Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: در سفر به بیشکک، رایزنی‌های خوبی برای تقویت مناسبات بین ایران و قرقیزستان و توسعه همکاری ها بین استان های دو کشور انجام گرفت.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در بازگشت از سفر ۳ روزه به جمهوری قرقیزستان در مشهد اظهار کرد: این سفر برای عقد موافقتنامه امنیتی و انتظامی بین ایران و قرقیزستان انجام گرفت که خوشبختانه بعد از یک سال پیگیری و جلسات متعدد به امضاء رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این موافقتنامه همکاری های مشترک بین ایران و قرقیزستان در قالب موضوعات مبارزه با تروریستم، افراط گرایی، جرائم سازمان یافته، قاچاق مواد مخدر، تبادل اطلاعات و آموزش  در حوزه های عملیاتی تعریف شده است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه در دیدار با وزیر کشور قرقیزستان همکاری های آینده نهایی شد، بیان کرد: مفاد این همکاری ها پس از طرح در مجلس شورای اسلامی و تصویب نهایی اجرایی خواهد شد.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: دیدار با نخست وزیر قرقیزستان بخش دیگری از برنامه های ما در این سفر بود که مباحث تجاری مربوط به اتحادیه اوراسیا که ایران هم به آن پیوسته است، مورد تبادل نظر قرار گرفت.

وی گفت: در این دیدار بنا شد متناسب با موافقتنامه امنیتی و انتظامی بین ایران و قرقیزستان حدود ۳۰۰ کالا به صورت ترجیحی و تخفیفی از طرف ایران به کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا صادر و در مقابل ۵۰۰ کالا از آن کشورها به ایران وارد شود.

وی با بیان اینکه باید برای تحقق مقدمات انجام این ظرفیت بزرگ منطقه ای تلاش کنیم، تصریح کرد: در دیدار با نخست وزیر قرقیزستان بر روی دو مانع عملیات بانکی و پرواز هواپیما رایزنی های لازم صورت گرفت تا موانع موجود حل و فصل شود، همچنین بحث ریل و راه آهن هم از جمله موارد بحث شده در این دیدار بود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه تشکیل هشتمین کمیسیون مشترک اقتصادی برای ایران از وعده های طرف قرقیزی بود، ادامه داد: مجموعه صحبت ها و جلسات ما در این کشور عمدتا حول محور مباحث امنیتی بود ولی با توجه به نوع همکاری های ما با قرقیزستان و سایر کشورهای آسیای مرکزی، در خصوص مباحث حمل و نقل و بانکی هم جلسات خوبی تشکیل شد.

رحمانی فضلی با بیان اینکه میزان تجارت ایران با قرقیزستان حدود ۴۴ میلیون دلار است، تاکید کرد: حجم تجارت بین دو کشور بسیار پایین است و وعده داده ایم که این رقم طی مدت ۲ الی ۳ سال به دو تا سه برابر میزان فعلی افزایش یابد اما تحقق این مهم، نیازمند همکاری همه بخش های اقتصادی است.

وی با اشاره به اینکه همکاری بین استان های دو کشور از موارد مطرح شده در این سفر بود، خاطرنشان کرد: آقای رزم حسینی استاندار خراسان رضوی که در این سفر بنده را همراهی می کردند، با استاندار استان اوش جمهوری قرقیزستان نشست های مستقلی برگزار کردند و خوشبختانه طرف قرقیزستانی موافق است که برای توسعه همکاری های بین استانی رایزنی انجام گیرد.

وزیر کشور بیان کرد: خراسان رضوی می تواند بیشترین فعالیت و همکاری را در حوزه های گوناگون با قرقیزستان داشته باشد اما دیگر استان ها هم می توانند در این همکاری ها بین دو کشور نقش آفرین باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحادیه اقتصادی اوراسیا ایران و قرقیزستان وزير کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد