Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نمایندگان کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه در تماس با خبرنگار ایلنا، از بازدید مدیرکل اداره کار استان خوزستان از مجتمع هفت‌تپه خبر دادند. به گفته‌ی کارگران در این بازدید که به همراه رئیس اداره کار شوش، عصر روز گذشته برگزار شد، نمایندگان کارگران مهم‌ترین دغدغه‌ها و خواسته‌های خود را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان کارگران گفتند: در حال حاضر مهم‌ترین مشکل ما بحث شورای اسلامی کار است که به دلیل مشکلات پیش آمده، پنج نفر از اعضای شورا استعفا کرده‌اند بنابراین سرنوشت این تشکل، نامعلوم است.

نمایندگان کارگران از لزوم مصونیت قضایی داشتن اعضای شورا و نمایندگان سخن گفتند. به گفته‌ی آنها، نماینده کارگران که در شورای اسلامی کار به عنوان یک تشکل رسمی و قانونی و تحت نظارت وزارت کار، فعالیت می‌کند، باید از مصونیت قضایی برخوردار باشد و برایش پرونده‌سازی نشود.

آنها می‌گویند: از مقامات اداره کار استان پرسیدیم اداره کار چه حمایتی از ما کرده است؟ چرا زمانی که شورا تشکیل دادیم ولی بعد از آن برای اعضای شورا پرونده‌سازی شد، اداره کار از نمایندگان قانونی کارگران حمایت نکرد؟

به گفته‌ی نمایندگان کارگران هفت‌تپه، برخی آیتم‌های مزدی  وجود دارد که کارفرمای هفت‌تپه تا امروز  آنها را به کارگران نداده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران نیشکر هفت تپه پرونده کارگران هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۳۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد

حامد گنجعلی اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون کارشناسان واحد نظارت اداره دامپزشکی زاهدان در بازدیدهای نظارتی مستمر و شبانه روزی از ۸۸۴ واحد صنفی تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی در سطح این شهرستان ۲۰۲ واحد صنفی موارد غیربهداشتی مشاهده کردند.

وی افزود: حدود ۳۷ تن فرآورده‌های خام دامی برای نمونه‌برداری و ادامه روند قانونی ضبط و حدود هشت تن فرآورده خام دامی که به دلیل شرایط ظاهری نامناسب و یا براساس نتایج آزمایشگاهی غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شده به دستور مقام قضایی معدوم شد.

رئیس اداره دامپزشکی زاهدان گفت: همچنین تعداد ۲۹ واحد صنفی متخلف با هماهنگی مرجع قضایی پلمب و ۳۸ نفر متخلف بهداشتی نیز برای ادامه روند قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی ادامه داد: به مناسبت هفته سلامت تعداد ۱۷۴ مورد گشت نظارتی_بهداشتی مشترک با ادارات ذیربط از جمله دادستانی، دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت، صنعت و معدن تشکیل و برگزار شد.

گنجعلی بیان کرد: با توجه به وسعت و تنوع کار، سامانه گویای ۱۵۱۲ اداره دامپزشکی زاهدان آماده دریافت شکایات، گزارشات، انتقادات و پیشنهادات همشهریان است تا با همکاری هم بتوانیم هدف دامپزشکی که همان نظارت بر غذا از مزرعه تا سفره بوده را تحقق بخشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • کارگران از عوامل اصل قدرت ایران اسلامی هستند
  • چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی‌شود؟!
  • بررسی دغدغه‌ی کارگران استان یزد
  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فیلیپین با خدمه‌های کشتی توقیفی
  • حال کارگران خوب است!
  • هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد
  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی