Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمی از راه اندازی نخستین بخش نگهداری از نسخ خطی موجود در کتابخانه‌های عمومی گیلان در شهر آستانه اشرفیه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «پریسا کرمی» امروز در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان آستانه اشرفیه با تاکید بر اهمیت کتاب و کتابخوانی و نقش آن در توسعه کشور گفت: اعضای کتابخانه‌های عمومی نخبگان فرهنگی هر شهر و اتاق فکر مباحث فرهنگی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان شاخص و ملاک توسعه فرهنگی هر جامعه را توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی دانست و افزود: توجه به این حوزه از بروز بسیاری از ناهنجاری‌ها در جامعه جلوگیری کرده و در ارتقای فرهنگ جامعه تأثیرگذار است.

 

وی با اشاره به کتابخانه عمومی اهل بیت(ع) آستانه اشرفیه، آن را از مراکز مهم فرهنگی در استان برشمرد و تصریح کرد: با اختصاص فضای مناسب، این کتابخانه، به تنها فضای نگهداری استاندارد نسخ خطی در استان گیلان مجهز می‌شود و می‌توانیم تمام نسخ خطی موجود در کتابخانه‌های عمومی استان گیلان را در این فضا به صورت استاندارد نگهداری کنیم.

 

کرمی با بیان اینکه تاکیدی بر ساخت و ساز در زمینه توسعه فضاهای فرهنگی نداریم اظهارکرد: با برنامه‌ریزی درست و استفاده از فضاهای موجود می‌توانیم غعالیت‌های فرهنگی خوبی انجام دهیم.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان در ادامه با اشاره به طرح روستای دوستدار کتاب نیز اظهار کرد: این طرح در آستانه اشرفیه قابلیت اجرایی داشته و اگر بتوانیم یکی از روستاها را به عنوان پایلوت هدف‌گذاری کنیم می‌توانیم با همکاری و تعامل از برگزیدگان این طرح در سطح کشور باشیم.

 

وی با اشاره به اجرای طرح توسعه فضای کتابخانه‌ ۲۲ بهمن کیاشهر، افزود: در صورت تکمیل و بهره‌برداری از این طرح، این کتابخانه از تمامی بخش‌ها برخوردار شده و دومین کتابخانه استاندارد استان برای ارائه خدمات می‌شود.

 

* روستای دوستدار کتاب در شهرستان آستانه اشرفیه شناسایی شود

«رحیم حیدری» نیز در این نشست با بیان اینکه همه دستگاه‌ها موظف به همکاری سازنده با کتابخانه‌های عمومی هستند گفت: باید جوان و نوجوان را به سمت کتاب و کتابخانه‌ها سوق دهیم تا با ادبیات، نویسندگان و آثار فاخر این مرز و بوم آشنا شوند.

 

فرماندار آستانه اشرفیه از بخشداران شهرستان خواست تا قبل از اتمام سال روستاهایی را که با استاندارهای ویژه کتابخانه هم‌خوانی دارند، مشخص و یک روستا را به عنوان روستای دوستدار کتاب تعیین و آن را اجرایی کنند.

 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: عاشورا عاشورای حسینی ماه محرم مسجد تاسوعای حسینی نماز ظهر عاشورا عزاداری محرم استان بوشهر خبرگزاری شبستان نماز جمعه نگهداری از نسخ خطی روستای دوستدار کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، احمد فرهادی امروز در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: طرح وارگه دانایی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در مناطق عشایری استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح کاروان دانایی در مناطق عشایری و روستایی، عنوان کرد: این طرح در سال گذشته برای ارائه خدمات کتاب‌محور برگزار شد، در سال جاری نیز طرح وارگه دانایی از اردیبهشت‌ماه اجرا خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ادامه داد: در طرح وارگه دانایی، دانش‌آموزان مدارس ابتدایی از اردیبهشت‌ماه تا خردادماه با خواندن کتاب داستان «گل حسرتی» وارد رقابت با سایرین می‌شوند و پس از ارزیابی در خردادماه، برگزیدگان تجلیل می‌شوند.

فرهادی با اشاره به اینکه طرح کاروان دانایی در سال گذشته با مشارکت بسیج، امور عشایر و آموزش و پرورش، اجرا و دستگاه‌های هلال احمر و شبکه بهداشت نیز در کنار این طرح، خدمت‌رسانی کردند. در سال جاری بیش از 2 هزار جلد کتاب در نقاط روستایی و عشایری در طرح کوله‌پشتی توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به حضور کتابداران استان در مناطق روستایی و عشایری و فعالیت‌های کتابخوانی و کتاب‌محور، خاطرنشان کرد: لازم است در طرح کتابخانه سیار که مصوبه سفر ریاست جمهوری است، خودرو تامین شود تا این طرح در استان اجرایی شود.

به گزارش تسنیم، وارگه واژه‌ای ترکیبی از دو بخش "وار" به معنی خانه و"گه" به معنی جا و مکان است و در واقع به خانه موقت عشایری «وارگه» می‌گویند. قرار است طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری استان اجرایی شود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • اجرای ۳۵ کیلومتر فیبر نوری در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند