Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-27@03:39:22 GMT

وزیر کشور: مسائل مربوط به حجاب سیاسی نشود

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۴۱۹۸

خرداد؛ وزیر کشور گفت: از سیاسی کردن و دوقطبی کردن جامعه در مسائل مربوط به حجاب باید کاملاً جلوگیری شود.
عبدالرضا رحمانی فضلی روز یکشنبه در صد و بیست و سومین جلسه شورای اجتماعی کشور با عنوان بررسی برنامه های عملیاتی و اجرایی کلیه دستگاه ها در جهت تقویت فرهنگ عفاف و حجاب افزود: نباید با اعتقادات جامعه به عنوان ابزار سیاسی و دوقطبی کردن جامعه برخورد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که این اتفاق بیفتد، شورای اجتماعی در مقابل آن موضع گیری می کند.وی افزود: در موضوعات مربوط به حجاب استفاده از مشارکت عمومی و استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد که شامل چندین هزار سازمان مردم نهاد می شوند و دیگر امکانات با حمایت از آنها بسیار مهم است.رحمانی فضلی ادامه داد: در مسائلی مانند اربعین که تبدیل به یک جریان شده است، دولت به هیچ عنوان هزینه ای نمی کند بلکه خود مردم و هیئت‌ها آن را اداره می‌کنند؛ بنابراین منابع در فرهنگ سازی مسائلی مانند حجاب در جامعه بسیار مهم است.وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مباحثی که در نشست امروز از سوی دستگاه ها عنوان شد، گفت: معرفی نوع الگو پوشش نیز بسیار مهم است و همچنین کارخانه های تولید چادر مشکی باید تقویت شوند تا به فعالیت خود ادامه دهند. تا زمانی که به واردات چادر مشکی نیاز داریم هزینه واردات آن کم یا تقریباً باید به صفر برسد؛ این موارد شامل پیشنهادهایی بود که توسط دستگاه‌ها مطرح شده است و به آن پرداخته خواهد شد.رحمانی فضلی همچنین در زمینه تقویت فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه به برگزاری جشنواره هایی در این زمینه نیز اشاره کرد و گفت: در این مقوله مخاطب شناسی بسیار مهم است. در جامعه ما تفاوت ها و تشابهات در سبک زندگی و علایق و سلایق مختلف در کشور را شاهد هستیم و در این زمینه باید به گونه‌ای عمل شود که برای کل کشور یک الگوی واحد نداشته باشیم.وی به مسائلی که در خصوص مقوله حجاب توسط دستگاه‌ها مطرح می شود، مانند اینکه نسل جدید نسبت به مسائل شرعی حجاب کاملاً آگاهی ندارند نیز اشاره کرد و اظهار داشت: آگاهی سازی نسل جدید نسبت به شرعی بودن موضوع حجاب باید انجام و اغناسازی نیز در این زمینه انجام شود. نسل جدید اغنا نشده اند و باید سیاست های انگیزشی در این زمینه ایجاد شود که کار در این مبحث برعهده صدا و سیما و دیگر دستگاه‌های فرهنگی می‌شود.وزیر کشور همچنین به فعالیت ها و برنامه های سازمان یافته توسط شبکه های خارجی در مقوله حجاب و عفاف نیز پرداخت و گفت: در این خصوص دستگاه های ذیربط باید جوسازی ها علیه حجاب در جامعه را رصد کنند.
رحمانی‌ فضلی تصریح کرد: در جلسه قبل مباحثی مطرح شد و اولویت‌ها را مشخص کردیم. رسیدگی‌ به کشف حجاب یکی از اولویت‌های مهم بود و همه روی آن اجماع داشتند که باید برخورد جدی و پیشگیرانه صورت بگیرد. اولویت دوم نیز موارد سازمان یافته بود؛ به معنای اینکه شبکه ها و جریاناتی وجود دارند که این موضوع را به صورت سازمان یافته مدیریت و هدایت می‌کنند.وی ادامه داد: اولویت سوم، دستگاه های اجرایی بودند. به عبارت دیگر نهادهایی که در حاکمیت قانون جمهوری اسلامی نقش دارند و انجام وظیفه می‌کنند و همه دستگاه های اجرایی که هم به عنوان ارباب رجوع و هم کارکنان این موضوع در آنجا مطرح است. اولویت چهارم نیز اماکن عمومی بود به طوری که در اماکن عمومی این موضوع را به نحو احسن پیگیری کنیم.وزیر کشور تصریح کرد: آنچه که در این جلسه بر آن تاکید شد، این است که باید شناخت مشترک و درک واحدی از این موضوع داشته باشیم. بنابراین همان اقداماتی که شورای اجتماعی به صورت مبنایی و اصولی پیگیری می کند یا مطالعات خوب صدا و سیما، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی در یک جا باید جمع آوری شود. به عبارت دیگر اگر ستادی تشکیل می‌شود، ذیل آن ستاد باید کارگروه واحدی داشته باشیم که مجموعه این فعالیت های پژوهشی در آن جا جمع آوری شود و به فراتحلیل برسیم.
مباحث مربوط به حجاب مستمر پیگیری شودرحمانی فضلی گفت: نکته بسیار مهمی که در اینجا وجود دارد، این است که این موضوع باید به صورت مستمر پیگیری و هماهنگی بین دستگاه ها ایجاد شود. ما نباید فصلی یا در شرایط خاص این موضوع را مطرح کنیم. حجاب جزو مباحث اولیه دینی اعتقادی، قانونی و اجتماعی ما است.
وی افزود: نباید اینگونه باشد که در تابستان اگر شرایط ویژه‌ای به خاطر گرمای هوا ایجاد می شود و چشم انداز این موضوع علنی تر و مشهود تر است، به این موضوع هجمه شود، احساس نگرانی ها و دغدغه ها مطرح شود و فردا در پاییز و زمستان که تجلی این موضوع کم رنگ تر است، فراموش شود؛ بلکه باید این موضوع مستمر باشد و هماهنگی بین دستگاه های مختلف صورت گیرد.وزیر کشور اظهار داشت: بهترین کار این است که با این مقوله و موضوع اجتماعی به صورت اجتماعی برخورد کنیم، اجتماعی برخورد کردن یعنی با مشارکت عمومی مردم و جامعه باشد.وی تاکید کرد: حجاب جزو فرهنگ عمومی است و نمی توانیم مساله فرهنگی و آن هم از جنس عمومی بودن را بدون مشارکت مردم و بدون استمرار و هماهنگی پیش ببریم. این موضوع باید جزو برنامه‌های ستاد قرار گیرد. همچنین باید روش‌هایی که می‌تواند مردم را نسبت به این موضوع مشتاق کند، پیش گرفته شود، مشوق‌هایی ارائه و انگیزه‌های لازم ایجاد شود. برچسب ها: وزیر کشور ، عبدالرضا رحمانی فضلی

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزیر کشور عبدالرضا رحمانی فضلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند

به گزارش قدس خراسان، احمد وحیدی در همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور  اظهار کرد: همه گام های رشد و ارتقا را جمهوری اسلامی طی کرده و در قله ها به‌سر می‌برد اما کاستی و کمی هنوز در حوزه اقتصاد وجود دارد. مقام معظم رهبری فرموده‌اند یکی از مسائل ما استحکام اقتصادی است و اقتصاد باید درخور آرمان های کشور باشد. یک کشور با آرمان‌ها، رسالت و انتظارات جهانی باید اقتصاد کافی و چشم نواز داشته باشد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی قدرت کاملا تصویب شده و مقتدری دارد، افزود: به خصوص بعد از عملیات وعده صادق نوع نگاه کشورها، ملت‌ها و نوع اشتیاق آنها به جمهوری اسلامی  متفاوت شده‌است. همیشه در هر مرحله‌ای قدرت و اقتدار را تجربه کرده ‌ایم و تحسین جهانیان و ملت های آزاده و غیر وابسته و وابسته برانگیخته و ما امروز هم در همان مسیر اقتدار هستیم.

وی گفت: ما در حوزه های سیاسی دفاعی،امنیتی، علمی و فرهنگی بسیار در موقعیت‌های خوبی به‌سر می بریم. ما پیام انقلاب اسلامی و رسالت انقلاب اسلامی را داریم. آینده روشن انقلاب اسلامی را به جهانیان نشان دادیم.کدام کشور می‌تواند مانند ایران ظرفیت سیاسی، استقلال سیاسی و مانورهای سیاسی داشته باشد و همه از منظر خدا خواهی و سعادت بشری است. در حوزه امنیت و دفاعی و علمی در نرخ رشد در جهان اول هستیم.

وحیدی تاکید کرد: در اقتصاد ظرفیت‌ها فراوان است. ما از نظر تولید ناخالص و قدرت خرید با توجه به آنچه سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است در رتبه  ١٩ قرار داریم. جهاد امروز ما مهم است و باید ظرفیت های بالقوه را بالفعل تبدیل کنیم و کشور را در حوزه اقتصادی بر قله‌های افتخار بنشانیم. البته دشمن در مقابل سنگ اندازی می‌کند و نمونه آن تحریم‌ها است و موارد غیر تحریم هم وجود دارد اما اینها نباید از تلاش‌های ما بکاهد.

وزیر کشور ادامه داد: لذا جهاد مهم شکل گرفته است و هر کس مسئولیت هایی دارد و شما عزیزان جایگاه بسیار مهمی در این جهاد دارید و باید گام‌هایی در حرکت‌های بزرگ اقتصادی بردارید. مناطق آزاد و ویژه پرچم داران و بخش مهم، نقطه تعیین کننده و پیشران بزرگ در اقتصاد هستند.

وی با بیان اینکه مناطق آزاد از ارکان اقتصاد مقاومتی هستند، تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند مناطق آزاد و ویژه باید در جذب فناوری‌های پیشرفته، جذب منابع خارجی، توسعه صادرات و توسعه تولید عملکرد بالایی داشته باشند. ما باید برای تحقق تک تک این موارد هدف گذاری، نقشه راه و برنامه اقدام مشخص داشته باشیم. از گذشته نسبت به این مناطق نظر بدبینانه ایجاد شده است و برگشت این نکته و نشان دادن ظرفیت بالای این مناطق بار سنگینی است که بر دوش شما عزیزان افتاده است.

وحیدی خاطرنشان کرد: الحمدلله برخی مناطق رشد خوبی داشتند و این نشان دهنده این است که حرکت‌های خوب آغاز شده و این حرکت های خوب باید مستمر، هدفمند با برنامه و با اصرار و پیگیری دنبال شود. دشمن قصد دارد از حوزه مناطق آزاد و ویژه به کشور آسیب برساند، تا کشور نتواند رشد کند لذا باید هدفمند و با برنامه جلو برویم. مناطق ویژه باید موضوع محور و هدفمند حرکت کنند و مناطق آزاد به صورت عمومی کار کنند.

وزیر کشور با تاکید ورود بخش خصوصی به مناطق ویژه ، ادامه داد: ما مناطق ویژه زیادی داریم که هنوز راه اندازی نشدند و باید بخش خصوصی در این زمینه ورود پیدا کند. ما باید به صورت هدفمند ظرفیت‌های مناطق ویژه را بسنجیم و عمل کنیم. سرمایه گذاران ایرانی زیادی داریم که سرمایه های خود را  در کشورهای دیگر سرمایه گذاری کردند.برای مناطق آزاد و ویژه جذب سرمایه مهم است.

وی با بیان این موضوع که باید یک منطقه آزاد را به عنوان شهر هوشمند معرفی کنیم تا الگویی برای شهرهای دیگر ما باشد، گفت: در این مناطق باید شهرک های اربعینی ایجاد کنیم و باید گفت که لیستی از فعالیت‌های متعدد وجود دارد که می‌توان در این مناطق اجرا کرد. همچنین برای توسعه حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی اقدام جدی صورت گیرد.رسیدگی به مردم بومی نیز باید در اولویت قرار گیرد. امنیت و محورهای حقوقی که مطرح شد نیز باید رسیدگی شود. همچنین این موضوع که منطقه‌ای نصف آزاد است و نصف دیگر آزاد نیست نیز باید بررسی شود زیرا مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد شده که باید حل شود. زیرا آثار آن مردم را اذیت خواهد کرد.

در پایان این همایش از برخی مناطق آزاد و ویژه که شامل مناطق ویژه اقتصادی سلفچگان، سهلان، گرمسار و مناطق آزاد ارس، اروند بودند، تقدیر شد.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف می‌شود؟
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف شده است؟
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی