Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی صبح دوشنبه در اولین جلسه کارگروه فرش دستباف استان سمنان به میزبانی سالن جلسات استانداری سمنان، ضمن بیان اینکه هشت مجتمع قالیبافی و ۹۰ کارگاه متمرکز و غیرمتمرکز قالیبافی در استان سمنان وجود دارد، اظهار داشت: سالانه ۲۴ هزار مترمربع فرش دستباف توسط بافندگان خانگی، مجتمع‌ها و کارگاه‌های قالیبافی در استان سمنان تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اشتغال ۱۰ هزار نفر قالیباف در کارگاه‌ها و مجتمع‌های قالیبافی استان سمنان بیان کرد: ۲۶ شرکت تعاونی فعال در حوزه فرش دستباف در استان سمنان فعالیت می‌کند که از این تعداد ۲۰ شرکت تعاونی فرش دستباف شهری و ۶ تعاونی فرش دستباف روستایی است.

۸۰ درصد از تولیدات فرش دستباف در استان سمنان صادراتی است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد از تولیدات فرش دستباف در استان صادراتی است، خاطرنشان کرد: فقدان پایانه صادراتی برای فرش دستباف در این منطقه ازجمله مهم‌ترین چالش‌های صنعت قالیبافی محسوب می‌شود.

اسودی با اشاره به اینکه صادرات فرش از استان‌های هم‌جوار انجام می‌شود، یادآور شد: افزایش قیمت مواد اولیه و کمبود سرمایه از دیگر مشکلاتی است که فعالان این عرصه را درگیر کرده است که باید با بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود نسبت به رفع این مشکلات اقدام شود.

وی با بیان اینکه تأمین مواد اولیه صنعت قالیبافی در استان سمنان با مشکلاتی مواجه است، افزود: مواد اولیه موردنیاز برای فعالیت قالیبافان در سطح استان سمنان از سایر استان‌های بزرگ کشور تأمین می‌شود که هزینه تأمین آن برای قشر بافنده سنگین است و عدم پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت به این قشر از دیگر چالش‌های موجود در این عرصه است.

کد خبر 4719700

منبع: مهر

کلیدواژه: قالیبافی استانداری سمنان ماه محرم قزوین بوشهر اربعین حسینی شهرکرد مراسم عزاداری عاشورا شیراز ایلام خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف تاسوعا و عاشورا ماه محرم و صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۵۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود

تین نیوز

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: ۱۲ هزار مترمربع کف پوش محوطه پایانه مرزی مهران با اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال احداث می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سید زاهدین چشمه خاور اظهار کرد: با توجه به سهولت تردد در مرز بین المللی مهران هرساله حجم زیادی از زوار از این مرز تردد می کنند و در ایام اربعین حسینی نیز که اجتماع بزرگ مسلمانان شکل می گیرد، مرز مهران همواره کانون تردد زوار بوده است.

چشمه خاور افزود: سال گذشته با وجود گرمای بالای ۵۰ درجه ای حتی یک مورد گرمازدگی زوار رخ نداد، در داخل پایانه مرزی نیز با نصب مه پاش ها، دمای هوا در این نقطه تا خروج کامل زوار به ۳۸ درجه رسید که رضایتمندی زوار را به دنبال داشت.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در پایانه مرزی مهران، یادآور شد: احداث سایبان کانال سرد در محوطه پایانه مرزی انجام شد، در حال حاضر مشغول احداث ۲ سایبان دیگر در داخل محوطه هستیم.

چشمه خاور بیان کرد: سال گذشته ظرف مدت ۲۵ روز پنج هزار مترمربع سایبان در پایانه مرزی مهران احداث شد که امسال هم ادامه این کار توسط پیمانکار شروع خواهد شد.

وی اضافه کرد: کارهای اضطراری در داخل محوطه پایانه مرزی مهران انجام شد که امسال طرح اجرای کف پوش محوطه این پایانه به صورت دائمی به طول ۱۲ هزار مترمربع به پیمانکار واگذار خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام ادامه داد: انعقاد قرارداد ۴۷۰ میلیارد ریالی جهت نصب ۷۲ دوربین در پایانه، انعقاد قرارداد حوزه راه های ایلام مهران، مهران دهلران و حوزه شهرستان ملکشاهی به اعتبار یک هزار و ۸۰ میلیارد ریالی و انعقاد قرداد خط کشی ۲۰۰ میلیارد ریالی در دست اقدام است.

چشمه خاور بیان کرد: تبدیل و تثبیت سایبان های قارچی که به صورت موقت در سال گذشته ایجاد شده بود نیز به سایبان دائم در حال انجام است.

وی به اقدامات انجام شده در پایانه برکت نیز اشاره کرد و گفت: یک سایبان از در ورودی تا مرکز پایش به شکل سازه فضایی با دهانه ۳۸ متر احداث خواهد شد که پیمانکار آن نیز مشخص شده است.

چشمه خاور افزود: در بحث نصب دوربین های تشخیص چهره نیز قرارداد ۴۷۰ میلیارد ریال با پیمانکار برای نصب ۷۲ دوربین منعقد شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام یادآور شد: بخشی از فاضلاب پایانه برکت تعویض شده و برای جلوگیری از تجمع آب های سطحی کانال های هدایت آب در حال احداث است.

لازم به ذکر است؛ با حضور معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیران کل ستادی و مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان های مرزی و معین به منظور تسهیل در تردد زائران اربعین در محورهای مواصلاتی کشور به میزبانی استان ایلام در پایانه مرزی مهران برگزار شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • آزادسازی دو هزار مترمربع از زمین های کشاورزی اسلامشهر
  • بافت قالی برای امور عام المنفعه در همت آباد