Web Analytics Made Easy - Statcounter

یحیی کاظم‌زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: انواع لوازم و مصالح ساختمانی، محصولات کشاورزی و کالاهای پلاستیکی از جمله کالاهای صادر شده توسط پیله‌وران در این مدت بوده است.

وی افزود: این میزان صادرات با ۲۳۴ فقره اظهارنامه از طریق بازارچه‌ «ساری سو» در ماکو انجام شده‌است.

وی با اشاره به اینکه در این مدت به ارزش ۴۴ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۶۳۲ دلار کالا توسط این پیله‌وران وارد کشور شده، اظهار داشت: ۲ هزار و  ۸۲۴ فقره اظهار در این مورد ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ماکو عمده کالاهای وارداتی را ریل آسانسور، موتور گریبس، رینگ چاپ افست، یراق آلات درب و پنجره، انواع نخ، کاغذ و مقوا، میله فولادی، انواع پارچه، چسب، مواد اولیه صنایع نساجی و تولیدی، ورق استیل، لوازم خرازی، لیبیل، سمباده و بست فلزی عنوان کرد و گفت: بیش از یک‌هزار پیله‌ور در این شهرستان اقدام به واردات کالا می کنند.

پیله وری شامل تجارت مرزی مرزنشینان می‌شود و افراد خاصی کارت پیله‌وری را دارا هستند.

ماکو شمالی ترین نقطه آذربایجان غربی واقع است.

بازارچه مرزی ساری سو یک بازار مرزی در نزدیکی ماکو است که در بین حوزه شهرستان ماکو و شهر مرزی دوغوبایزید در استان آغری ترکیه واقع شده است.

ساری سوی در ماکو، صنم بولاغی در پلدشت، سرو در ارومیه، کیله در سردشت، تمرچین در پیرانشهر، ناویه خان در اشنویه و رازی در خوی بازارچه های مهم این استان را در مجاورت مرزهای ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان تشکیل می دهد.

۷۱۳۲/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی ماکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید هدایت عصر روز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی که در سالن شهید رجایی استانداری ایلام برگزار شد با تاکید بر حمایت دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌ها، گفت: فعال شدن بازارچه‌ها به ویژه بازارچه‌های مرزی در رونق و توسعه اقتصادی هر منطقه بسیار اثرگذار است.

وی مشوق‌های اقتصادی را از مهم‌ترین دلایل رغبت هر کشور برای فعال شدن بازارچه ذکر کرد و گفت: زیرساخت‌ها بازارچه چیلات از طرف کشور ایران آماده است.

هدایت بیان داشت: فعال شدن بازارچه فراهم کننده رشد اقتصادی و توسعه‌ای است و برای فعال شدن یک بازارچه مرزی عزم دو طرف بسیار مهم است.

وی گفت: هر بازارچه مشترک یک فرصت بسیار خوب برای هر استان و منطقه است و می‌تواند علاوه بر ارتقا معیشت مرزنشینان بسترساز رشد اقتصادی باشد.

وی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی وزارت کشور اشتغال مرزنشینان است که در راستا مجموعه وزارت کشور همه تلاش خود را به کار گرفته است.

کد خبر 6088137

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • ۲۱۸ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شد
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام