Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، این پروژه‌ها شامل ساختمان دانشکده الهیات و معارف اسلامی، آزمایشگاه علوم شناختی و پژوهش‌های بینارشته‌ای علوم زیستی در حوزه‌های علوم انسانی، ساختمان شماره دو مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی و سامانه پژوهشی «به پژوه» است.

با افتتاح این پروژه‌ها که در محل پردیس دهکده المپیک دانشگاه علامه طباطبایی به بهره‌برداری رسید، دانشکده الهیات و معارف اسلامی دارای ساختمانی مستقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین مرکز رشد و نوآوری دانشگاه، آزمایشگاه علوم شناختی به عنوان نخستین واحد پژوهش‌های علوم زیستی بین‌رشته‌ای در حوزه‌های علوم انسانی و نیز رونمایی از سامانه پژوهشی «به پژوه» که از طریق آن نشر الکترونیکی انواع منابع اطلاعاتی و خدمات کتابخانه‌های دانشگاهی و نیز مدیریت منابع اطلاعاتی امکان‌پذیر خواهد بود، به بهره‌برداری رسید.

گفتنی است دانشکده الهیات و معارف اسلامی با زیربنای ۲ هزار متر مربع و در ۵ طبقه، مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با زیربنای یک‌هزار متر مربع و در ۴ طبقه و نیز آزمایشگاه علوم شناختی در بخش‌های مختلف تحقیقات مولکولی و پردازش داده‌های عصب شناختی و فیزیولوژی در پردیس دهکده المپیک واقع شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش عالی المپیک رشد علوم تحقیقات و فناوری فیزیولوژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۸۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان

حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های دانشگاه در جهت اهداف و راهبرد‌های سیاست‌های کلی نظام در حوزه زن و خانواده، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین و مشارکت در راه‌اندازی دانشکده علوم خانواده از جمله اهداف و محور‌های همکاری مشترک در این تفاهم‌نامه بود.

به گزارش مهر، فاطمه یزدیان رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در نامه اعلام لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، از عدم ایفای تعهدات معاونت امور زنان و خانواده به عنوان دلیل خاتمه دادن به این تفاهم‌نامه ۳ ساله نام برده است.

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد