Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین مهدی شیخ در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، برنامه سازی علیه دولت را یکسویه عنوان کرد و اظهار داشت: صداوسیما مدافع جریان خاصی شده است و این موضوع، اعتبار این رسانه را در مسائل سیاسی زیر سوال می برد؛ در حالی که صداوسیما باید رسانه‌ای ملی باشد و همه آحاد مردم از همه جناح ها و جریان های سیاسی به آن اعتماد کامل داشته باشند و آن را رسانه خود بدانند، اما متاسفانه از این روند خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خط مشی اخبار و همچنین برنامه های صداوسیما یکجانبه و یک طرفه است و گاهی که در برنامه‌های خود از کارشناسان جریان یا جناح غیر همسو با خود دعوت می کنند، مجری برنامه، مجال هرگونه اظهار نظر را از او می‌گیرد.

این نماینده مجلس در خصوص موضع گیری های صداو سیما علیه دولت و شخص رییس جمهوری به ویژه در برنامه‌های اخیر این رسانه از جمله «اتم» و «بدون توقف»، گفت: بعضی از تصمیماتی که در کشور گرفته شد از جمله «برجام» و موضوعات دیگر، تصمیم نظام بوده و نمی توان دولت را در اتخاذ این تصمیم ها و اجرای آنها خود رای و مستقل قلمداد کرد و به این بهانه به دولت تاخت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تصمیم گیری ها در کشور، نه تصمیم دولت، قوه مجریه و رییس جمهور بلکه کلان و از سوی نظام است؛ تمام ارکان نظام  در تمام مراحل یک تصمیم اعم از مطالعات کارشناسی، برنامه ریزی تا تصمیم گیری و انتخاب خط مشی کلی نقش دارند و به نوعی وفاق ملی در این امر وجود دارد حال ممکن است در این مسیر برخی نظرات و دیدگاه ها صد در صد و برخی نیز ۵۰ درصد یا کمتر و بیشتر اعمال شده باشد.

وی با بیان اینکه تصمیم گیری‌ها  بر حسب رای مردم و اختیارات قانونی و برحسب موقعیت شخصی و حقوقی و حقوقی متفاوت است، ادامه داد: اینکه ما این تصمیمات نظام را به رییس جمهوری، دولت، مجلس یا هر شخص و نهاد دیگری منتسب کنیم و حالت تخریبگرانه بگیریم، از ابعاد مختلف مشکل زا و تنش آفرین است.

شیخ موضع گیری‌های یک سویه را خلاف اخلاق اجتماعی و سیاسی دانست و افزود: تصمیم گیری ها در کشور در حوزه اختیارات شخص یا قوه خاصی نیست، بنابر این با این رویه ما اجازه دفاع را به تصمیم گیران نمی دهیم، اعتماد مردم به نظام را به ویژه در تصمیم گیری‌های کلان سلب می کنیم، آحاد مردم در تصمیمات کلان و سرنوشت ساز نظام سهیم هستند، حتی اگر آن تصمیم گیری ها و رای ها ناقص باشد، زیرا یک برنامه و تصمیم می تواند کارکرد داشته و به اهداف مورد نظر برسد که رای مردم و همه ارکان نظام پشتوانه آن باشد.

وی ادامه داد: جایی که ما از تصمیم، برنامه و هدفی که وفاق ملی نیاز دارد، حمایت نمی کنیم، دشمن از همان روزنه استفاده و ورود می کند و ضربه خود را می زند، بنابراین این موضع گیری ها و برنامه سازی های تخریبگرانه به نوعی میدان دادن به دشمن است.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در عین حال تخریبگری های صدا و سیما علیه دولت و رییس جمهوری را از ناقض حقوق  فردی و اجتماعی دانست و افزود: وقتی ما به فردی تهمت و موارد نادرست و ناروایی را به وی منتسب می کنیم بنابر قانون مسئولیت داریم و باید پاسخگو باشیم؛ بر اساس قانون افراد حق دارند از حقوق خود دفاع کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی تهران دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۳۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود

«محمد ناظمی اردکانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس اظهار کرد: اهمیت دور دوم انتخابات نباید کمتر از دور اول تلقی شود؛ در دور دوم چون فضای کشور چندان انتخاباتی نیست، باید تلاش ویژه‌ای برای مشارکت بیشتر مردم صورت بگیرد. بنابراین رسانه ملی در این‌باره باید با برنامه‌ریزی جامع‌تر نقش بیشتری ایفا کند.

وزیر تعاون در دولت نهم ادامه داد: راهبرد تعیین‌شده رهبر انقلاب برای انتخابات با چهار واژه کلیدی رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت مطرح شده است که مسؤولین ذی‌ربط برای آن باید برنامه‌ریزی داشته باشند.

ناظمی اردکانی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم گفت: اولین اولویت مجلس آینده، مباحث معیشتی است. امروز مردم به شدت از گرانی ناراحت هستند، لذا باید اقداماتی صورت بگیرد که معیشت مردم به ویژه برای قشر حقوق‌بگیر و بازنشسته آسان‌تر شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در راستای تحقق شعار سال که رهبر انقلاب آن را «افزایش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، گام بردارد. مجلس دوازدهم باید تلاش کند تا تاثیر دلار روی اقتصاد ملی را ریشه‌کن کند. اینکه اقتصاد ایران دلاریزه باشد باعث عدم ثبات در اقتصاد کشور شده است.

ناظمی اردکانی با بیان اینکه نظام مالیاتی، نظام پولی و بانکی کشور و قواعد و مقررات بازرگانی باید به نفع تولید و صادرات اصلاح شوند تصریح کرد: تولید در کشور باید به سمت وضعیت انبوه هدایت شود چراکه تولید انبوه است که تکنولوژی به همراه دارد و این موضوع برای کشور مفید خواهد بود.

وزیر تعاون در دولت نهم با بیان اینکه مشارکت مردم برای افزایش تولید زمانی حاصل می‌شود که دولت در اقتصاد، تصدی‌گری نکند گفت: مأموریت تولید ثروت و فضای کسب و کار باید با مردم باشد و دولت صرفاً سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت را عهده‌دار شود. بنابراین اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که در این زمینه کمک حال است، باید با جدیت پیگیری شود.

وی با بیان اینکه وحدت در مجلس دوازدهم برای رفع مشکلات کشور بسیار پُر اهمیت است، گفت: همگرایی میان مجلس و دولت باید جهت مرتفع‌شدن مشکلات و معیشت مردم ایجاد شود.

ناظمی اردکانی با اشاره به لزوم اراده کافی برای اجرای برنامه هفتم توسعه گفت: اجرای برنامه‌های سالیانه کشور حتماً باید مبتنی بر برنامه هفتم باشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران تاکید کرد: طبق نظر سنجی‌ها مردم از عملکرد مجلس یازدهم رضایت نداشتند؛ لذا مجلس دوازدهم با انجام اقدامات مؤثر باید برای افزایش محبوبیت خود در میان مردم تلاش کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6086347 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب العجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم