Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیرآموزش و پرورش اظهار کرد: آموزش و پرورش نیازمند ارتباط با تمام ذی نفعان است و باید بدانیم که پیوند با صنعت، کشاورزی، سلامت، بهداشت و نهاد‌های حوزوی چگونه است لذا برقراری پیوند‌ها یک اصل است و هر مجموعه‌ای که توانسته ارتباطات خودش را توسعه دهد، موقعیت بهتر خواهد داشت. تاریخ انتشار: 15:42 - 24 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۸۲۳

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، محسن حاجی میرزایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور که در اردوگاه شهید باهنر درحال برگزاری است، با اشاره به قیام عاشورا، افزود: عاشورا یک واقعه بزرگ است که جلوه‌های ایثار و فداکاری بسیاری در خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قیام عاشورا نوع مواجهه امام حسین علیه السلام، خانواده و یارانش در برابر شرایط موجود بسیار مهم و تاثیر گذار بود.

وزیرآموزش و پرورش درادامه خاطر نشان کرد: بهره‌مندی انسان‌ها در پرتوی مواجهه با مشکلات آشکار می‌شود و این مواجهه عرصه بروز ظرفیت‌ها خواهد بود. الهام ما از قیام عاشورا این است که مجموعه ما هم با مشکلاتی روبرو است که از یک سو می‌تواند وسیله‌ای برای رفع مسئولیت باشد و از طرف دیگر در چنین عرصه‌هایی است که خلاقیت‌ها و اندیشه‌های بزرگ ظهور می‌کند.

حاجی میرزایی با اشاره به پروژه مهر، اظهار کرد: در طی چند ماه گذشته روز‌های پرکاری پشت سر گذاشته‌اید، که از همه افرادی که در ساماندهی نیروی انسانی و فضا‌های آموزشی و همچنین برگزاری بازگشایی باشکوه مدارس تلاش کردند قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: از شما مدیران کل درخواست دارم با بهره گیری از ظرفیت‌ها و امور خلاقانه را معرفی کنید تا همگی از تجارب هم بهره‌مند شویم.

وزیرآموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نیمی از پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی پرداخت شده است و انشالله نیم دیگر آن در هفته‌های آینده پرداخت خواهد شد و درخصوص معوقات حق التدریس و سایر معوقات، مذاکرات و هماهنگی‌هایی انجام شده است که در حال پیگیری هستیم تا سریع‌تر مشکل حل شود.

حاجی میرزایی تأکید کرد: حل مقطعی مشکلات پرداخت‌ها را به سرعت انجام خواهیم داد، اما باید بررسی کنیم که چرا بطور مداوم این مشکل وجود دارد تا برای بودجه سال٩٩ تمهیدی انجام گیرد که معوقات به سال‌های بعد کشیده نشود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اصل سی قانون اساسی، اظهارکرد: طبق این اصل آموزش رایگان است، البته در مواردی نیاز به مشارکت داوطلبانه اولیا داریم که شفافیت در دریافت کمک‌ها و هزینه‌ها را در دست اقدام داریم.

وی با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش، اذعان کرد: بین آمار آموزش و پرورش و سازمان اموراستخدامی فاصله‌هایی وجود دارد که از آقایان نوبخت و انصاری خواسته‌ام جلسه‌ای داشته باشیم تا به جمع بندی مشترک برسیم لذا دست‌یابی به چشم انداز مشترک کمک می‌کند تا از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سند تحول بنیادین، اظهار کرد: سند خوب و جامعی داریم و استقرار یک نظام و یک مجموعه خیلی دشوارتر از طراحی آن است و در حال حاضر در مرحله استقرار سند هستیم و باید تمام تلاش ما معطوف به اجرایی شدن آن باشد، بنابراین راهی باید بیابیم که چگونه می‌توانیم سند را اجرایی کنیم و به دنبال نقاط ثقلی باشیم که با آن‌ها می‌توان اهداف سند را پایه ریزی کنیم.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، حاجی میرزایی با بیان اینکه بهره‌وری بسیار مهم است، گفت: متاسفانه بهره‌وری به درستی ادراک نشده است و در چهل سال اخیر بهره‌وری کل عوامل نزدیک به صفر بوده است و همواره در طول سال‌های اخیر ارزشی که از یک واحد سرمایه بدست می‌آوردیم کاهنده بوده است و این نشان می‌دهد در کشور موضوع بهره‌وری هنوز کاملا اجرایی نشده است.

وی تصریح کرد: با بررسی مطالعات و پژوهش‌های مختلف به این نکته کلیدی دست پیدا کردم که اصل اساسی در بهره‌وری تسهیم منافع است و در آموزش و پرورش بهره‌وری از نیروی انسانی، امکانات، تجهیزات و دارایی‌ها بسیار مهم است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در آموزش و پرورش جدید، وجه اجتماعی و اشتراکی آن بسیارمهم است، گفت: محصول آموزش و پرورش نیازمند ارتباط با تمام ذی نفعان است و اگر تعاملات و ارتباطات برقرار شود این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و باید بدانیم که پیوند با صنعت، کشاورزی، سلامت، بهداشت و نهاد‌های حوزوی چگونه است لذا برقراری پیوند‌ها یک اصل است و هر مجموعه‌ای که توانسته ارتباطات خودش را توسعه دهد، موقعیت بهتر خواهد داشت.

وزیرآموزش و پرورش با اشاره به تعلیم و تربیت چندساحتی گفت: باید سطوح تعلیم و تربیت را به سطوح بالاترگسترش دهیم و در مسیر ساحت‌های سند تحول بنیادین پیش برویم لذا توجه به تمام ساحت‌های سند تحول مهم است.

وی با بیان اینکه زیر نظام‌های شش‌گانه سند تحول تصویب و ابلاغ شده است، اظهارکرد: اجرای زیر نظام‌ها جز اولویت‌ها است و مهمترین رکن آموزش و پرورش مدرسه است و تمام اتفاقات باید در مدرسه رخ دهد.

حاجی میرزایی در ادامه اضافه کرد: منظور از مدرسه بدون دیوار، گسترش ارتباطات مدرسه با خانواده، جامعه و منطقه است که با برنامه بوم، ظرفیتی در اختیار استان‌ها قرارگرفته است تا به این هدف دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه باید نقش مدرسه را توسعه دهیم، گفت: تربیت مدیر فوق العاده اهمیت دارد چراکه رکن اساسی است و ظرفیت‌های انسانی اعم از معلم و مدیر جانشین تمام کاستی‌ها هستند. همچنین در سال‌های اخیر روسای جمهور اذعان کرده‌اند که بزرگترین چالش کشور چالش مدیریت است. در مدیریت منابع انسانی، مالی و دارایی‌ها دچار مشکل هستیم که باید رفع شود.

وزیر آموزش و پرورش اذعان کرد: برای ثبات مدیریت، شایسته گزینی باید انجام بگیرد و در این مسیر باید برشاخص‌های صلاحیت تکیه کنیم لذا حداقل تغییرات را خواهم داشت مگر اینکه برایم آشکار شود و مطمئن شوم که تغییر جدید از فرد قبلی بهتر است.

وی با اشاره به نقش مهم معلمان در جامعه گفت: مجموعه مناسبات داخلی به نقش معلم آسیب رسانده است و عمیقاً اعتقاد دارم که معلمی نقشی بی بدیل است و باید همه خلاقیت‌ها را به میدان بیاوریم تا این جایگاه را به صدر بنشانیم چرا که منزلت و معیشت معلمان بسیار مهم است و درصدد هستیم قانون خاص برای معلمان داشته باشیم.

وی اظهارکرد: همه انبیا برای عدالت تلاش کرده‌اند که یکی از ارکان عدالت اجتماعی عدالت آموزشی است و باید تلاش کنیم تا عدالت آموزشی را به نحو موثری توزیع کنیم.

حاجی میرزایی تصریح کرد: مدارس دولتی اولویت اصلی است که باید برای استاندارد شدن آن‌ها تلاش کنیم و بازسازی انگیزه‌ها انجام بگیرد تا رقابت صحیح و سالم صورت بگیرد و مدارس تلاش کنند ظرفیت‌های بهتر از خود نشان دهند تا کیفیت‌ها افزایش پیداکند.

وزیرآموزش و پرورش تصریح کرد: در آموزش و پرورش حضور خیرین ظرفیت بسیاربالایی است که باید از آن در جهت تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت استفاده کنیم و با آن‌ها گفتگو کنیم تا به زمینه‌هایی که نیاز اصلی است هدایت شوند.

وی در ادامه اضافه کرد: تشکیل شورای آموزش و پرورش استان‌ها بسیار خوب است چرا که هرچقدر ایده‌های خوب وجود داشته باشید ظرفیت‌های بهتری مورد استفاده قرار می‌گیرد و در خواست دارم که شورا را تبدیل به مطالبات ملی نکنید چرا که شورا ظرفیت منطقه‌ای است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، اظهار کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان روال خوبی در پیش گرفته است و سود خوبی دارد، اما دو اتفاق مهم باید بیفتد و از آنجایی که ارزش برخی از دارایی‌ها بالا رفته است باید سهم فرهنگیان از ارزش افزوده این دارایی‌ها پرداخت شود.

وی در ادامه اضافه کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان شرکت‌هایی دارد که در بورس هستند و باید سهام آن بین فرهنگیان توزیع شود و از دیگر ظرفیت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان برای تامین مسکن فرهنگیان استفاده خواهیم کرد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه سه اصل صداقت، صراحت و صمیمیت را سر لوحه برنامه‌های خود قرار خواهم داد، گفت: اگر صراحت قربانی شود، روابط تخریب می‌شود و البته در عین حال صراحت باید صداقت و صمیمیت داشته باشیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه هیچ انگیزه‌ای به جز خدمت ندارم، تاکید کرد: در سیاست گذاری‌ها برنامه محوری، پژوهش، مشارکت پذیری و گزارش دهی بطور منظم مدنظر است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرهنگیان حاجی میرزایی آموزش و پرورش مسئولیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۷۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی با اشاره به اینکه تامین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن یکی از اقدامات شاخص وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم بوده و یک رکورد بی‌سابقه در تامین زمین است، گفت: مساحت کل اراضی تامین شده در محدوده شهری و شهر‌های جدید برای طرح نهضت ملی مسکن بیش از ۴۱ هزار هکتار با ظرفیت ساخت یک میلیون و ۸۵۰ هزار واحد مسکونی است.

وی با بیان اینکه بحث تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن امسال به اتمام می‌رسد، افزود: امسال علاوه بر تامین زمین با حداکثر ظرفیت، وظیفه آماده‌سازی و طراحی زمین‌های طرح نهضت ملی مسکن را نیز با حداکثر توان به پیش می‌بریم.

مالکی بیان‌داشت: تاکنون یک‌هزار و ۵۰۰ پروژه آماده‌سازی به مساحت بیش از ۴۸ هزار هکتار زمین با ظرفیت ساخت یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد در کشور در اراضی سازمان ملی زمین و مسکن آغاز شده که امیدواریم مراحل عملیاتی و اجرایی این پروژه‌ها هرچه سریع‌تر به انجام برسد.

امکان‌سنجی و مکان‌یابی ۵۷ شهرک مسکونی به مساحت ۲۰ هزار هکتار

وی، شهرک‌سازی در حریم شهر‌ها را یکی دیگر از ابتکارات مهم دولت سیزدهم برای استفاده از همه ظرفیت‌های اجرای طرح نهضت ملی مسکن اعلام کرد و یادآور شد: تاکنون امکان‌سنجی و مکان‌یابی ۵۷ شهرک مسکونی به مساحت بیش از ۲۰ هزار هکتار و با ظرفیت ساخت ۴۰۰ هزار واحد در کشور انجام شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه یزد و قم استان‌های پیشرو در ساخت شهرک‌های دولتی هستند، گفت: ظرفیت ساخت شهرک‌ها در بیشتر استان‌های کشور وجود دارد و لازم است اداره‌های کل راه و شهرسازی مراحل تصویب اراضی مستعد شهرک‌سازی را تسریع کنند تا متقاضیان مسکن در کشور بتوانند از این ظرفیت هم بهره‌مند شوند.

مالکی اضافه‌کرد: طرح نهضت ملی مسکن یک طرح جهادی است که باید با همت مضاعف و روحیه جهادی به انجام برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر باورهای ۳۰ سال گذشته درباره فرزندآوری، به عهده آموزش و پرورش است
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان