Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@07:28:07 GMT

نذر کتاب توسط ائمه جمعه ترویج شود

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۷۸۶۸

نذر کتاب توسط ائمه جمعه ترویج شود

به گزارش ایکنا از گیلان، پریسا کرمی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان امروز، 23 شهریورماه در نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان آستانه‌اشرفیه، ضمن قدردانی از مدیران این شهرستان جهت حضور موثر در نشست‌های مرتبط با کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: فضای مناسب جهت نگهداری استاندارد نسخ خطی در کتابخانه اهل بیت(ع) آستانه‌اشرفیه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کلیه نسخ خطی موجود در مجموعه کتابخانه‌های عمومی استان گیلان در کتابخانه اهل بیت(ع) نگهداری خواهد شد، تصریح کرد:‌ نیازمند مساعدت ویژه فرمانداری و شهرداری برای ایجاد و تجهیز فضای لازم هستیم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان از آغاز عملیات خاکبرداری و همسان‌سازی فضای اصلی کتابخانه مذکور خبر داد و افزود: با همکاری شهرداری لاهیجان پروژه گسترش و شاداب‌سازی کتابخانه شهید باهنر این شهر در سال 90 آغاز شد و امسال به بهره‌برداری رسید. کلیه استانداردهای فضای فرهنگی در این کتابخانه وجود دارد.

کرمی حضور شهرداری‌ها در امر توسعه فضاهای کتابخوانی را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد:‌ شهرداری و کتابخانه‌های عمومی به عنوان دو دستگاه ارائه‌دهنده خدمت به عموم مردم باید در حوزه کتاب و کتابخوانی همکاری بیشتری داشته باشند تا بتوانیم فضای مناسبی را برای مخاطبان فراهم کنیم.

وی کتاب و کتابخوانی را شاخصه مهم توسعه فرهنگی در جوامع دانست و خاطرنشان کرد:‌ رشد شاخص‌های کتابخوانی می‌تواند به ارتقای دانش مخاطبان کمک کند. همچنین مباحث مورد نظر شهرداری‌ها اعم از محیط زیست شهری و حقوق شهروندی و فرهنگ ترافیک و سواد رسانه‌ای از طریق NGO ها به صورت رایگان در فضای کتابخانه‌ای برای مخاطبان ارائه می‌شود.

این مسئول فرهنگی با تاکید بر لزوم افزایش تنوع فعالیت‌های فرهنگی در فضای کتابخانه، یادآور شد:‌ در حال حاضر نیازمند ساخت و ساز نیستیم و باید با استفاده از فضاهای فرهنگی موجود خدمات بهتر و بیشتری به مخاطبان ارائه دهیم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان خواستار اجرای طرح «روستای دوستدار کتاب» در آستانه‌اشرفیه شد و اضافه کرد: معرفی پایتخت کتاب نیازمند ایجاد شاخص‌های خاص توسط شهرداری و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است، اما با همکاری بخشداران و دهیاران می‌توانیم زمینه‌سازی‌های لازم را برای معرفی یک روستا جهت اجرای طرح «روستای دوستدار کتاب» ایجاد کنیم و جزو برترین‌های کشور باشیم.

وی از ایجاد بخش ویژه نوجوان در کتابخانه کیاشهر خبر داد و اظهار کرد:‌ این کتابخانه در صورت احداث جزو کتابخانه‌های استاندارد استان خواهد بود.

کرمی از ائمه جمعه خواست به ترویج بحث نذر کتاب بپردازند و گفت:‌ افرادی که بخشی از دارایی خود را صرف امورات خیر می‌کنند می‌توانند کتاب بخرند و با اسم خود به کتابخانه‌های عمومی اهدا کنند. فهرست کتاب‌های مورد نیاز کتابخانه‌ها تهیه شده و اهدای تنها 10 جلد کتاب می‌تواند حداقل 10 نفر را از آن بهره‌مند سازد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان نذر کتاب نسخ خطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در استان همدان هم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۴۴ اقدام به راه اندازی کتابخانه‌ سیار کرده که اکنون به ۳ اکیپ رسیده است.

با یک گروه کتابخانه‌ سیار همراه شدیم و به روستای طاس تپه‌ کبودراهنگ رفتیم و برنامه‌ها را از نزدیک دیدیم.

میلاد عربی، مدیر مدرسه بویاقچی گفت: این مدرسه‌ ابتدایی دارای ۴۲ دانش آموز دختر و پسر در ۶ پایه است و دانش آموزان برای دبیرستان به روستا‌های اطراف یا کبودراهنگ می‌روند، روستا کتابخانه یا مرکز فرهنگی ندارد و تنها یک کتابخانه‌ کوچک در مدرسه ایجاد کرده ایم.

احمد عسگری، مربی سیار روستایی کانون هم که برنامه‌های آموزشی و سرگرم کننده مانند اجرای شعر و سرود، نمایش، استفاده از گل سفال برای بچه‌ها اجرا می‌کند، گفت: نزدیک به ۳۰ سال است این فعالیت را انجام می‌دهم و در تمام مناطق استان که بدون کتابخانه و مرکز کانون هستند با هدف مهارت افزایی، و ترویج فرهنگ کتابخوانی برای بچه‌ها برنامه اجرا می‌کنم.

محمدرضا کرمی، مربی نجوم کانون که یک تلسکوپ را با خود به این مدرسه آورده بود هم گفت: با استفاده از فیلتر مخصوص اجازه می‌دهیم بچه‌ها خورشید را نگاه کنند و توضیحاتی درباره‌ آسمان، مختصات ستارگان و زمین، موقعیت ما در جهان و اطلاعات عمومی به دانش آموزان می‌دهیم به این ترتیب تشویق می‌شوند پرسش‌هایی که در ذهنشان ایجاد می‌شود مطرح کنند.

دانش آموزان خوشحال و راضی از سپری کردن یک روز به یاد ماندنی ماشین را بدرقه کردند.

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است