Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@18:39:26 GMT

ترک سیگار خطر سرطان مثانه در زنان را کاهش می دهد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۹۴۲۰

ترک سیگار خطر سرطان مثانه در زنان را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان، بیشترین میزان کاهش خطر سرطان مثانه در 10 سال اول ترک سیگار مشاهده می شود و در سال های بعد روند این کاهش، کمی کمتر می شود.

«یوئی یائو لی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «سیگار کشیدن فاکتور پرخطر بسیار مهمی برای سرطان مثانه است. درحالیکه سرطان مثانه در مردان شیوع بیشتری دارد، اما پیامدهای آن برای زنان به مراتب بدتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه می افزاید: «مطالعه ما بر اهمیت پیشگیری اولیه (عدم استعمال سیگار از ابتدا) و پیشگیری ثانویه (ترک سیگار) در پیشگیری از سرطان مثانه در بین زنان یائسه تاکید دارد.»

محققان در بررسی داده های مربوط به 143,279 زن دریافتند در مقایسه با افرادی که هیچوقت سیگار نکشیده بودند، افرادی که سابقا سیگاری بودند دو برابر با ریسک ابتلا به سرطان مثانه روبرو بودند و سیگاری های کنونی هم بیش از سه برابر با این ریسک مواجه بودند.

محققان عنوان می کنند درحالیکه مکانیسم های بیولوژیکی ارتباط بین سرطان مثانه و سیگارکشیدن مشخص نیست، اما نتایج مطالعه نشان می دهد که زنان در هر گروه سنی باید سیگار را ترک کنند و حتی کسانی هم که مدت های طولانی سیگار می کشیدند بازهم از فواید ترک سیگار بهره خواهد برد.

کد خبر 4718272

منبع: مهر

کلیدواژه: سیگار سرطان زنان یائسگی وزارت بهداشت پرونده الکترونیک سلامت دارو بیمارستان بیماری های قلبی و عروقی سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت بهداشت دهان و دندان بیمه سلامت داروخانه سیگار فشار خون بالا سازمان نظام پزشکی جامعه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم