Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@10:47:28 GMT

استقبال سرد پزشکان از نصب کارتخوان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۲۵۲۶

استقبال سرد پزشکان از نصب کارتخوان‌ها

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از اعتماد، دی ماه سال گذشته ۲۰ نفر از نمایندگان مجلس طرح الزام پزشکان به نصب دستگاه کارتخوان بانکی در مراکز سلامت و مطب‌ها را تقدیم هیات رییسه مجلس کردند. از توجیهات طرح الزام پزشکان به دستگاه کارتخوان بانکی تاکید شده که این طرح در راستای اجرای سیاست‌های کلی سلامت مبنی بر شفاف‌سازی قانونمند درآمد، هزینه‌ها، فعالیت‌ها و همچنین بند سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مبنی بر اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی تدوین و پیشنهاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش محمدرضا ظفرقندی، رییس کل سازمان نظام پزشکی در مکاتبه‌ای با رییس سازمان مالیاتی با اشاره به اطلاعیه دعوت از صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیراپزشکی و داروسازی جهت برگزاری دوره آموزشی مرتبط با راه‌اندازی و ثبت پایانه فروشگاهی خواستار تعویق این امر تا زمان برطرف شدن اشکالات شد. اما امیدعلی پارسا شنبه شب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری در خصوص نصب و راه‌اندازی سامانه پایانه‌های فروش در مطب‌های پزشکان، افزود: هماهنگی و تفاهمی با نظام پزشکی کشور شده است، اما در همان گام‌های نخست، شرکت‌های تولیدکننده کارتخوان آماده نبودند که در پی آن بحث آماده نبودن زیرساخت‌ها مطرح شد، اما پس از آن تا تاریخ ۱۵ شهریور ماه همه زیرساخت‌ها آماده شد. رییس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: فقط یک ربع عزم و اراده می‌خواهد که پزشکان به سامانه امور مالیاتی متصل شوند و ثبت‌نام کنند و تاکنون حدود ۲۰ درصد یا همان ۱۵ هزار نفر به سامانه متصل شده‌اند، اما انتظار ما بیش از این ارقام است. او در خصوص مجازات‌های در نظر گرفته‌شده برای پزشکانی که به سامانه امور مالیاتی متصل نشده‌اند، گفت: قوانین و مقررات آنقدر سنگین است که دیگر فرار مالیاتی به‌نفع هیچ‌کس نیست. رییس سازمان امور مالیاتی کشور افزود: اگر مطلع یا مظنون شویم که کسی مترصد فرار مالیاتی است یا کتمان می‌کند، به‌طریقی می‌رسیم به درآمد مشمول مالیاتی آنها و در این باره باید گفت؛ ۱۰۰ درصد درآمد کتمان‌شده مشمول مالیات است، این در حالی است که در خصوص پزشکان، ۶۰ درصد درآمد را هزینه و مابقی را سود می‌دانیم، اما در صورت کتمان درآمد، ۱۰۰ درصد درآمد مشمول مالیات می‌شود و ۳۰ درصد هم جریمه غیرقابل بخشش برای خاطیان در نظر گرفته می‌شود ضمنا ۲ درصد از فروش افراد به عنوان جریمه شرکت نکردن در سامانه امور مالیاتی در نظر گرفته خواهد شد. پارسا به مشوق‌های مالیاتی اشاره کرد و افزود: در بخشنامه بخشودگی مالیاتی آمده است کسانی که اقدام به پرداخت مالیات نکنند مشمول بخشودگی جرایم نمی‌شوند، در جای دیگری از بخشنامه آمده مودیان خرد که درآمد سالانه زیر ۵۰۰ میلیون تومان داشته باشند می‌توانیم با خودشان توافق کنیم. رییس سازمان امور مالیاتی کشور رقم مالیاتی قشر پزشکان غیردولتی را حدود یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این رقم پرداخت می‌شود و مابقی را می‌توان فرار مالیاتی محسوب کرد. پارسا در خصوص وجود حس تبعیض پزشکان مبنی بر اینکه چرا رسیدگی مالیاتی از پزشکان شروع شده است نیز خاطرنشان کرد: من مجری قانون هستم و قانون را دیگران نوشته‌اند، ولی برای شروع هر کاری از یک جایی باید شروع کرد به این منظور نام ۱۵ گروه از مشاغل فردا (امروز) برای روزنامه رسمی ارسال و اعلام می‌شود که رسیدگی مالیاتی آنها هم مطابق پزشکان، بررسی خواهد شد. وی گفت: این ۱۵ گروه و ۵۰ صنف عبارتند از وکلا، مشاوران حقوقی و خانواده، دفتر اسناد رسمی، مشاورین املاک، تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها و کبابی‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها و فست‌فودها، مراکز اقامتی اعم از هتل، هتل‌آپارتمان‌ها، مسافرخانه‌ها، نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌های وسایل نقلیه، آرایشگاه‌های زنانه و مردانه، آجیل و خشکبار، قنادی، میوه و تر‌بار، مجموعه‌های فرهنگی - ورزشی، لوازم‌التحریر، بازی‌های رایانه‌ای، دفاتر خدمات ارتباطی و دیگر اماکن در کل کشور که باید تحت نظارت امور مالیاتی قرار بگیرد.

پارسا نحوه مالیات‌ستانی از پزشکان در سال ۹۹ را طبق اظهارنامه عنوان کرد و افزود: سال آینده هر فرد باید مطابق درآمد واقعی خود مالیات بدهد و روی هم رفته سال آینده هیچ‌گونه مالیات علی‌الرأس برای پزشکان نخواهیم داشت.

مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه ۲۰ درصد شاغلان بخش درمان در سامانه صندوق فروش ثبت‌نام کردند، گفت: از ابتدای مهرماه عدم نصب و استفاده از کارتخوان مشمول جرایم خواهد بود.

در اظهاراتی دیگر که از سوی سازمان امور مالیاتی منتشر شد، علی رستم‌پور، مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و برون‌سپاری سازمان امور مالیاتی با اشاره به پایان یافتن مهلت ثبت نام فعالان بخش درمان اعم از صاحبان مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی در سامانه صندوق فروش خاطرنشان کرد: تنها ۲۰ درصد از مشمولین اعلام شده، در مهلت تعیین شده، به این سامانه مراجعه و ثبت نام کرده‌اند. او با اشاره به ضرورت عمل به تکالیف قانونی از سوی مودیان محترم عنوان داشت: صاحبان مشاغل مذکور از ابتدای مهرماه ملزم به نصب و استفاده از پایانه فروش هستند و در صورت عدم نصب و استفاده، مشمول جرایم خواهند شد. درباره میزان فرار مالیاتی پزشکان آمار مختلفی بیان می‌شود اما بر اساس گفته رییس سازمان امور مالیاتی کشور، میزان مالیات پزشکان غیردولتی حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این رقم پرداخت می‌شود و بقیه را می‌توان فرار مالیاتی محسوب کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مالیات نظام پزشکی کارتخوان پزشکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۲۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: برای نوسازی دستگاه‌های کارتخوان قدیمی اتوبوس‌ها قراردادی بستیم تا همه دستگاه‌های قدیمی را نوسازی کنیم.

مهدی علیزاده افزود: ۱۶۲ دستگاه از کارتخوان‌ها در ایستگاه اتوبوس‌های تندور نصب شده و فعالند و نرم افزار‌های لازم نیز بر روی آنها نصب شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: این دستگاه‌ها براساس قیمت مصوب شورای شهر تهران درخصوص افزایش کرایه اتوبوس‌ها در حال فعالیت است و مردم اگر کارت بزنند بر اساس قیمت‌های جدید از کارت آنها کسر می‌شود.

مهدی علیزاده افزود: در اتوبوس‌های قدیمی و بخش خصوصی هم نصب این دستگاه‌ها آغاز شده است و تا کنون هزار دستگاه نصب شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: برخی دستگاه‌های کارتخوان، یکسری ایراد‌های نرم افزاری دارد که سازمان فناوری شهرداری قول داده تا پایان این ماه اشکال‌ها را برطرف کند.

مهدی علیزاده افزود: میانگین کرایه حمل و نقل اتوبوس‌ها ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی گفت:سال گذشته ورودی خطوط ۱۸۰۰ تومان بود و براساس ۵ کیلومتر پیمایش ۴۵۰ تومان اضافه می‌شد و امسال ورودی ۲۲۰۰ شده است و براساس ۵ کیلومتر پیمایش ۲۵۰ تومان اضافه می‌شود یعنی در مقایسه با سال گذشته قیمت‌ها کاهشی بوده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: تاکنون درباره دریافت کرایه بیشتر از قیمت مصوب، تخلفی به ما گزارش نشده و درصورت گزارش با تخلفات احتمالی برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو