Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نهاوند گفت: مجتمع آب‌رسانی گاماسیاب ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون بیش از هشت میلیارد تومان برای این مجتمع هزینه شده است. ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

ابراهیم طاهری در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در نهاوند اظهار داشت: احداث مجتمع‌های آب‌رسانی یکی از راهکارهای تامین آب سالم و بهداشتی برای روستاها است که در حال حاضر هشت مجتمع آب‌رسانی در شهرستان نهاوند احداث شده و یا در حال احداث است که مجموعا نزدیک به نیمی از جمعیت روستایی را زیر پوشش قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مجتمع آب‌رسانی گاماسیاب یکی از بزرگترین مجتمع‌های آب‌رسانی در شهرستان است که این مجتمع آب‌رسانی در حال ساخت است و آب آن از طریق سراب گاماسیاب تامین می‌شود.

29 درصد شبکه‌ آبرسانی همدان فرسوده است‌؛ 170 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه نیاز داریمهمدان| فاز دوم مجتمع آب‌رسانی گاماسیاب نهاوند سال آینده به بهره‌برداری می‌رسدهمدان| تکمیل مجتمع آب‌رسانی گاماسیاب نیازمند 19 میلیارد تومان اعتبار است

 

طاهری افزود: این مجتمع آب‌رسانی تاکنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و حدود هشت میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار برای آن هزینه شده است.

وی عنوان کرد: در صورت تکمیل و بهره برداری از این مجتمع آب‌رسانی 23 روستا زیر پوشش آن قرار گرفته و از آب آشامیدنی سالم برخوردار می‌شوند.

طاهری با اشاره به منابع تامین آب شرب روستاهای شهرستان، گفت: برای تامین آب آشامیدنی سالم روستاهای نهاوند از 112 چاه عمیق و نیمه عمیق و دو سراب گاماسیاب و فارسبان استفاده می‌شود.

رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نهاوند بیان کرد: در حال حاضر 115 روستا از مجموع 169 روستای شهرستان با 22هزار مشترک زیر پوشش شرکت آبفار نهاوند قرار دارد که از خدمات این شرکت بهره‌مند می‌شوند.

طاهری تاکید کرد: از سال 88 تا سال 96 فقط 112 روستا زیر پوشش این شرکت بودند که از سال گذشته سه روستای دیگر به این روستاها اضافه شد، علاوه بر این یک روستای دیگر نیز قرار است زیر پوشش قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته سه هزار و 400 کیلو کلر مصرف شده است، تصریح کرد: علاوه بر کلرزنی منابع آب، آزمایشات میکروبی به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه توسط واحد کنترل کیفی انجام می‌شود.

طاهری افزود: هر 6 ماه یک‌بار آزمایشات شیمیایی در منابع آب به عمل می‌آید که نتایج آنها نشان می‌دهد تاکنون مشکل حادی در زمینه آلودگی آب مشاهده نشده است.

وی عنوان کرد: ارائه خدمات لازم‌ به مشترکان زیر پوشش مانند گذشته در دستور کار شرکت آبفار نهاوند قرار دارد و به منظور تامین بهداشت آب و سالم‌سازی آن نصب 102 دستگاه کلریناتور در حال انجام است.

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۳۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی سه پاسگاه محیط‌بانی در لرستان

 علی سالاروند با اشاره به اضافه شدن سه پاسگاه محیط‌بانی به پاسگاه‌های استان لرستان گفت: امسال یک پاسگاه محیط‌بانی در منطقه تشکن در جنوب سفیدکوه خرم‌آباد، یک پاسگاه در شهرستان سلسله (ورودی گرین) و یک پاسگاه نیز در قالی‌کوه الیگودرز افتتاح می‌شود.

وی افزود: پاسگاه سفیدکوه و سلسله در نیمه اول سال و پاسگاه قالی‌کوه نیمه دوم سال به بهره برداری می‌رسد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با بیان اینکه پاسگاه محیط‌بانی سلسله هم‌اکنون بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا دو ماه آینده تکمیل می‌شود، گفت: پاسگاه تشکن یا پیرشمس‌الدین نیز هم اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سالاروند با اشاره با اینکه پاسگاه قالی‌کوه در منطقه بزنوید الیگودرز واقع شده که هم اکنون حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در شاداب کوه نیز به یک پاسگاه محیط‌بانی نیاز داریم تا شبکه پاسگاهی استان تکمیل شود.

وی بیان کرد: لرستان هم اکنون ۱۵ پاسگاه ثابت محیط‌بانی دارد که با افتتاح سه پاسگاه خرم آباد، سلسله و الیگودرز و همچنین ساخت پاسگاه شاداب کوه تعداد پاسگاه‌های ثابت به ۱۹ مورد می‌رسد و دو پاسگاه سیار نیز در استان فعالیت دارند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح عمرانی آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • راه اندازی سه پاسگاه محیط‌بانی در لرستان