Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@14:28:05 GMT

شناور‌های آمریکایی تا برد ۲ هزار کیلومتری در تیررس ما

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۲۸۳۹

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: علاوه بر پایگاه‌های آمریکا در منطقه، ما همه شناور‌های آن‌ها اعم از ناو‌ها و رزم‌ناو‌ها را تا برد ۲ هزار کیلومتر زیر آتش موشک هایمان داریم و دائما داریم آن‌ها را رصد می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه طی گفتگویی در برنامه «نادرشو» و در پاسخ به سوالات روزنامه نگاران و کارشناسان غربی با اشاره به ماجرای ساقط کردن پهپاد جاسوسی آمریکا، اظهار داشت: در ماجرای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۴C ما از خودمان دفاع کردیم و در حالی که چند کیلومتر بیشتر وارد فضای ما نشده بود، سرنگون شد؛ حتی اگر چند متر هم وارد می‌شد باز سرنگون می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آن شب ما با چند هدف مواجه بودیم، یکی از اهدافی که می‌توانستیم آن را منهدم کنیم، هواپیمای P-۸ آمریکایی بود که حدود ۳۵ سرنشین داشت و می‌توانستیم آن را سرنگون کنیم، اما این کار را نکردیم.

سردار حاجی زاده اظهار داشت: اینکه ترامپ مطرح کرد چند دقیقه قبل از حمله به ایران آن را متوقف کردم، واقعیت ندارد. ممکن است در ارتش آمریکا و بین سیاسیون این بحث را مطرح کرده باشند، اما به تصمیم نرسیدند. اگر این کار را انجام می‌دادند، ما پایگاه‌های آمریکایی را مورد ضربات موشکی خود قرار می‌دادیم. پایگاه العدید در قطر، پایگاه الظفره در امارات و یکی از ناو‌هایی که در دریای عمان و دریای عربی بود هدفگیری شده بود و اگر می‌زدند ما نیز می‌زدیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: وجه اشتراک ما و آمریکایی‌ها این است که هیچکدام به دنبال جنگ نیستیم، اما درگیری ناخواسته ممکن است منجر به جنگ شود.

وی تاکید کرد: به واسطه دشمنی‌های آمریکا چندین سال است که درگیر یک جنگ اقتصادی هستیم، و این دشمنی آمریکا برای ما قابل تحمل نیست و همین ممکن است باعث شود آن افسر و نیرویی که در مرز قرار دارد، از اختیارات خود استفاده کند و پاسخ دهد.

سردار حاجی زاده در خصوص اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر انهدام خودسر پهپاد آمریکایی با رد این موضوع تصریح کرد: ما دستورالعمل‌هایی را برای هشدار، مقابله و درگیری داریم. ما اختیاراتی را در سطح سازمان‌های ارتش و سپاه داریم، برخی اختیارات در نیرو‌ها هست و اختیاراتی را نیز به یگان‌ها داده ایم. مثلا برای شلیک یک موشک نیاز به تصمیم گیری در سطوح بالا دارد، اما دفاع و پدافند هوایی ممکن است توسط یک افسر جرء که پای سیستم نشسته است انجام شود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: مقررات حاکم بر سلاح‌های آفندی و پدافندی متفاوت است؛ خود من بعنوان فرمانده نیروی هوافضا پس از انهدام پهپاد از آن مطلع شدم، به همین دلیل نیرو‌هایی که در خط مقدم مستقر هستند، برابر اختیارات آتش به اختیار عمل کردند.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون در نظر گرفتن احتمالات برای پاسخ آمریکایی، گفت: شاید در حد ۱ تا ۲ درصد احتمال می‌دادم که آمریکایی‌ها واکنش نشان دهند و اگر هم واکنش نشان می‌دادند و حتی یک زمین خالی را هم بمباران می‌کردند، ما حتما واکنش نشان می‌دادیم و بلافاصله هم به یگان‌ها آماده باش دادم که اگر زدند، حتما مواضع آن‌ها را بزنیم و جواب بدهیم.

سردار حاجی زاده اظهار داشت: ما شرایط آمریکایی‌ها را در حد ایجاد جنگ نمی‌بینیم، اما وضعیت ما این است که نسبت به آینده بدبین هستیم و خودمان را همیشه برای جنگ بزرگ آماده کرده‌ایم و بر این اساس کار‌های عملیاتی، اطلاعاتی و توسعه توانمان را پیش می‌بریم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: احساس ما این است که نه سیاست مداران آمریکایی و نه مسئولین نظام ما هیچکدام به دنبال جنگ نیست.

وی همچنین تاکید کرد: علاوه بر پایگاه‌های آمریکا در منطقه، ما همه شناور‌های آن‌ها اعم از ناو‌ها و رزم‌ناو‌ها را تا برد ۲ هزار کیلومتر زیر آتش موشک هایمان داریم و دائما داریم آن‌ها را رصد می‌کنیم.

سردار حاجی زاده عنوان کرد: آن‌ها فکر می‌کنند اگر ۴۰۰ کیلومتر از ما دور شوند، از زیر آتش ما خارج خواهند شد. هر نقطه‌ای باشند، فقط کافی است جرقه جنگ زده شود، اول ناو‌های آن‌ها را زیر آتش خواهیم برد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک سپاه فرمانده سامانه سماح آرامکو عربستان اسدالله عسگراولادی رستاخیز علیرضا فغانی علیرضا علیفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود

فرمانده نیروی ارتش از اعازم هیئت علمی و پژوهشی به قطب جنوب خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین بازدید دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش از دستاورد‌های این نیرو در بندر امام خمینی (ره) ماهشهر در قالب بیست و ششمین دوره هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن اشاره به نقش نیروی دریایی ارتش در تأمین امنیت دریایی و اقتصادی کشور در دوران هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: به سبب بروز شرایط جنگی در کشور، مدیریت زنجیره اقتصادی از طریق بنادر و سواحل جنوبی صورت می‌گرفت که در همین راستا نیروی دریایی ارتش، به منظور مراقبت و حراست از امنیت اقتصادی و نظامی خلیج فارس، به اسکورت و هدایت کشتی‌های باری، نفت‌کش و مسافری، به عنوان مأموریت ذاتی خود مبادرت می‌ورزید.

امیر دریادار ایرانی افزود: از آنجا که نیروی دریایی رژیم بعثی عراق، توسط نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و همراهی نیروی هوایی و هوانیروز، در کوتاه‌ترین زمان ممکن از عرصه معادلات جنگی خلیج فارس حذف شد، بازدارندگی کشور در طی سال‌های متمادی دفاع مقدس در سطح دریا و خلیج فارس به بالاترین حد خود رسید و تا به امروز نیز این حد از توان رزمی و نمایش قدرت ادامه دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دلایل حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در دوره هیئت جنگ شهید صیاد شیرازی، عنوان کرد: در راستای تداوم بخشیدن به آموزش‌های ارائه‌شده در کلاس‌های دانشگاه‌های افسری و نیز تعمیق آموخته‌ها و مشاهده عینی و بلاواسطه رزمایش‌ها و صحنه‌های نبرد، کلاس‌های هیئت معارف جنگ با حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در استان خوزستان برگزار شده‌است.

وی ادامه داد: نمایش و تمرین انسجام و تعامل میان نیرو‌های مسلح، به‌ویژه میان هر چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ‌سازی و ترویج جلوه‌های ایثار و تلاش و نمایش تأثیر نیروی دریای ارتش در عرصه بین‌المللی، حوزه روابط بین‌الملل، اقتصاد و سیاست جهانی، از اهداف مد نظر در برپایی چنین دور‌های بوده است.

دریادار ایرانی با اشاره به دو نعمت ولایت و جوانان، تأکید کرد: برخورداری از وجود با برکت ولایت فقیه و بهره‌مندی از جوانان کوشا، پویا و مبتکر که با استفاده از آخرین دانش‌ها و حرکت در لبه‌ی فناوری‌های جهانی و به‌روز، در حال خلق حماسه‌های متعددی در سطح نیرو‌های چهارگانه ارتش هستند، دو نعمت الهی هستند که آمادگی کشور برای مقابله با هرگونه تهدیدی را تضمین کرده و از منافع ملی کشور در تمامی کانون‌های راهبردی پاسداری می‌کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ارتش در تمامی نقاط و کانون‌های راهبردی و اثربخش خود، با تمرکز بر حداکثر بازدارندگی، آماده حضور و مشارکت در تمامی رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس بوده و در همین راستا، قرار است تا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هیئتی علمی-پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر، با آمادگی صد درصدی به قطب جنوب اعزام کند.

امیر ایرانی در پایان در خصوص چگونگی مقابله با تهدیدات بیگانگان، خاطرنشان کرد: طبعاً پاسخ تمامی نیرو‌های چهارگانه ارتش، عدم پذیرش هرگونه تهدیدی علیه تمامیت ارضی و منافع ملی و کانون‌های راهبردی کشور است؛ به همین دلیل نیروی دریایی ارتش به عنوان دست بلند نظام اسلامی در عمق دریا‌ها و کرانه‌های دوردست، با تمام توان، از منافع کشور محافظت و پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود
  • واحدی: همه نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند
  • هشدار فرمانده بلندپایه ارتش /به هیچ تهدیدی توجه نمی کنیم
  • جزئیات تماس آمریکایی‌ها با ناو ایرانی!
  • انهدام 237 شناور حامل گازوئیل قاچاق و کشف 3.7 میلیون لیتر سوخت در هرمزگان
  • ببینید | روایت فرمانده سپاه از تماس دور از انتظار آمریکایی‌ها برای تعریف از شناور ایرانی!
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای راه قدس
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین