Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:36:03 GMT

مسئولان از برخورد با قاچاقچیان دانه‌درشت غفلت نکنند

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۴۲۰۲

مسئولان از برخورد با قاچاقچیان دانه‌درشت غفلت نکنند

سیدسعید شاهرخی روز یکشنبه در نشست اعضای برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان بیان کرد: شناسایی دانه‌درشت‌های اقتصادی سخت نیست بلکه ممارست، جسارت و تلاش می‌خواهد که مدیران جمهوری اسلامی دارای این ویژگی‌ها هستند.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نظارت کلان و برخورد با دانه‌درشت‌ها است در این راستا باید همکاری بین بخشی افزایش یابد تا نتیجه کارمان خدمت به مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار همدان گفت: بیشتر توجه نهادهای مسئول به وضعیت انبارها باشد و عمده توان خود را روی برخورد با دانه‌درشت‌ها بگذارند تا بدانند که چگونه کالای قاچاق از مراکز توزیع کننده کالا و مغازه های سر درمی‌آورد. 

شاهرخی یادآوری کرد: یکی از سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی که نقش مهمی در شاخص های توسعه ای دارد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که در این راستا نهادهای نظامی، انتطامی، اطلاعاتی و اداری شکل گرفته است. 

وی اضافه کرد: سود قاچاق کالا برای قاچاقچیان به قدری بالا است که همه نوع ریسک را برای این کار می‌پذیرند همچنین از سوی دیگر آنها با بهره‌گیری از جدیدترین روش‌ها و ضعف‌های احتمالی، این قبیل کالاها را وارد کشور می کنند.

استاندار همدان با بیان اینکه مسئولیت رسیدگی به این آفت اقتصادی اعضای این کمیسیون هستند گفت: رونق تولید محور اصلی کار مسئولان است و توسعه اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو مبارزه با پدیده قاچاق کالا است.

وی ادامه داد: با وجود اینکه کارهای خوبی در این راستا صورت گرفته اما کارهای نیمه تمام زیادی هم وجود دارد هر چند نمی‌توان در مدت کوتاه قاچاق را ریشه‌کن کرد.

شاهرخی با تاکید بر اینکه باید دریچه های قاچاق کالا را مسدود کرد افزود: رسالت و مسئولیت اعضای برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بسیار سنگین است و بنابراین نباید تنها به برگزاری نشست اکتفا کرد بلکه در ماموریت ها و مسئولیت های محوله جهادی کار کنند.

ممنوعیت خروج مرغ برداشته شد

وی گفت: به منظور تنظیم بازار مرغ با مصوبه ستاد تنظیم بازار محدودیت برای خروج مرغ از استان ایجاد شده اما هم اینک با توجه به کنترل نرخ آن در بازار و ایجاد ثبات، این محدودیت برداشته میشود.

استاندار همدان تاکید کرد: البته این بدان معنا نیست که هر خودرویی می‌تواند مرغ را از استان خارج کند بلکه باید برای جابجایی آن از دامپزشکی نامه و مجوز لازم را دریافت کند.

شاهرخی درباره خروج دام سبک و سنگین نیز گفت: خروج دام سبک و سنگین تا بررسی ستاد تنظیم بازار در این زمینه همچنان ممنوع است و در اولین جلسه این موضوع بررسی می‌شود تا شاهد بروز خسارت به شرکت دامپروری نباشیم.

 وی از دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری همدان خواست ارزیابی از دستگاه های مسئول در کمیسیون صورت گیرد تا نهادهای فعال تشویق شده و به مسئولان اداره های کم کار نیز تذکر داده شود.

۷۵۲۶/۲۰۸۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان استانداری همدان گوشت مرغ ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کالای قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه ۳ هزار میلیاردی پلیس به قاچاقچیان سوخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی پلیس هرمزگان، سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های مأموریتی انتظامی بحث مقابله بی امان با قاچاق می‌باشد، بیان داشت: در این راستا عوامل انتظامی استان با همکاری دریابانی و نظارت مقام قضائی در جهت جامه عمل پوشاندن به مطالبه بحق مردم و اجرای تدابیر ابلاغی، طرح ضربتی و عملیاتی مقابله با قاچاق سوخت با هدف جلو گیری از هدر رفت سرمایه ملی و مبارزه با قاچاق را در بندر کلاهی شهرستان میناب اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح مشترک که با همکاری دیگر سازمان‌های مرتبط و با هدف ضربه به بنیان مالی قاچاقچیان سوخت انجام شد، تعداد ۱۷ فروند قایق موتوری فعال در قاچاق سوخت توقیف، ۲۶۵ عدد انواع مخازن فلزی و پلاستیکی آغشته به سوخت جمع آوری و ۷۵ کیلومتر لوله انتقال سوخت امحا و تخریب شد.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به کشف بالغ بر ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و تخریب و جمع‌آوری تجهیزات انتقال سوخت در این طرح، میزان ضربه مالی به بنیان‌های مالی قاچاقچیان در این منطقه و در راستای این طرح را بیش از سه هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

کد خبر 6087515

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز دوغارون
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی کشف شد
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • ناکامی قاچاقچیان در جا به جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • ضربه ۳ هزار میلیاردی پلیس به قاچاقچیان سوخت