Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@07:28:15 GMT

مشهورترین آثار ادبیات روسیه را نخوانید! بشنوید!

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۵۱۱۵

در این مقاله قصد داریم تا به صورت جدی این ادعا یا شاید هم نظریه را تکذیب کنیم! در ادامه شما با کتاب هایی روبرو خواهید شد که از دل ادبیات این کشور بیرون آمده و توانسته اند در مدت کوتاهی باعث ایجاد انقلاب های کوچک و بزرگ فرهنگی و ادبی در ذهن خوانندگان آن شوند. علاوه بر این، توضیحاتی را نیز در مورد نویسندگان مطرح روسی مشاهده خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتها هم چند کتاب صوتی مشهور در مورد ادبیات روسیه به شما معرفی خواهد شد.

 12 کتاب صوتی غنی از ادبیات روسیه

همیشه نام کتاب ها بیشتر از نام نویسندگان شهرت پیدا می‌کند. اما این نویسندگان اند که باعث خلق این آثار قدرتمند و خارق العاده و به‌جای ماندن خاطرات در ذهن مخاطبان می‌شوند. در ادامه قصد داریم تا پس از ارائه توضیحات کوتاه در مورد نویسندگان معروف روسی، معروفترین کتب آنها را به شما معرفی کنیم:

آثار و کتاب های صوتی لئو تولستوی

لئو تولستوی از جایگاه بسیار بالایی در ادبیات روسیه برخوردار است و برخی از کتب و نوشته های او را در بین برترین آثار ادبی جهان طبقه بندی کرده اند. محبوبیت این نویسنده در روسیه به حدی است که حتی سکه طلای یادبودی در این کشور برای او ضرب شده است.  و اما مشهورترین آثار این نویسنده تولستوی: کتاب معظم جنگ و صلح ،آنا کارنینا ، کتاب رستاخیز

آثار و کتاب های صوتی فئودور داستایفسکی

به هیچ عنوان نمی‌توان در ادبیات روسیه و حتی ادبیات جهان از نقش و تاثیر فئودور داستایفسکی غافل شد. سبک نویسندگی فئودور بسیار خاص و جالب است. از جمله ویژگی های نوشته های او می‌توان به این موضوع اشاره کرد که در داستان هایش، شخصیت ها را به صورت دقیق روانکاوی کرده و زوایای روانی آنها را مورد بررسی قرار می‌دهد. از جمله آثار او عبارتند از: کتاب برادران کارامازوف ، قمار باز ،جنایت و مکافات ، ابله ،همیشه شوهر ،شب های روشن

آثار و کتاب های صوتی آنتوان چخوف

داستان‌کوتاه نویس و نمایش نامه نویس قهار روسی که در زمان حیات خود بیش از 700 اثر ادبی آفرید. این نویسنده در سن 47 سالگی درگذشت. جایگاه والای او در ادبیات روسیه بر هیچکس پنهان نیست. دو اثر بسیار معروف او عبارتند از:کتاب صوتی زندگی من، کتاب دشمنان

آثار و کتاب های صوتی میخائیل شولوخف

میخائیل شولوخف فخر ادبیات روسیه است! این نویسنده بزرگ موفق به دریافت جایزه ادبی نوبل نیز شده. او سابقه جنگ در ارتش سرخ روسیه را دارد. توضیحات دوتا از مهم ترین آثار او را در ادامه می‌خوانیم: کتاب صوتی دن آرام ،سرنوشت یک انسان

آثار و کتاب های صوتی ادوارد راژینسکی

اغلب آثار این نویسنده، مربوط به زندگی نامه افراد مشهور از جمله استالین، تزار نیکلای دوم و… است. در ادامه توضیحات کتاب معروف وی را مطالعه می‌کنید: کتاب راسپوتین؛ ابلیس یا قدیس.

کلام آخر و کتاب صوتی آثار برتر ادبیات روسیه

احتمالا شما هم با مطالعه توضیحات مربوط به نویسندگان برتر روسی و آثار خارق العاده آنها، علاقه مند به مطالعه بیشتر در مورد ادبیات روسیه شده اید. در همین راستا می‌توانید با مراجعه به سایت سلام صدا  مراجعه کنید و با دانلود کتاب صوتی آثار برتر ادبیات روسیه، از شنیدن ادبیات  ناب این کشور لذت ببرید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کتاب صوتی ادبیات روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکوداشت محمدرضا سنگری در دزفول

آیین نکوداشت ادیب دزفول دکتر محمدرضا سنگری در حسینیه ثارالله دزفول با حضور آحاد مردم و مسولان استانی و کشوری در شهرستان دزفول برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، آیین نکوداشت ادیب دزفول دکتر محمدرضا سنگری در حسینیه ثارالله دزفول با حضور آحاد مردم و مسولان استانی و کشوری در شهرستان دزفول برگزار شد.

وی در این مراسم با بیان اینکه خود را لایق این نکوداشت نمی‌داند، اظهار داشت: سکونت در کنار رودخانه دزفول، کتاب‌های فراوانی از بالادست برای من داشت که ایام کودکی با این کتاب های از آب گرفته مانوس بودم.

سنگری با بیان اینکه فضای معنوی دزفول از جمله ابعاد این شهر است که کمتر به آن پرداخته شده است گفت: اگر کسی طالب علم باشد، همه اشیا و حوادث، معلم او خواهد بود.

وی افزود: همه ارکان عالم معلم انسان است و شاگرد خوب کسی است که این درس ها را به خوبی درک کند و از این درس‌ها بهره گیری کند.

این عاشورا پژوهش برجسته، پرهیز از نگاه بسته در مسایل مورد تاکید قرار داد و گفت: حفظ نسل کنونی نیازمند باز کردن آغوش بر روی آنها است.

 محمدرضا سنگری استاد و ادیب برجسته کشوری در ادامه با گرامیداشت استاد شهید مرتضی مطهری اظهار داشت: معلم خوب نقش ارزنده ای در شکل گیری شخصیت افراد دارد و اگر آبرویی دارم به واسطه داشتن معلمان بسیار خوب است.

سنگری اجتناب از خودبینی را رمز بزرگی دانست و ادامه داد: کسانی که بر وجود خود خط می کشند، خداوند زیر نام آنها خط پررنگی می کشد و این رمز بزرگی و عظمت ابالفضل(ع) است.

وی در ادامه  افزود: همه چیز من گره خورده با حسین(ع) است و دوست دارم بر کفن نام «اباعبدالله(ع)» و بر قبرم کلمه «معلم» نقش ببندد.

به گزارش تسنیم، در حاشیه این آیین که با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد،‌ نمایشگاهی از آثار تالیفی این مولف و استاد برجسته ادبیات کشور برپا شد.

محمدرضا سنگری در اولین روز آبان 1333 هجری شمسی در خانواده ای اهل دین، ادب و معرفت د درفول دیده به جهان گشود. وی تمام دوران کودکی، نوجوانی، جوانی و بسیاری از سال های پس از آن را در دزفول گذراند و از مبارزان جوان پیش از انقلاب و رزمنده و مبلغ موثر سال های دفاع مقدس است.

سنگری، پس از پایان تحصیل در مقطع کاردانی در سال 1354 به عنوان معلم ادبیات به استخدام آموزش پرورش درآمد و پس از آن در سال 1373 با گذراندن مراتب عالی علمی موفق به اخذ درجه دکتری در رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران شد.

سنگری یکی از پژوهشگران عاشورایی برجسته کشور است که سوابقی نظیر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، عضو شورای نویسندگان کتاب مطالعات اجتماعی، مدیر دفتر هنر و ادبیات عاشورایی حوزه هنری، عضو گروه ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مدیر گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، عضو شورای بررسی متون پژوهشگاه علوم انسانی و دبیر علمی کتاب سال عاشورا را دارد.

عضو شورای مشاوران تربیتی سازمان پژوهش و برنامه ریزی، عضو شورای فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضو گروه پژوهشی ادبیات پژوهشگاه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، عضو هیات مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رئیس شورای علمی بنیاد دعبل خزاعی، عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دبیر علمی جشنواره شعر غدیر بنیاد بین المللی غدیر، دبیر علمی کتاب ربع قرن دفاع مقدس، دبیر علمی جشنواره کتاب سال دفاع مقدس، عضو هیات امنای بسیج هنرمندان کشور و داور 10ها جشنواره و سوگواره شعر، داستان، تحقیق، پژوهش و مقاله نگاری نیز از دیگر سوابق اجرایی وی هستند.

این پژوهشگر برجسته، مولف بیش از 100 عنوان کتاب از جمله نظیر سوگ سرخ، سرچشمه امید، در قلمرو راز، نافله باغ، ادبیات معاصر، جاده سجاده و روزنه‌ای به دنیای نوجوانی است. وی همچنین در تألیف 30 جلد کتاب درسی ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان و کتاب‌های راهنمای معلم مشارکت داشته است. 

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • این برنامه‌ها را حتما بشنوید/ ضیافت کتاب خوان‌ها در رادیو
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • نکوداشت محمدرضا سنگری در دزفول
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • بدرود آقای پل استر