Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@03:36:33 GMT

آثار برجام در کشور غیرقابل انکار است

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۴۲۶۲

آثار برجام در کشور غیرقابل انکار است

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری گفت: آثار برجام در زمینه‌های مختلف برای کشور هنوز پابرجا بوده و غیرقابل انکار است.

به گزارش ایمنا، حسینعلی امیری روز شنبه در آیین بهره‌برداری از سیلوی ۷۰ هزار تنی مکانیزه بوکان گفت: با وجود آنکه ترامپ با نقض مقررات بین‌المللی به‌ صورت یک‌طرفه از این توافق خارج شد، اما آثار حقوقی و سیاسی برجام همچنان پابرجا بوده و به عنوان یک سند بین‌المللی قابل استناد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با خارج شدن امریکا از برجام و سیگنال‌های داخلی، ایران از مزایای این توافق با برقراری تحریم‌های ظالمانه محروم شد، افزود: ملت ایران نشان دادند که با اتحاد و انسجام خود قادر هستند حتی در برابر شدیدترین تحریم‌ها ایستادگی کرده و نقشه دشمنان را با شکست مواجه سازند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری با اشاره به اخراج مشاور امنیت ملی امریکا از کاخ سفید اضافه کرد: خوابی که «جان بولتون» برای ملت ایران دیده بود، تعبیر نشده و ملت ایران همچنان در مسیر امید و توسعه به حرکت خود ادامه می‌دهد.

امیری گفت: برجام به عنوان بزرگترین پرونده نظام و روابط بین‌الملل در شرایطی توسط دولتمردان ما به نتیجه رسید که قطعنامه‌های ظالمانه‌ای علیه ایران وضع شده و همه جامعه جهانی علیه ما بودند.

وی اضافه کرد: برجام در شرایطی با محوریت مقام معظم رهبری و شرایط خاص دیپلماسی به نتیجه رسید که شرایط بین‌المللی حاکم بر ایران در ۴۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده و ایران هراسی در همه جهان طنین افکن شده بود.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه برجام نگاه دنیا را نسبت به جمهوری اسلامی تغییر داد و هیچ‌کس نمی‌تواند این را انکار کند، گفت: اگر شرایط ۶ سال پیش را در نظر بگیریم، می‌توانیم با تحلیل درست از گذشته، چراغ آینده را روشن کنیم و به تبیین برنامه‌های پیش‌رو بپردازیم.

امیری ادامه داد: نباید فراموش کنیم تا پیش از انتخابات سال ۱۳۹۲ و انتخاب رئیس جمهوری با رای قاطع مردمی، کشور از لحاظ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و بین‌المللی در چه تنگناهایی بود و دولت یازدهم چگونه توانست از همه دشواری‌ها عبور کند.

وی افزود: برجام ثابت کرد در تعهد به عهد، ایرانیان سرآمد جهان هستند و این امر امروز جایگاه ایران و آمریکا در دنیا تغییر داده است و این بر کسی پوشیده نیست.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری تاکید کرد: پیام آمریکایی ها برای مذاکره و گفت و گوی دوطرفه نشان از پشیمانی آنها و خطای محاسباتی‌شان در خروج از برجام است که فکر می کردند ایران هم در برابر خروج آمریکا ، از برجام خارج می‌شود.

امیری به منظور بهره برداری از سیلوی ۷۰ هزار تنی بوکان، یک طرح عمران شهری و کلنگ زنی یک مجتمع آبرسانی روستایی به این شهرستان سفر کرده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 389432

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسینعلی امیری مجلس شورای اسلامی دولت برجام شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۴۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است

معاون اول رئیس‌جمهور گسترش روابط با آفریقا را راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی تهران با کشورهای دوست و همچنین جهان براساس راهبرد برد-برد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر عصر _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضا شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 748539

دیگر خبرها

  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • نقش کارگران در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • (ویدیو) عصبانیت تروریست‌های پاکستان از سفر رئیسی از زبان معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهوری
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • عصبانیت میرسلیم از دولت /اعطای دکتری افتخاری دانشگاه فرعی به دست معاون دانشگاه به رئیسی چه افتخاری دارد؟
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند