دارد. ( برای مطالعه بیشتر می‌توانید این مطلب را بخوانید "فعالیت رسمی 116 کلینیک حجامت در انگلستان/ مخالفت با حجامت فقط در ایران!"

اما متاسفانه طی این سالها، حجم گسترده‌ای از سیاه‌نمایی از سوی مراجع رسمی و برخی جریانات خاص علیه حجامت صورت گرفته است تا مردم اقبال کمتری به حجامت داشته باشند؛ جالب اینکه سازمانی مانند انتقال خون، تلاش گسترده‌ای داشته تا به مردم بر خلاف یافته‌ها و مقالات متعدد علمی، اینگونه القا کند "حجامت همان خون دادن است و به جای اینکه حجامت کنید، خون بدهید!"

در این گفتار به این 3 مورد، تنها به‌عنوان نمونه از طرح‌های کلانی که خروجی آن صرفاً "تهدید سلامتی" مردم است، اشاره شد در حالیکه مواردی از این دست بسیار زیاد است مثلاً در حال حاضر "روغن مایع تراریخته" در کل کشور تولید و عرضه می‌شود و در مقابل اینگونه تبلیغ می‌شود که "روغن‌های حیوانی" برای سلامتی شما مضر است!

روزانه حجم گسترده‌ای از نوشابه‌های گازدار و فست‌فود با مجوز رسمی و با علامت "سیب سلامت" تولید و عرضه می‌شود اما در مقابلِ عرضه و فروش محدود روغن‌های سالمی مانند روغن کنجد(روغن‌گیری در حضور مشتری) تبلیغات مسموم گسترده صورت می‌گیرد!

لزوم تسلط حداقلی عموم مردم به مبانی طب سنتی و طب ایرانی ـ اسلامی و آشنایی با مبانی حفظ‌الصحه، تنها راهکاری است که مردم کشورمان در پناه آن می‌توانند فریب برخی تبلیغات غلط و مسموم را نخورند و با دانش و سواد حتی مختصر طب سنتی، سلامت خود و خانواده خود را تضمین کنند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان سلامت حجامت عسل روغن کنجد انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «نیکا» تا «یسنا»

عصر یکشنبه، ۹ اردیبشهت‌ماه در روستای «یلی بدراق» از توابع بخش «پیشکمر» شهرستان کلاله خبر پیچید که «یسنا دیدار» دختر چهارساله‌ای که مردم روستا کمابیش او را می‌شناختند، گم شده است.

خبر، در یکی دو روز اول حوالی همان روستا چرخید و اول مردم ده، زمین‌های کشاورزی را به دنبال او گشتند و بعد با ورود نیرو‌های امدادی و انتظامی هم تیم جست‌وجو بزرگ‌تر شد و هم نگرانی‌ها. مردم روستا‌های اطراف هم بسیج شدند و هرکس به‌نوبه خود می‌کوشید سهمی در یافتن دختربچه روستایی داشته باشد؛ جوان‌تر‌ها لابه‌لای ساقه‌های بلند و انبوه گندم را می‌گشتند، زن‌ها برای تیم مردمی و امدادی غذا می‌پختند و مسن‌تر‌ها با دعا چشم‌انتظار یافتن یسنا بودند.

این تکاپوی خودجوش باعث شد گم‌شدن یسنا، مورد توجه شبکه‌های اجتماعی و سپس رسانه‌های رسمی قرار بگیرد و به‌اصطلاح ترند شود. بعدازظهر پنجشنبه ساعتی قبل از غروب آفتاب پنجمین روز گم‌شدن یسنا بود که رسانه‌ها خبردادند یکی از کایت‌سواران امدادی او را در دل یکی از مزارع شناسایی کرده است و دختربچه ترکمن زنده و سالم پیدا شد. 

یسنا در همان نقطه‌ای پیدا شد که امدادگران قبلا آنجا را جست‌وجو کرده بودند و همین موضوع در کنار وضعیت ظاهر و جسمانی دختربچه ۴ ساله، این ظن را تقویت کرد که او ربوده شده بود. دادستان عمومی و انقلاب کلاله امروز خبر داد با توجه به شواهد و قراین به دست آمده، ظن بازپرس پرونده مبنی بر ربوده شدن کودک کلاله‌ای تقویت شد و در این راستا چند نفر به عنوان مظنون به پلیس آگاهی احضار شدند. با آغاز روند بازپرسی و قضایی درباره گم‌شدن یسنا، کاربران در شبکه اجتماعی به بحث تأثیر حساسیت جمعی چه در دل یک روستا و چه در فضای مجازی در پیداکردن دختربچه ۴ ساله پرداختند. 

موضوع گم‌شدن یسنا با یک موضوع دیگر که آن هم درباره یکی از دختران کشورمان بود، همزمان شد؛ یعنی مرگ «نیکا شاکرمی» که واپسین روز شهریورماه ۱۴۰۱ جنازه‌اش در ساختمانی واقع در خیابان لبافی‌نژاد تهران پیدا شد و شواهد حاکی از این بود که او با پرتاب‌کردن خودش از یک ساختمان نیمه‌کاره خودکشی کرده است.

تصاویر حضور نیکا شاکرمی در اعتراض‌هایی که پس از فوت مرحومه مهسا امینی شکل گرفت در کنار صحبت‌های ضدونقیض مادر و خاله او سبب شد رسانه‌های فارسی‌زبان معاند ادعا کنند او از سوی مأمورانی که در صحنه ناآرامی‌ها حضور داشتند، کشته شده است. ادعایی که از سوی مسئولان انتظامی و قضایی کشورمان با استناد با شواهد، تصاویر و مستندات رد شد، اما «بی‌بی‌سی جهانی» سه‌شنبه هفته گذشته تلاش کرد با یک سند مخدوش، موضوع «نیکا شاکرمی» را نبش قبر کند. 

اگرچه تناقض‌های فاحش گزارش بی‌بی‌سی درباره زمان فوت و مکان یافتن جسد نیکا شاکرمی در کنار گاف‌های آشکار، این رسانه را ناچار به ارائه این توضیح کرد که آنچه منتشر کرده اسناد اصلی نیست و «بازسازی» شده است، اما موضوع در شبکه‌های اجتماعی داغ شد. برخی از فعالان رسانه‌ای و سیاسی نیز بدون پرداختن به این تناقض‌ها، چشم‌بسته، صفر تا صد روایت بی‌بی‌سی را پذیرفتند و ضمن بازنشر آن، فضای شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه در توئیتر را لبریز از هیجان و احساسات کاذب کردند. وضعیتی که سبب شد برخی از اسناد و تصاویر در پرونده قضایی نیکا شاکرمی که به گفته مسئولان برای حفظ آبروی مرحومه نیکا شاکرمی و خانواده‌اش رسانه‌ای نشده بود، در پاسخ به شبهات بی‌بی‌سی و مطالبه افکار عمومی به‌ناچار منتشر شود. همزمان قوه قضاییه خبر داد، دادستانی تهران شماری از اهالی رسانه را که با بازنشر روایت بی‌بی‌سی امنیت روانی جامعه را مخدوش کردند، احضار شده‌اند. 

مروری کوتاه بر واکنش افکار عمومی وگروه‌های مختلف اجتماعی به دو موضوع یادشده در هفته گذشته از حساسیت جامعه ایرانی به موضوعاتی حکایت دارد که به‌نوعی با دختران کشورمان پیوند دارد؛ از یسنای ۴ ساله گرفته تا نیکای ۱۶ ساله. حساسیتی که در باور‌های مذهبی، انسانی و اخلاقی ایرانیان ریشه دارد و اگرچه بی‌تردید نقطه قوت فرهنگ ایرانی-اسلامی مردم کشورمان است، اما از سوی دستگاه‌های امنیتی و رسانه‌ای کشور‌های دیگر به عنوان دستمایه جدی برای تحریک عواطف عمومی شناسایی شده است.

هرچند فروکش‌کردن بلافاصله واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی درباره گزارش مخدوش و ساختگی بی‌بی‌سی در موضوع نیکا شاکرمی بعد از مشخص‌شدن گاف‌ها و تناقض‌ها نشان از فهم و بلوغ رسانه‌ای کاربران داشت، اما نمی‌توان از آنچه ساعاتی بعد از انتشار گزارش بی‌بی‌سی در توئیتر فارسی‌زبانان گذشت، غفلت کرد. وضعیتی که این واقعیت را یکبار دیگر هم به نهاد‌های مسئول و هم فعالان رسانه‌ای و سیاسی یادآوری کرد که هرگونه کنش و واکنش به موضوعات و اخباری که درباره دختران سرزمین‌مان مرتبط است، حساسیتی مضاعف می‌طلبد.

منبع: نورنیوز

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • تفاوت بین بادکش و حجامت (فیلم)
  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • ماما؛ نخستین همراه لحظه‌های شوق‌انگیز زیستن
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • از «نیکا» تا «یسنا»