Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@08:16:20 GMT

آمریکا ذخایر استراتژیک نفت خود را روانه بازار می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۰۱۱۳

آمریکا ذخایر استراتژیک نفت خود را روانه بازار می‌کند

وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد ممکن است برای جبران هرگونه اختلال در بازارهای نفت در نتیجه حمله به تاسیسات نفتی عربستان، از ذخایر استراتژیک نفت خود استفاده کند. ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، یک سخنگوی وزارت انرژی آمریکا گفت پس از حمله پهپادها به عربستان که باعث توقف تولید نفت این کشور شده است، دولت ترامپ آماده است در صورت لزوم ذخایر نفت اضطراری خود را باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این سخنگو گفت ریک پری، وزیر انرژی آمریکا آماده است برای جبران هر گونه اختلال در بازارهای نفت در نتیجه این حمله به تاسیسات نفتی عربستان، از ذخایر استراتژیک نفت خود در صورت لزوم استفاده کند.

 گروه حوثی های یمن مسئولیت حمله به دو پالایشگاه در قلب صنعت نفت عربستان را قبول کرده اند که شامل بزرگترین تاسیسات پالایش نفت جهان، بقیق هم می شود.

پری از سران وزارت انرژی خواسته با آژانس بین المللی انرژی در پاریس برای انجام یک اقدام مشترک در صورت لزوم همکاری کنند.

 آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد با مقامات عربستان و سایر کشورهای اصلی تولید کننده نفت در تماس است و در حال حاضر عرضه کافی نفت به بازار وجود دارد.

 آمریکا  چند بار با آژانس بین المللی انرژی در مورد بیرون کشیدن نفت از ذخایر بین المللی همکاری  کرده است.

ذخایر استراتژیک نفت آمریکا در سواحل تگزاس و لوئیزیانا در حال حاضر حدود 645 میلیون بشکه معادل مصرف یک ماه آمریکا نفت ذخیره دارد.

دونالد ترامپ بارها به کشورهای عضو اوپککه عربستان هم جزئی از آن است، فشار آورده برای تعدیل قیمت نفت، تولید خود را افزایش دهند. تحریم‌های آمریکا علیه برخی اعضای اوپک مثل ایران و ونزوئلا میلیون‌ها بشکه نفت را از بازارهای جهانی خارج کرده است.

روزنامه‌آمریکایی: تولید نفت عربستان 5 میلیون بشکه در روز کاهش یافتپیش بینی افت صادرات نفت عربستان در پی حمله اخیر پهپادها

انتهای پیام/45

 

R7586/P1012122/S7,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط نفت جهانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت جهانی نفت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۰۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده