Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل آمریکا به سیاست آمریکا بعد از خروج بولتون از کاخ سفید اشاره کرد و گفت: موضوع سیاست ایالت متحده آمریکا یک بحث ریشه ای در سیاست خارجی آمریکا است که در آن مسئله مقابله و تقابل با ایران یک حالت نهادینه پیدا کرده است

«فواد ایزدی» کارشناس مسائل آمریکا در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به برکناری جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید اظهار داشت: سیاست های ضد ایرانی دولت آمریکا به چهل سال پیش و قبل تر از آن بر می گردد؛ یعنی این گونه نیست که بگوییم با آمدن بولتون به کاخ سفید این سیاست ها آغاز شده باشد، لذا بعد از خروج جان بولتون نیز شاهد این سیاست خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: موضوع سیاست ایالت متحده آمریکا یک بحث ریشه ای در سیاست خارجی آمریکا است که در آن مسئله مقابله و تقابل با ایران یک حالت نهادینه پیدا کرده است، البته افراد هم به نوعی در سیاست گذاری ها و تبیین مواضع آمریکا تاثیر دارند و این سیاست ها را این افراد هستند که پیاده می کنند.

این کارشناس به یکی از گزارش های مجله نیویورکر با موضوع جان بولتون اشاره کرد و گفت: این مجله درباره بولتون نوشته است که دغدغه اصلی مشاور امنیت ملی کاخ سفید در 20 سال گذشته، مسئله ایران بوده است؛ افراد ضدایرانی در واشنگتن زیاد هستند ولی این که لزوماً همه آن ها دغدغه اصلی اش ایران باشد، این طور نیست.

ایزدی خاطر نشان کرد: خروج بولتون از کاخ سفید می تواند از این جهت مفید باشد که نشان می دهد سیاست های بولتونیِ ضد ایرانی آمریکا جواب نداده است و نیاز به اصلاح دارد؛ اما همچنان سیاست های ضد ایرانی آمریکا ادامه خواهد داشت منتها خروج بولتون از کاخ سفید می تواند بر درصد، درجه و مسیر آن تاثیرگذار باشد.

وی در تشریح فضاسازی برخی در داخل مبنی بر کاهش تحریم های آمریکا و همچنین کلید زدن مذاکرات فراهسته ای اذعان داشت: در همین طرحی که فرانسوی ها به ایران پیشنهاد دادند، بحث های گفت و گوی فراهسته ای هم مشاهده می شود و فقط بحث های هسته ای نیست. این در حالی است که آمریکایی ها به پیشنهاد خط اعتباری 15 میلیارد دلاری فرانسه به ایران جواب رد داده اند.

کارشناس مسائل آمریکا در ادامه افزود: همان روزی هم که آمریکایی ها جواب منفی دادند یک سری تحریم های جدید نیز علیه ایران اعمال کردند و همواره می گویند سیاست آمریکا فشار حداکثری است و این که بخواهیم پولی در قبال نفت به ایران بدهیم، خلاف سیاست فشار حداکثری آمریکا است.

فواد ایزدی با بیان این عده ای در آمریکا نگران خروج ایران از برجام هستند، گفت: برجام توافق خوبی برای آمریکایی ها بود؛ یک زمانی این گونه تحلیل می کردند که اگر آمریکا از برجام خارج شود، ایران می ماند یعنی این طور می پنداشتند که آمریکا هم می تواند توافق هسته ای و منافع اش را نگه دارد و هم می تواند امتیاز بیش تری از ایران بگیرد.

وی تحلیل این جریان در آمریکا را نادرست خواند و بیان داشت: الان معلوم شده است که این تحلیل، از این جهت که عده ای نگران برجام و آینده برجام هستند تحلیل درستی نبود؛ در نهایت وضعیتی که ایران دارد این است که همین مسیری که از 18 اردیبهشت در راستای خروج از برجام شروع کرده با سرعت بیش تری محقق شود و فشارهای دیگری غیر از بحث هسته ای نیز به آمریکا اعمال شود و آن وقت معلوم می شود سیاست ضد ایرانی دولت ترامپ جواب نداده است و سیاستی که جواب نمی دهد باید عوض شود.

ایزدی در پایان با تاکید بر این که مسیری که جمهوری اسلامی در کاهش تعهدات برجامی انتخاب کرده، مسیر مناسبی است گفت: مسیری را که ایران برای حرکت انتخاب کرده است باید به صورت جدی تر پیگیری و دنبال شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۷۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، وارن بافت، سرمایه‌دار مشهور آمریکایی، اعلام کرد بر این باور است که دولت آمریکا برای تأمین کسری بودجه فزاینده این کشور به جای کاهش هزینه‌های خود به سمت افزایش مالیات‌ها می‌رود.

وی در نشست سالانه سهامداران مؤسسه سرمایه گذاری برکشر هاتاوی در اوماها گفت: من فکر می‌کنم که افزایش مالیات‌ها محتمل است.

بافت تاکید کرد که دولت آمریکا یک روزی تصمیم خواهد گرفت که دیگر نمی‌خواهد کسری بودجه انقدر افزایش یابد چراکه تبعات منفی جدی در پی خواهد داشت. از طرفی آنها ممکن است نخواهند هزینه‌های خود را هم کمتر کنند و در نتیجه تصمیم بگیرند که سهم بیشتری از چیزی که متعلق به ماست را از ما بگیرند و ما مجبوریم آن را بپردازیم.

دفتر بودجه کنگره آمریکا پیش بینی کرده که نسبت کسری بودجه این کشور به تولید ناخالص داخلی از ۵.۵ درصد در سال مالی جاری به ۸.۵ درصد در سال ۲۰۵۴ خواهد رسید.

پیش بینی‌ها نشان می‌دهد در صورتی که قانون کاهش مالیات‌ها در آمریکا، مصوب سال ۲۰۱۷، برای سال جدید هم اجرایی شود شاهد بدتر شدن اوضاع کسری بودجه در این کشور باشیم.

کد خبر 6097011 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • روایت ارتشبد آمریکایی از تحویل سوخو 35 به ایران
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند