Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر شوکت، عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه بدهی دولت به تامین اجتماعی تا پایان سال گذشته ۲۱۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: باید بتوانیم از اموال دولت برای پرداخت بخشی از بدهی هایش با انتخاب خودمان برداشت کنیم چون تا حالا دولت این کار را نکرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر، اکبر شوکت در مورد بدهی دولت به تأمین اجتماعی، افزود: تا پایان سال ۹۷ دولت ۲۱۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بدهکار است و امسال نیز ۲۶ هزار میلیارد تومان بدهی جاری دولت به این سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بر این اساس طی ۶ سال دولت، اصل طلب سازمان حدود ۱۷۰ یا ۱۸۰ هزار میلیارد تومان می شود که مقداری نیز از دولت قبل باقی مانده بود اگر سود را نیز در نظر نگیریم  ، مبلغ بسیار بیشتر از ۲۱۰ هزار میلیارد تومان می شود.

شوکت با اشاره به اینکه دولت بدنبال این است که بدهی های خود را به به تامین اجتماعی به یک سوم کاهش دهد، گفت: هر بار با عناوین مختلف در اخباری که از دولت منتشر می شود رقم بدهی بسیار کمتر از اصل آن عنوان می شود، بنابراین ما فکر می کنیم دولت به دنبال کاهش یک سومی میزان بدهی خود به تأمین اجتماعی است اما ما به عنوان تشکل های کارگری و کارفرمایی آن را قبول نداریم و به طور حتم مخالفت خود را اعلام خواهیم کرد.

عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی اظهارداشت: پیشنهاد ما به تشکل ها این بود که چارچوب جدیدی برای پرداخت بدهی دولت تعریف کنیم و در این راه اگر مجلس هم دلسوز نظام و حاکمیت است باید به ما کمک کند، اما اگر غیر از این باشد، ضرر به سازمان باعث آسیب و زیان در ابعاد ملی خواهد بود که عواقب آن جبران ناپذیر است.

وی افزود: همانطور که ما می توانیم حساب کارفرمایان را در قبال بدهی ، توقیف می کنیم باید بتوانیم از اموال دولت هم برای پرداخت بخشی از بدهی هایش با انتخاب خودمان برداشت کنیم چون تا حالا دولت این کار را نکرده است.

وی در خصوص پیشنهاداتی که برای پرداخت مطالبات ارائه شده است، گفت: ما پیشنهادات خود را به مجلس ارائه کرده ایم؛ دولت باید مطالبات خود را به ما پرداخت کند .وظیفه ما این بوده که راهکارهای پرداخت را شناسایی کنیم و براین اساس و پیشنهاداتی را ارائه کنیم که اینگونه نیز شد و پیشنهاداتی از سوی هیات امناو مدیره سازمان به مجلس ارائه شد که برخی از این پیشنهادات نیز بار مالی برای دولت ندارند و می توانند در آینده جلوی فساد را بگیرند که یکی از آنها واگذاری منطقه مکران به تأمین اجتماعی و کارگران است. تأمین اجتماعی می تواند در این منطقه با سرمایه گذاری و تأسیس هتل در جذب توریست موفق باشد و جلوی رانت نیز گرفته می شود.

عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی افزود: این واگذاری شاید در حال حاضر به نفع سازمان نباشد و دردی دوا نکند اما در آینده برای تأمین اجتماعی مفید خواهد بود و یک سود پایداری خواهد داشت.

وی گفت: ۲۰ پیشنهاد به مجلس ارائه کرده ایم که ۴۰ درصد آن بار مالی ندارد.

شوکت با اشاره به اینکه همه دولت ها سعی کرده اند پرداخت مطالبات سازمان تامین اجتماعی را به تأخیر بیندازند، افزود: این کار تا یک جایی می تواند پیش می رود الان تامین اجتماعی به نقطه ای رسیده که بزرگترین ابرچالش دولت بعدی، تأمین اجتماعی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:‌ بیش از ۹۹ درصد سهام بانک رفاه کارگران در اختیار سازمان تامین اجتماعی است در حالی که سقف سهم این سازمان در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، به نقل از دیوان محاسبات، بر اساس گزارش این نهاد نظارتی سقف سهم سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران 33 درصد تعیین شده است در حالی که بیش از 99 درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تامین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده‌اند که سهام مازاد بر 33 درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد