Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان و جراحان آمریکایی، هنگامی که زنان سرخ‌پوست برای زایمان به آن‌ها مراجعه می‌کردند پس از به‌دنیا آوردن کودک، عمل عقیم‌سازی را روی آن زن انجام می‌دادند! و حالا ساخت تلسکوپ فضایی در جزیره هاوایی، بهانه جدیدی برای ادامه سیاست حذف بومیان آمریکایی شده ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ صاحبان اصلی قاره آمریکا یکی از مللی هستند که هویت واقعی آنان برای جهانیان مخفی مانده است؛ تصویر موجود از بومیان آمریکایی بر اساس روایت‌ها و فیلم های ساختگی ساکنان جدید این قاره شکل گرفته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اروپایی‌ها سعی داشته و دارند تا هویت آنان را از بین برده و خود را صاحبان اصلی این قاره  معرفی کنند؛ آنان در طول سالیان متمادی به هرنحوی اراضی بومیان را اشغال کرده‌اند و آنها را به تسلط خود در آورده‌اند. 

ساخت تلسکوپ 30 متری (TMT) در جزیره هاوایی یکی از پروژه‌های جدید حذف تسلط بومیان آمریکایی در قلمرو زندگی خود است؛ بومیان جزیره هاوایی در حال مشاهده‌ ساخت یک رصدخانه در سطح جهانی هستند؛ این رصدخانه نه به دعوت بومیان و نه در مکان انتخابی آنها، بلکه توسط چند دانشگاه بین‌المللی درحال ساخت است؛ ساخت تلسکوپ 30 متری با همکاری تیم‌هایی پژوهشی از کشور‌های مختلف دنیا از جمله سازمان بین المللی رصد خانه TMT به رهبری دانشگاه کالیفرنیا، موسسه فناوری کالیفرنیا و کشور‌های ژاپن، چین، هند و کانادا ساخته خواهد شد.

پایگاه علمی ـ خبری "دِ نیشن" در گزارشی به رای دادگاه برای ساخت تلسکوپ فضایی در منطقه "موناکیا" جزیره هاوایی پرداخته‌ است؛ پس از مدت‌ها کشمکش بین بومیان جزیره و مقام های بین‌المللی رصدخانه نسبت به مکان ساخت تلسکوپ، دادگاه رای به ساخت این تسلکوپ داده‌ است. 

 این رصدخانه به دانشمندان این امکان را میدهد تا در اعماق فضا و زمان به همدیگر نگاه کنند؛  شاید بتوانند شکلگیری کهکشان که تازه درحال آغاز بود ببینند اما این امر باعث اشغال "قله مقدس موناکیا" (مکانی که از لحاظ فرهنگی و دینی برای بومیان مقدس است و ارزش معنوی دارد) و همچنین حساسیت زیست محیطی برای ساکنین این منطقه شده‌است. 

 این منطقه جزیره‌ای آتشفشانی است و بنابر باور‌های قدیمی اهالی بومی، منطقه‌ای ویژه است؛ به باور ساکنان این منطقه، قله موکیانا محل اتصال زمین به آسمان است و بسیاری از اهالی بومی در این منطقه دفن شده‌اند.

از زمان تصویب پروژه احداث تلسکوپ تاکنون اهالی بومی به شدت با ساخت آن مخالفت کرده و به دادگاه شکایت کرده‌اند؛ اهالی این منطقه با راه‌اندازی اعتراض‌هایی، خواستار توقف حفر این منطقه و احترام به آن هستند. 

 پلیس آمریکا بسیاری از این اعتراض‌ها را سرکوب کرده‌ و رهبران قبیله "کاناکا او وی" را دستگیر کرده‌ است؛ بومی‌ها جزیره بیان‌کرده‌اند که حتی در صورت دستگیر شدن از خواسته‌ خود عقب‌نشینی نخواهند‌کرد؛ یکی از افراد بومی در مصاحبه با خبرگزاری‌ها می‌گوید:

«ما برای محافظت از این مکان مقدس می‌جنگیم؛ ما با این سرزمین مقدس رابطه‌ تبارشناسانه داریم و جلوی اشغال آن را خواهیم گرفت؛ این آخرین موضع ماست که باید از آن دفاع کنیم؛ اعتراضات ما علیه تلسکوپ 30 متری فریاد احترام به استقلال بومی است.» 

در طول تاریخ مهاجرین اروپایی برای از بین بردن فرهنگ بومیان آمریکایی اقدامات گسترده‌ای را انجام داده‌اند؛ آن‌ها با طرح‌های خود به دنبال سلطه بر این قاره و حذف بومیان سرخپوست برآمدند؛ اروپاییان برای از بین بردن ساکنان اصلی قاره آمریکا از روش‌های گوناگون برده‌داری، گرسنگی‌، کوچ جمعی، حمله و غارت استفاده می‌کنند.

ساکنین جدید قاره آمریکا تصمیم گرفتند فرهنگ ساکنین اصلی این سرزمین را از بین ببرند؛ آنها برای این کار، اردوگاه‌هایی تاسیس کردند؛ فرزندان سرخپوستان را به این اردوگاه‌ها می‌بردند و به آنها تعالیم خود را آموزش می‌دادند تا آنها تعالیم خود را از یاد ببرند و فرهنگ و تمدن خود را بر آنان تحمیل کنند؛ آنها به بهانه‌های مختلف، بچه‌ها را از خانواده‌های خودشان جدا می‌کردند و به این اردوگاه‌ها می‌بردند.

در دهه 1970 رسانه‌های آمریکایی در طرحی هماهنگ، تمام تلاش خود را به میدان آوردند تا زنان بومی آمریکایی به عنوان زنانی نااهل و فاسد معرفی شوند و تعصبات علیه بومیان را گسترش دهند.

در نتیجه این فضاسازی رسانه‌ای، جامعه آمریکایی به‌شدت علیه زنان بومی آمریکایی تحریک شد؛ این تصویر منفی در نهایت باعث شد مردم تصور کنند این زنان بومی برای مادر شدن و تربیت کودکان مناسب نیستند!

در ادامه این مبارزه پیدا و پنهان علیه بومیان آمریکا، دولت شروع به اجرای "طرح مخفی عقیم‌سازی زنان بومی" کرد؛ زمانی که این فرایند عقیم‌سازی آغاز شد، بسیاری از زنان بومی تصور می‌کردند که این یک روش مناسب برای حفظ سلامتی است و اصلا نمی‌دانستند با این کار در باروری خود دچار مشکل خواهند شد.

پزشکان و جراحان، هنگامی که زنان سرخ‌پوست برای زایمان به آن‌ها مراجعه می‌کردند پس از به‌دنیا آوردن کودک، عمل عقیم‌سازی را روی آن زن انجام می‌دادند و به این صورت رفته‌رفته تعداد جمعیت سرخ‌پوستان رو به کاهش گذاشت؛ این عمل باعث شد تا در سالهای 1970 تا 1976 جمعیت 25 تا 50 درصدی زنان سرخپوست نازا شدند.

اینگونه طرح‌ها توسط مهاجرین اروپایی برای تغییر ترکیب جمعیتی قاره آمریکا به نفع خود و باهدف تسلط بر این قاره در طی زمان‌های مختلف صورت گرفته‌ است؛ ساکنان اصلی آمریکا با اینگونه اقدامات از سرزمین مادری خود حذف می‌شوند و هیچ اقدامی بر علیه تبعیض‌های نژادی توسط سازمانهای بین‌المللی انجام نمی‌شود. 

یادداشت|اقدامات تبعیض نژادی رژیم صهیونیستی علیه یهودیان آفریقاییتبعیض نژادی نظام مند در انگلیستداوم تبعیض نژادی علیه اقلیت ها و سیاهپوستان در اروپاآمار وحشتناک "سقط جنین" در آمریکا/ مادران از زندگی تباه‌ شده‌ خود می‌گویند + فیلم انتهای‌پیام/ R1545/P/S2,20,41/CT7 واژه های کاربردی مرتبط کمیسیون حقوق بشر اسلامی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون حقوق بشر اسلامی کمیسیون حقوق بشر اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم

وزیر ارتباطات تاکید کرد: ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: با تلاش‌های جهادگرانه متخصصان ایرانی، در افق برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور، شاهد خودکفایی و تبدیل شدن ایران به قطب فضایی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: با وجود تثبیت فناوری‌ها در برخی حوزه‌ها، تمرکز اصلی بر بازاریابی خدمات فضایی ایران در سطح جهانی، به خصوص در زمینه پرتابگر‌های سبک و ماهواره‌های کوچک است.

زارع پور اظهار داشت : ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

وی افزود: برای رسیدن به خودکفایی کامل و چرخش خودجوش صنعت فضایی، نیازمند سرمایه گذاری در زمینه‌های مختلف این حوزه هستیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد :  جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نمایشگاه‌ها و رویداد‌های فضایی، به دنبال جذب شرکای بین‌المللی و توسعه همکاری‌ها در این زمینه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • رونمایی از اسرار یک سیاره جهنمی توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت