Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@13:13:58 GMT

زمان استفاده از تکنولوژی‌های برجامی فرا رسید!

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۴۹۳۹

زمان استفاده از تکنولوژی‌های برجامی فرا رسید!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از پرشین خودرو، با وجود اینکه نوشتن از برکات برجام برای بسیاری خوشایند نیست، اما واقعیت ها را نمی شود برای خوش آمدن یا نیامدن عده ای نادیده گرفت.

برجام هر چند عمر کوتاهی داشت و دریچه ای که به واسطه امضای آن پیش روی فعالان اقتصادی و تولید کنندگان ایرانی گشوده شد نیز به همان سرعت بسته شد اما در صنعت کشور بودند اشخاصی که به واسطه تجارب گذشته توانستند به بهترین نحو از این دریچه ارتباط بدون محدودیت با جهان خارج استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه بسیاری از شرکت ها وفعالان اقتصادی ایرانی با گشایش ارتباطات دوباره با جوامع صنعتی پیشرفته ساده ترین راه را واردات کالای آماده و استفاده از سود سرشار و بدون دردسر واردات دیدند، برخی از فعالان صنعتی با نگاهی آینده نگرانه و با توجه به تجارب پیشین اقدام به واردات تکنولوژی و دستگاه هایی کردند که می توانست موجبات خروج از رخوت فراگیر در صنایع ایران را فراهم سازد.

شرکت کروز نمونه ای مناسب از این دست شرکت هاست که در صنعت قطعه سازی ایران فعالیت دارد.مدیران ارشد و تصمیم گیران کروز به جای واردات قطعات در زمان کوتاه گشایش های برجامی اقدام به واردات جدید ترین دستگاه ها و تکنولوژی تولید قطعات خودرو در کنار اعزام نیرو به کشورهای خارجی برای فراگیری راه های استفاده از این تجهیزات جدید، کردند.

با وجود این که جدیدترین دستگاه ها همراه با تکنولوژی روز وارد صنعت صنعت قطعه سازی کشور شد، اما به واسطه نگاه قبیله ای و تنگ نظرانه که با موجی از فعالیت های رسانه ای بر علیه این قطعه سازان به راه افتاد، کمتر شاهد استفاده از این توانمندی داخلی برای عبور از شرایط سخت صنعت خودرو بودیم.

اما امروز که تغییرات کلان در مدیریت یکی از بزرگترین خودروسازان خاورمیانه را شاهد هستیم و از آنجا که در برنامه های اعلام شده از سوی مدیران جدید این خودروسازی، بر استفاده از توان تمام فعالان صنعت قطعه سازی تاکید چند باره شده است، انتظار می رود تا زمان بهره برداری از این دستگاه ها و تکنولوژی هایی که با صرف هزینه های میلیون دلاری در دسترس قرار گرفته است، رسیده باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قطعه سازان برجام تکنولوژی شرکت کروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیاز‌های فوری است، اما اگر از قبل این نیاز‌ها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.


دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • اعلام زمان برگزاری دومین حراج سکه در ۱۴۰۳ | جزئیات و نحوه واریز وجه