Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن جابر» شهروند لبنانی مقیم گابن ، ۱۷ شهریور (هشتم سپتامبر) در فرودگاه آدیس‌آبابا ناپدید شد و مقامات اتیوپی تا کنون در این باره توضیحی نداده اند.
تا کنون هیچ اتهامی علیه حسن جابراعلام نشده است و برغم مطالبات لبنان و گابن، اتیوپی حاضر نشده هیچ توضیحی دهد.

روزنامه "الاخبار" لبنان در این باره نوشت: داستان حسن جابر شبیه سایر بازرگانان لبنانی در آفریقا، فرانسه، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و آمریکای لاتین است؛ کسانی که به اتهام‌های ساختگی که اغلب همکاری با حزب‌الله است، ناگهان خود را پشت میله زندان می‌بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته این روزنامه، وبگاه‌های اسرائیلی با انتشار گزارش‌هایی مدعی شده اند، دلیل بازداشت جابر اتهام او به همکاری با حزب‌الله است، اما سند این گزارش ها چیست؟ مشخص نیست.

الاخبار ادامه داد: خانواده جابر به نقش موساد در این خصوص مشکوک است و منابع نزدیک به آنان گفته‌اند، در برابر ما دو گزینه بیشتر نیست، یا اینکه به دلیل تشابه اسمی یا هر دلیل دیگری مانند ارتباط با حزب الله ، موساد مسؤول ربودن حسن جابر است یا اینکه وی قربانی سخن‌چینی کسی شده است که از وی یا کارش متضرر شده  است.

وزارت خارجه لبنان پنج روز پیش با ارسال نامه‌ای به کنسولگری اتیوپی در بیروت توضیح در این باره را خواستار شد، اما کنسولگری اتیوپی به بهانه اینکه نامه‌ای به دستش نرسیده است، پاسخی نداد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آدیس آبابا بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۵۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • مقام نظامی لبنانی: حمله احتمالی به رفح جبهه‌های مقاومت را شعله‌ورتر خواهد کرد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • ضرب‌الاجل رژیم صهیونیستی برای تخلیه ساکنان شرق رفح
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • دست‌کم ۷۸ نفر در وقوع سیل در برزیل جان باختند/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • شهادت ۲ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
  • شهادت و زخمی شدن چند لبنانی در جدیدترین حملات رژیم صهیونیستی
  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب