Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@19:50:11 GMT

رمزارز تلگرام تا 31 اکتبر می‌آید

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۵۳۴۵

رمزارز تلگرام تا 31 اکتبر می‌آید

تلگرام به تازگی اعلام کرده است که رمزارز اختصاصی آن تحت عنوان Gram با پلت‌فرم بلاک‌چین آن تا ۳۱ اکتبر سال جاری میلادی عرضه می‌شود.

به گزارش ایسنا، تلگرام به عنوان یکی از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان در جهان در سال‌های اخیر توانست نظر و توجه خیلی عظیمی از کاربران در فضای مجازی را به سمت و خود جلب کند که البته در برخی از کشور‌ها با محدودیت و فیلتر مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حالا به تازگی تلگرام اعلام کرده است که رمزارز اختصاصی آن تحت‌عنوان Gram و پلتفرم مبتنی بر بلاک چین TON تا پایان ماه آینده میلادی در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت و به بازار‌های جهانی عرضه خواهد شد.

چند سال پیش بود که خبر توسعه و عرضه رمزارز دیجیتال از سوی تلگرام شنیده شد، اما تحت تاثیر مسائل و دلایل مختلفی متوقف شد که بعد از آن شرکت تلگرام، با جذب سرمایه‌ای به مبلغ ۱.۷ میلیارد دلار از شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خصوصی توانست باری دیگر این پروژه را به مرحله احیا و عرضه برساند و اعلام کند که تا قبل از به پایان رسیدن ماه اکتبر ۲۰۱۹ میلادی عرضه خواهد شد.

برخلاف رمزارز لیبرا که توسط شرکت آمریکایی فیس‌بوک توسعه داده شده است، رمزارز گرام شرکت تلگرام قابلیت و مشخصات نامشخصی دارد و هنوز جزئیات آن در اینترنت منتشر نشده است.

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری و مالی بر این باورند که هیچ لزومی ندارد که غول‌های تکنولوژی وارد حوزه‌های مالی و اقتصاد کلان شوند چراکه رسالت و مسئولیت آن‌ها چیز دیگری است و به عقیده کارشناسان امنیتی، ممکن است این امر امنیت سایبری حساب‌های بانکی و مالی و همچنین حریم خصوصی کاربران را به مخاطره بیاندازد.   مدتهاست که بر سر عرضه و توسعه رمزارز لیبرای فیس‌بوک در کشور‌های مختلفی از جمله ایالات متحده آمریکا و اروپا بحث و مجادله درگرفته است و بسیاری از سیاست‌مداران و قانون‌گذاران در کشور‌های مختلف جهان در تلاشند تا از توسعه و عرضه آن ممانعت و جلوگیری به عمل بیاورند.

تلگرام در سال‌های اخیر به شدت از سوی دولت‌های کشور‌های مختلف تحت فشار قرار گرفته است به گونه‌ای که روسیه استفاده از این پیام رسان محبوب را در داخل این کشور ممنوع اعلام کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تلگرام رمزارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۵۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز