Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@02:33:29 GMT

کوبا: سیاست‌ فشار آمریکا محکوم به شکست است

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۰۳۸۸

کوبا: سیاست‌ فشار آمریکا محکوم به شکست است

رئیس دستگاه دیپلماسی کوبا اظهار داشت که سیاست اعمال فشار آمریکا علیه مردم این کشور شکست خواهد خورد.

به گزارش مشرق، وزیر خارجه کوبا یکشنبه اظهار داشت که تلاش‌های کاخ سفید و بکارگیری  رویکرد اعمال فشار علیه مردم این کشور جهت از بین بردن انقلاب کوبا ناکام خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: ترامپ: جان بولتون سد راه من بود موگرینی: تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا، غیرقانونی است

به نوشته وبگاه «رادیو هاوانا» «برونو رودریگوئز»، وزیر خارجه کوبا رئیس دستگاه دیپلماسی کوبا در حساب توییتری خود اظهار داشت: «دولت آمریکا قصد دارد از طریق نابود ساختن اقتصاد مردم ما، انقلاب کوبا را از بین ببرد، رنج کشیدن خانواده‌ها و سختی‌ها طرحی جهت نسل کشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویکرد همانند 60 سال گذشته باز هم شکست خواهد خورد.»

دولت آمریکا در ماه های اخیر به بهانه همبستگی با ونزوئلا، تجاوز علیه کوبا را افزایش داده است. کوبا از جمله کشورهایی است که در آمریکا لاتین در خط مقدم مقابله با امپریالیسم آمریکا قرار دارد. رئیس جمهور کوبا نیز چندی قبل با انتقاد از رویکردهای تجاوزکارانه آمریکا گفت، تحت فشار و تهدید با  واشنگتن مذاکره نخواهد کرد.

«میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا در توییتی گفت که هاوانا به وضوح سیاست‌های تجاوزکارانه دولت «دونالد ترامپ»  رئیس‌جمهور آمریکا علیه خود را نمی‌پذیرد.

شرکت توییتر روز گذشته همزمان با سخنرانی رئیس‌جمهور کوبا، حساب‌های کاربری متعلق به رهبر و رسانه‌های دولتی این کشور را مسدود کرد.

مسئولان شبکه اجتماعی توتیتر در اقدامی حساب‌های کاربری متعلق به «رائول کاسترو» رهبر معنوی کوبا، «ماریلا کاسترو» دختر وی و رسانه‌های دولتی این کشور را مسدود و از دسترس خارج کردند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» در این اقدام توییتر که چهارشنبه گذشته رخ داد و حساب‌های کاربری تعداد زیادی از خبرنگاران رسانه‌های دولتی کوبا و وزارت ارتباطات این کشور نیز بسته شد. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان تحولات یمن کوبا هاوانا دونالد ترامپ میگل دیاز کانل وزارت ارتباطات آمریکا رئیس جمهور آمریکا مشرق رئیس جمهور آمریکا امریکا ترامپ توییتر توئیتر واشنگتن ونزوئلا دولت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۰۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشار‌ها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا

در پی همکاری رئیس دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا با پلیس برای سرکوب دانشجویان حامی غزه و مخالف اسرائیل، به دلیل ورود نیرو‌های امنیتی و پلیس به دانشگاه و بازداشت گسترده دانشجویان، درخواست‌ها و فشار‌ها برای برکناری رئیس مصری الاصل این دانشگاه بالا گرفته است.

اکنون، کمی بیش از ۹ ماه از دوران تصدی رئیس کنونی دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا می‌گذرد که این دانشگاه به مرکز جنبش حامی غزه در روز‌های اخیر تبدیل شده است. مینوچه نعمت شفیق که اقتصاددان مصری الاصل و مقام بلندپایه سابق بانک جهانی، صندوق بین المللی پول و بانک انگلستان، و رئیس سابق دانشکده اقتصاد لندن لست، به دلیل مدیریت اعتراضات و همکاری با پلیس برای سرکوب دانشجویان دانشگاه کلمبیا تحت فشار است.

در پی جنگ اسرائیل در غزه، مدیران دانشگاه کلمبیا تحت نظارت شدید قرار گرفته اند. لیز ماگیل، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا و کلودین گی، رئیس دانشگاه هاروارد، هر دو در پی فشار‌هایی که به دلیل واکنش آنها به یهودی ستیزی در محوطه دانشگاه وجود داشت، از سمت خود کناره گیری کردند.

جیمز فینکلشتاین، استاد بازنشسته سیاست عمومی در دانشگاه جورج میسون که در مورد انتخاب و استخدام روسای دانشگاه‌ها مطالعه می‌کند، به شبکه خبری سی ان ان آمریکا گفت: او در معرض خطر جدی لست.

در کلمبیا، برخی از دانشجویان، اساتید و قانونگذاران چپ‌گرا از این که شفیق به پلیس نیویورک اجازه داد تا اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین را متوقف کند، خشمگین هستند.

آنها می‌گویند که سرکوب تظاهرات دانشجویی که منجر به دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر شد، آزادی تحصیلی را نقض می‌کند. در عین حال، دانشجویان، گروه‌های مذهبی و قانون‌گذاران راست‌گرا می‌گویند که دولت نتوانسته است یهودی‌ستیزی را در محوطه دانشگاه کلمبیا و در اعتراضات بیرون محدوده آن را متوقف کند.

فینکلشتاین افزود: "احتمال حفظ شغلش در بهترین حالت پنجاه پنجاه است. "

تظاهرات طرفداران فلسطینی، برای توقف حمایت آمریکا از رژیم اسرائیل و توقف جنگ غزه، دانشگاه‌های آمریکا را دربر گرفته است. اما دانشگاه کلمبیا مرکز این جنبش همبستگی با غزه بوده است.

برغم بازداشت گسترده دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف و سرکوب پلیس و تلاش برای برچیدن این اعتراضات، دانشجویان همچنان در صحنه حضور دارند و نیرو‌های امنیتی و پلیس تاکنون راه به جایی نبرده اند.

دانشگاه کلمبیا دو بار ضرب الاجل را برای دانشجویان معترض به جنگ اسرائیل در غزه تمدید کرده است. این دانشگاه از دانشجویان خواسته است تا ۴۸ ساعت آینده چادر‌های خود در محوطه دانشگاه را جمع کنند.

این دانشگاه دلیل تمدید مهلت را پیشرفت در مذاکرات با دانشجویان در زمینه پایان تحصن و اعتراض اعلام کرده است. این اعتراضات به جنگ اسرائیل در غزه در سراسر دانشگاه‌های آمریکا گسترش یافته است.

دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: "ما با نمایندگان دانشجویانی که در چمن غربی تحصن کرده اند، پیشرفت‌های مهمی بدست آورده ایم. "

این دانشگاه پیش از این به دانشجویان مهلت داده بود تا نیمه شب سه شنبه چادر‌های خود را جمع کنند. این مهلت ابتدا تا ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه تمدید شد.

نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا، هشدار داده بود که در صورت شکست و عدم نتیجه دادن مذاکرات دانشگاه «باید گزینه‌های جایگزین برای پاک‌سازی» منطقه در نظر بگیرد.

اما دانشگاه در آخرین بیانیه خود بار دیگر این مهلت را ۴۸ ساعت یعنی تا اوایل روز جمعه تمدید کرد و اعلام کرد که معترضان دانشجو با چهار مورد از خواسته‌های اصلی دانشگاه موافقت کرده اند.

با این حال، چندین ساعت پس از این بیانیه، نهاد‌های دانشجویی کلیدی پشت اعتراضات حامی فلسطین در مورد این مطالبات اظهار نظری نکرده اند.

تظاهرات طرفداران فلسطینی، دانشگاه‌های آمریکا را دربر گرفته است. اما کلمبیا مرکز این جنبش همبستگی با غزه بوده است. این درحالی است که تعداد زیادی از دانشجویان بازداشت شده اند و اعتراضات همچنان ادامه دارد.

دانشگاه کلمبیا در بیانیه خود اعلام کرد: معترضان دانشجو موافقت کرده اند: "تعداد قابل توجهی چادر" را جمع کنند. اطمینان حاصل کنند افرادی که به دانشگاه کلمبیا وابسته نیستند، محوطه آن را ترک خواهند کرد. فقط دانشجویان دانشگاه کلمبیا به شرکت در اعتراض ادامه خواهند داد. دستورالعمل‌های ایمنی صادر شده توسط سازمان آتش نشانی شهر نیویورک را رعایت کنند. همه اجازه ورود به این تحصن را داشته باشند و «زبان تبعیض آمیز یا آزاردهنده» ممنوع شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشار‌ها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • «وعده صادق» از بزرگ‌ترین موفقیت‌های نظامی تاریخ معاصر ایران بود/ ایران چگونه نتانیاهو را کیش‌ومات کرد/ چرا آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد؟
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی
  • رئیسی: اشغالگر باید به فوریت اخراج، محاکمه و مجازات شود/ رئیس جمهور سریلانکا: ما حمله به کنسولگری ایران در سوریه را محکوم کردیم
  • رئیسی: همکاری‌ها برای بی‌اثر کردن دشمنی‌ها علیه دو ملت ایران و سریلانکا باید تقویت شود
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم گردان «نتزاه یهودا »پس از فشار تل آویو
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند