Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@03:02:49 GMT

میثاق پیشتاز در صنعت؛ تولید و کشاورزی

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۱۵۸۳

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان؛ کشاورزی رکن اساسی اقتصاد است واستقلال کشور در گروه خود کفایی در تولید محصولات کشاورزیست.          

استان همدان به لحاظ تولید محصولات استراتژیک مانند گندم؛سیب زمینی وانواع میوه جات وتولید بخش عظیمی از کشور ازجایگاه بالایی در این حوزه برخودار است.                                    

بهرگیری از نوآوری ودستاورهای نوین کشاورزی میتواند راندمان تولید را در استان افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

                             

مزرعه میثاق یکی از بزرگترین شرکت های تولیدات کشاورزی در ایران با یک هزار سهام دار در منتهی الیه شرقی استان همدان ودر جنب شهر فامنین قرار دارد که به نوعی میتوان آن را یکی از بزرگترین شرکتهای کسب و کار خانوادگی ایران وبزرگترین شرکت استان همدان عنوان کرد؛چرا که بخش عمده از سهامداران ان از اقوام یکدیگر بوده و نکته جالب توجه این است که کارکنان آن نیز از فرزاندان خود هستند.

رئیس مزرعه شرکت تعاونی تولیدان کشاورزی و صنعتی میثاق همدان در گفتگو با خبرنگار برنا در همدان گفت:سهامداران شرکت تعاونی تولیدات کشاورزی و صنعتی میثاق همدان که در سال 1364با سرمایه گذاری 24میلیون تومانی موفق میشوند زمینی به وسعت یک هزار و 200هکتاری را خریداری نمایند،فعالیت خود را با کشت انواع محصولاتکشاورزیچونگندم،جو،یونجه و سیب زمینی آغاز می کنند اما در ادامه شرایط اقلیمی وصرفه اقتصادی محصولاتی که آب زیادی نیاز دارند به دنبال استراتژی بندی اهداف خود باشند.  

وی افزود: اعضا این تعاونی با توسعه دام وطیور و تولیدات ادوات کشاورزی وهم اکنون با ایجاد مجمتع صنعتی تولیدات مبل ،کابینیت،چوب وفلز،و صنایع خودرو به یکی از موفق ترین شرکت های ایران تبدیل شده است.      

 مهندس قربان تمرازی گفت: این مجموعه که همواره در حال به روز کردن اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود است به دنبال ایجاد صنایع فراورده لبنی وهم چنین فراورده های محصولات علوفه ایی نیز هست.                              

وی با اشاره به توانمندی های این شرکت عنوان کرد:یکی از بهترین نمونه های تلقیح مصنوعی گوسفند در این مزرعه صورت گرفته است .

وی ادامه داد: همه دام های موجود اصلاح نژاد شده و حتی دارای شناسه والدین خود نیز هستند.                        

رئیس مزرعه میثاق همدان با اشاره به آزمایش های مستمر از کیفیت شیر تولیدی در گاو داری،ادامه داد: در حال حاضر 1100راس گاو گوشتی و شیرده در مزرعه وجود دارد که 420راس آن شیرده بوده که روزانه 15تن شیر تولید می کنند و علوفه مورد نیاز آنها نیز از تولیدات خود  مزرعه تامین می شود ودر این بخش نیز خود کفا هستیم.         

مهندس تمرازی با اشاره به زیر کشت رفتن انواع گیاهان و درخت ها در این مزرعه اذغان داشت: 500هکتار از زمین های مزرعه به صورت مکانیزه زیر کشت قرار گرفته است و عملیات انسانی در داشت و برداشت آن نقشی ندارد.                         

وی بیان داشت: چهار استخر ماهی نیز در این مزرعه وجود دارد که به روش ژنو ممبران ساخته شده است و 2میلیون قطعه بچه ماهی قزل آلا در آن رها سازی شده است که این تعداد هم به فروش میرسد هم پروار می شود و سالانه 50 الی 60تن بچه ماهی پروار میشود و به فروش میرسد.                                         

رییس مزرعه مجموعه میثاق افزود: اینکه آبی برای پر کردن این استخرها استفاده می شود دومنظوره است وهمانی آبی است کا در کشاورزی زمین هایمان استفاده می کنیم.

تمرازی اذغان داشت : سه هزار راس گوسفند ریز و درشت از نوع شال در این مزرعه نگهداری و پرورش داده می شود.    

رئیس مزرعه  تعاونی میثاق تولیدات کشاورزی وصنعتی میثاق همدان اذعان داشت:در سال1392نیز 300راس میش با تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی با استفاده از اسپرم های نژدد رومانوف استرالیایی و نژاد پاکستانی انجام شده است . 

مهندس تمرازی با اشاره به اینکه از 200راس لاپاروسکوپی شده 75راس زایش داشته است و 95راس نیز بره به دنیا اورده اند،گفت:30در صد گله نیز دوقلو زایی داشته است.

وی خواستار حمایت دولت از بخش خصوصی شد و گفت:در بحث آبیاری قطره ای ما  مشکل جدی داریم و حدود 12000هکتار زمین داریم که سیستم های آن فرسوده شده است  ودر حال حاضر بسیاری از سیستم های ابیاری ما فرسوده و غیر قابل استفاده می باشد.     

وی افزود: مصوبه دولت بر آن بوده که فقط می توان برای یک طرح وام بلاعوض گرفت و دیگر نمی توان از تسهیلات مالی در این حوزه استفاده کرد و این موضوع سبب به وجود آمدن مشکلاتی برای تامین این سیستم ها و تعویض سیستم های فرسوده شده است.                                

 وی خاطر نشان کرد:با تعمیر و با تعویض این سیستم ها صرفه جویی بزرگی در مصرف آب خواهیم داشت.                 

وی با بیان اینکه هنوز هم کشاورزان زیادی از سیستم غرقابی استفاده میکنند واین آبیاری غیر مجازبوده وباید نظارت بیشتر در این حوزه صورت بگیرد.     

مهندس تمرازی افزود :ما در تامین نهاد های دامی و کشاورزی با مشکل جدی روبه روبه هستیم به دلیل اینکه نهاد دامی و کشاورزی به ندرت پیدا می شوند و ما مجبور میشویم با قیمت زیادی انها را بخریم و نهاد های کشاورزی که وجود دارند بسیار بی کیفیت هستند واین خطر بزرگی برای مجموعه به وجود آورده  است.

وی یادآور شد: در حال حاضر که مشکل اساسی کشور،موضوع اشتغال بیکاری است همه مسولان باید از واحدهای تولید و صنعتی هم چون ما حمایت کنند.

وی با انتقاد از سنگ اندازی برخی از دستگاه های دولتی در رونق تولید گفت: برخی از نهاد های مشارکت لازم و پشتیبانی نمیکنند و این باعث میشود ما در دریافت تسهیلات با مشکل زیادی مواجه بشیم که امیدوارم در سال رونق تولید دولت به کمک واحد تولیدی بیاید و شرایط اخذ تسهیلات راحت تر شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان همدان ایران صنعت کسب و کار کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۱۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حسن رضانیا، معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این رویداد نشان از نگاه متعالی و دغدغه این دانشگاه در پیوند با صنعت دارد. ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد وی باید در این زمینه با قوت وارد شد.

وی دانشگاه را مرکز تحول دانست و با گریزی به تحولات امروز در دانشگاه‌های اروپایی و آمریکا در دفاع از مردم مظلوم غزه عنوان کرد: امروز دنیا مبهوت این اتفاقات است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه در عرصه‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی ورود کند خواستار توجه به این مهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو