Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@01:46:38 GMT

رشد چشمگیر اقلام مصرفی دانشگاهها در بخش تغذیه

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۴۷۴۷

رشد چشمگیر اقلام مصرفی دانشگاهها در بخش تغذیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمدتقی نظرپور در میزگرد تخصصی «بررسی مسائل جاری آموزش عالی در آغاز سال تحصیلی» که در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد، با بیان اینکه تخصیص دانشگاه‌ها در حال حاضر حدود ۳۷درصد است، گفت: با پیگیری‌های دکتر غلامی و نوبخت قرار است این میزان ۴درصد افزایش داشته و به ۴۰درصد تا ۴۱درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بعضی از اقلامی که دانشگاه‌ها در سلف سرویس دانشگاه ها مصرف می‌کنند رشد چشم‌گیری داشته و حداقل انتظار دانشگاه‌های ما این است که در شش ماهه اول سال ۵۰ درصد اعتبار ابلاغی را تخصیص داشته باشند.

نظرپور افزود: نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه درخصوص تعمیرات اساسی دستورات خیلی صریحی دادند که تخصیص ۱۰۰درصد داده شود ولی تا دیروز که ما در سازمان برنامه و بودجه پیگیری می‌کردیم متوجه شدیم که هنوز تخصیص ۱۸درصد باقی مانده و تغییری اتفاق نیفتاده است، امیدواریم این اتفاق هرچه سریع‌تر انجام شود.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با توجه به بحث تغذیه دانشجویان و افزایش قیمت‌ها گفت: درخواستی به امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تهیه شد که امسال حداقل ۴۰۰ میلیارد به این مورد اختصاص داده شود و با پیگیری هایی که شد تاکنون ۲۰۰ میلیارد کارسازی شده است که انتظار می‌رود که این امر به طورکامل عملیاتی شود تا دانشگاه‌ها از این پیچ بحرانی که در مهرماه دارند بتوانند به سلامت عبور کنند.

نظرپور از تخصیص حدود ۵۰ درصد پاداش پایان خدمت به استادان و کارمندان دانشگاه ها خبر داد و افزود: براساس لیستی که دانشگاه‌ها ارائه کردند پس از بررسی در ستاد وزارت عتف به خزانه فرستادیم و امیدواریم که خزانه هم آن را عملیاتی کند.

وی تاکید کرد : ۵۰ درصد افرادی که در سال ۱۳۹۷ بازنشست شدند از این پاداش بهره‌مند خواهند شد.

نظرپور درخصوص جذب نیرو در حوزه کارمندی افزود: به دلیل بازنشستگی که در حوزه کارمندی رخ داده، ما نتوانستیم در کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، دفاتر فنی، حقوقی و مالی افراد مناسبی را در دانشگاه ها جذب کنیم. مذاکرات زیادی با دانشگاه‌ها صورت گرفت، بررسی و کارشناسی انجام شد تا درخواستی که حدود ۵۶۰۰ نفر بود به ۲۶۰۰ نفر کاهش پیدا کرد.

وی ادامه داد: اکنون باید پاسخ نامه از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان اداری و استخدامی ارسال شود تا این ۲۶۰۰ نفر بر اساس آزمون عمومی و فراخوان به جمع مجموعه خوب کارشناسی دانشگاه‌ها بپیوندند.

نظرپور با اشاره به حوزه تامین مسکن اعضای هیئت علمی نخبه و جوان گفت: کارهایی انجام شده است که البته اکنون در ابتدای راه هستیم و اگر به نتیجه برسد آنها را هم اعلام خواهیم کرد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم درخصوص بحث مدیریت سبز اظهار داشت: قدم‌های خوبی برداشته شده و مساعدت‌های خوبی در این زمینه از سوی سازمان برنامه و بودجه انجام شده است و امیدواریم دانشگاه‌های ما هم بتوانند در حوزه مدیریت سبز پیشقدم شوند.

وی در پایان به عنوان نکته بسیار ضروری و مهم به بحث پژوهش اشاره کرد و افزود: در حوزه پژوهش در سال گذشته رشد حدوداً ۲۲درصد داشتیم، در حالی که در سال ۱۳۹۶ تخصیصی که به پژوهش دادند کمتر از دانشگاه‌ها بود که با این اتفاق خواستند بخشی از آن تخصیص را جبران کنند. مراکز پژوهشی و فناوری نیاز به توجه بیشتری دارند.

کد خبر 4719534 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه های ایران دانشگاه های علوم پزشکی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی حسین توکلی دانشگاه تهران دانشگاه علامه طباطبایی منصور غلامی حکم انتصاب ثبت نام دانشجویان دانشگاه پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه (۱۴۰۲) کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰ هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا…) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، «واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تأمین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

تخصیص ۴ هزار میلیارد با سود ۹ درصدی برای واردات اتوبوس به تعاونی‌های مسافری

سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود. با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴ هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال و (قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه (۸ اردیبهشت)، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

کد خبر 6088035 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین