Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@06:44:54 GMT

فعالان اقتصادی «ارزروم» ترکیه وارد ماکو شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۹۱۰۵

فعالان اقتصادی «ارزروم» ترکیه وارد ماکو شدند

رییس اتحادیه کارآفرینان و صاحبان صنایع ارزروم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این سفر ضمن بازدید از شهرهای مختلف و آشنایی با فرصت‌ها و مزیت‌های سرمایه‌گذاری در ایران بخصوص منطقه آزاد ماکو و ارس در زمینه‌های کشاورزی، ساخت و ساز، اطلاعات، حمل و نقل، تولید مواد غذایی، صنعت پلاستیک و تجارت متقابل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ابراهیم گوزوتوک» اضافه کرد: در این سفر همچنین ضمن بازدید از شهرهای ارومیه و تبریز با مسوولان و فعالان اقتصادی این شهرها نیز نشست هایی را خواهند داشت تا زمینه‌های سرمایه‌گذاری در این شهرها و مناطق آزاد آنها را مورد بحث و بررسی قرار دهند. 

وی با بیان اشاره به روابط خوب سیاسی و اقتصادی ایران و ترکیه افزود: همسایگی ارزروم با منطقه آزاد ماکو امکان روابط نزدیک اقتصادی بین این مناطق را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم فعالیت‌های اقتصادی خود را در ایران تقویت و توسعه داده و در دیدار با مسوولان و نماینده‌های صاحبان صنایع ایران موجبات افزایش تعاملات تجاری میان دو کشور را فراهم کنیم.

معاون توسعه تجارت بین الملل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز در استقبال از این هیات تجاری اظهار داشت: این هیات تجاری متشکل از ۱۵ نفر از فعالان اقتصادی در زمینه‌های صنایع فلزی، غذایی، پتروشیمی، ماشین‌آلات سنگین، صنایع کشاورزی و علوم دامی است.

«مهدی خلف‌خانی» افزود: سفر این هیات فرصت خوبی را مهیا کرده است، تا طرفین ضمن آشنایی با ظرفیت‌های اقتصادی یکدیگر به تبادل اطلاعات به منظور ایجاد زمینه همکاری‌های مشترک با یکدیگر بپردازند.

وی با اشاره به اینکه منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور در همسایگی کشور ترکیه بهترین مقصد برای فعالیت‌های مشترک اقتصادی است گفت: ایجاد شهرک صنعتی مشترک ایران و ترکیه در منطقه آزاد ماکو از جمله این برنامهها است که مورد توافق طرفین قرار گرفته است.

وی افزود: این هیات در مدت حضور خود در ایران از استان‌های آذربایجان شرقی و غربی و مناطق آزاد ماکو و ارس دیدن و نشست‌هایی را نیز با فعالان اقتصادی این مناطق برگزار خواهند کرد.

منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستان‌های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی‌الیه شمال غرب کشور واقع است.

مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومتر مربع و جمعیت آن براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است.

منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.

۷۱۳۲/۶۱۸۵/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی ماکو ایران ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۹۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ انور ابراهیم با اشاره به امضاء توافقنامه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی با مشارکت کشور همسایه تصریح کرد: این طرح تا پایان سالجاری میلادی با هدف تقویت ارتباطات فرامرزی و تسریع رشد اقتصادی عملیاتی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: بر اساس این توافقنامه هر دو طرف برای تقویت جریان فرامرزی کالا، سامانه ترخیص بدون گذرنامه را در مرز‌های دو کشور اجرایی خواهند کرد.
انور ابراهیم اعلام کرد: در این منطقه ویژه اقتصادی مشوق‌های تجاری بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاران ازجمله جایگزینی نرخ مالیات بر درآمد ثابت ۱۵ درصد ویژه کارگران ماهر خارجی به جای ۳۰ درصد، صدور ویزای چند بار ورود برای تجار و کارگران خارجی و تخفیف‌های مالیاتی در نظر گرفته شده است.
ایجاد منطقه‌ای که به علت ارائه مشوق‌های مناسب به جز شرکت‌های سنگاپوری می‌تواند شرکت‌های جهانی را که با محدودیت‌های منابع موجه اند؛ جذب کند.
شرکت‌های مالزیایی نیز به گفته کارشناسان می‌توانند از مزایای انباشتگی ثروت در این منطقه ویژه اقتصادی به نفع خود بهره برداری کنند.
منطقه ویژه اقتصادی جوهور - سنگاپور به تعبیر نخست وزیر مالزی موجب تغییر بازی در اقتصاد این کشور در قالب ایجاد صنایع پیشرفته‌تر، ادغام زنجیره‌های تامین جهانی و فرصت‌های فراوان برای شرکت‌های کوچک و متوسط خواهد شد.
دولت مالزی همچنین متعهد به ایجاد شهری متشکل از انواع شرکت‌های دانش بنیان پویا شد تا این کشور را در ردیف بیست کشور برتر دنیا در حوزه دانش بنیان‌ها قرار دهد و مالزی را به قطب مرکز نوآوری و کارآفرینی تبدیل کند.
نخست وزیر مالزی همچنین از اختصاص بودجه سه میلیارد رینگیتی برای رونق فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نوین تجاری خبر داد......... مصاحبه‌ها ........
۱) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۲) رفیضی راملی - وزیر اقتصاد مالزی

دیگر خبرها

  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو