Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: سقط درمانی در مراکز مشاوره ژنتیک و پس از انجام معاینات و آزمایشات تخصصی و با صدور معرفی نامه به پزشکی قانونی جهت ختم بارداری انجام می شود.

حسین تنها طلب روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا سال گذشته ۴۸۷ مورد سقط قانونی از مراکز مشاوره ژنتیک بهزیستی در این استان به پزشکی قانونی معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان خراسان رضوی رتبه نخست کشور در این زمینه را دارد اظهار داشت: علت این امر شمار بسیار مراکز مشاوره ژنتیک در استان می باشد که معادل ۲۰ مرکز است.

وی گفت: همچنین پنج آزمایشگاه تخصصی در این استان با مراکز مشاوره همکاری دارند که نظر قطعی در این زمینه صادر می کنند.

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی افزود: از دیگر مواردی که موجب رتبه برتر خراسان رضوی در جلوگیری از تولد نوزادان معلول است، پیگیری مداوم مراکز مشاوره ژنتیک می باشد که موجب می شود افراد مراجعه کننده پیگیر درمان و وضعیت خود باشند.

وی بدون اشاره به آمار بیشتر در این زمینه اظهار داشت: بیشترین علت صدور مجوز سقط قانونی، تشخیص اختلالات کروموزومی و عقب ماندگی ذهنی است که بر اثر نمونه گیری از جنین تشخیص داده می شود.

تنها طلب گفت: با صدور مجوز قانونی برای این موارد از تولد نوزادان معلول در استان جلوگیری شده است.

هم اکنون بیش از ۱۱۷ هزار معلول در بهزیستی استان خراسان رضوی پرونده دارند که از خدمات و حمایت های لازم بهره می برند.

۷۴۹۶/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان رضوی معلولیت سازمان بهزیستی کشور سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران

حجت الاسلام موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با بیان اینکه ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت هستند، گفت:مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

او افزود: ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در استان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است و بی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد ۲ هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شامل ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • "جوین" بیشترین بارندگی غرب خراسان رضوی را داشت
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • روند افزایش دمای هوا در خراسان رضوی تا چهارشنبه ادامه دارد
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند