Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@05:36:50 GMT

سامانه خانه‌سازی برای دیگران!

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۶۰۳۰

سامانه خانه‌سازی برای دیگران!

از سیل خبرساز چه خبر؟! از سیلی که آمد و ۳۵ هزار میلیارد تومان خسارت زد و ۱۷۱ هزار خانه را تخریب کرد در ۲۰ استان کشور. خیلی وقت پیش‌ها، همان موقع که سیل فروکش کرد تب خبرهای داغش هم خوابید؛ کار بازسازی خانه‌ها اما نخوابیده. ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

برای بازسازی و تعمیرات واحدهای مسکونی آسیب‌دیده و همچنین جبران خسارات ناشی از سیل، نهادهای مختلفی پای‌کار آمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روندی آغاز شده تا زندگی تک‌تک ساکنان مناطق سیل‌زده به روال عادی بازگردد. کمک‌های کلان به مناطق سیل‌زده رسیده تا خسارات جبران شود؛ ازجمله اینکه بخش عمده راه‌ها و پل‌ها و تأسیسات و زیرساخت‌های خدماتی بازسازی شده‌اند، از طریق سیستم بانکی کشور کمک‌های بلاعوض در بخش‌های اجاره و مسکن و کشاورزی به خسارت دیدگان پرداخت شده، 8 هزار رأس گوسفند توسط ستاد اجرایی فرمان امام در اختیار افراد آسیب‌دیده دام قرارگرفته و 70 هزار بسته لوازم‌خانگی توسط ستاد اجرایی فرمان و 40 هزار بسته دیگر توسط هلال‌احمر از طریق کمک‌های مردمی تهیه و در اختیار آسیب دیدگان سیل قرارگرفته است. برای بازگشت به زندگی عادی بخش عمده کارها انجام شده ولی هنوز یک کار مهم مانده؛ خانه‌هایی که باید ساخته شوند. 100 هزار خانه به تعمیرات نیاز دارند و 70 هزار خانه به نوسازی؛ یعنی باید کامل از نو ساخته شوند. کاری سنگین با هزینه‌های بسیار سنگین‌تر. تابه‌حال چند خانه تعمیر شده باشد خوب است؟ حدود 54 هزار خانه.

 

به این عددها نگاه نکنید!

وضعیت نوسازی خانه‌های سیل‌زده چگونه است؟ 21 هزار خانه آواربرداری شده، 26 هزار خانه پی‌کنی شده، 20 هزار خانه آرماتوربندی شده، 18 هزار خانه پی‌ریزی شده، سازه اصلی 12 هزار خانه ساخته‌شده، 7 هزار خانه دیوارچینی شده و ساخت سقف 5 هزار خانه تکمیل‌شده است. 118 هزار خانه نیز به بانک‌ها معرفی‌شده‌اند و صاحبان بیش از 91 هزار واحد مسکونی قرارداد بسته‌اند برای دریافت تسهیلات تعمیرات و نوسازی. به بزرگی این عددها نگاه نکنید؛ حجم کار بالاست، دشواری‌های فنی وجود دارد به دلیل ضعف دسترسی به مناطق دورافتاده روستایی و از همه مهم‌تر اینکه هزینه‌ها سر به فلک می‌کشد. تا حالا بیش از 108 هزار تن سیمان ارسال‌شده برای بازسازی خانه‌ها و بیش از 2500 تن انواع سازه فلزی.

 

برای بازسازی منازل سیل‌زده، امکانات و بودجه‌های سازمان‌های دولتی و نهادهای حمایتی کشور هست اما محدود است. کمک‌های مردمی هم هست که می‌تواند محدود نباشد. توان و همت بسیجیان هم هست و البته گروه‌های جهادی. بیش از 5 هزار گروه جهادی فروردین و اردیبهشت امسال برای کمک به سیل‌زدگان شتافتند و هنوز هم گروه‌های کوچک و بزرگی هستند که مشغول خانه‌سازی و رفع محرومیت‌ها در مناطق سیل‌زده هستند.

سامانه‌ای یکپارچه برای کمک‌رسانی

کار زیاد است و هماهنگی اقدامات برای پیشبرد بهینه فعالیت‌ها، دشوار. در این میان یک فکر بکر از راه رسید؛ روشی برای هماهنگی دقیق عملیات بازسازی منازل و روند کمک‌رسانی به آسیب دیدگان سیل و فرصتی برای مشارکت ایرانی‌ها در آبادانی ایران. «سامانه عمران اجتماعی» با نشانی اینترنتی www.omranejtemaei.irدر اختیار همگان قرار دارد و درواقع سامانه‌ای یکپارچه برای دسته‌بندی و معرفی نیازهای سیل‌زدگان، اهدا کمک‌های نقدی و غیر نقدی، مشارکت افراد در کمک‌رسانی به خانه‌سازی و تأمین نیازهای آسیب دیدگان با محوریت مساجد، ارائه گزارش‌های شفاف از روند هزینه‌ کمک‌های نقدی و البته همکاری عمومی برای آبادانی مناطق محروم است. در بخش کمک به سیل‌زدگان شعار این سامانه چنین است: «هر مسجد یک خانه، هر کسبه یک کالای اساسی». با این سامانه جدید همه می‌توانند کمک کنند به زندگی سیل‌زدگان؛ با پول‌های کم هم می‌توان خانه ساخت.

 

چگونه از طریق سامانه، کمک کنیم؟

برای کمک به سیل‌زدگان در صفحه نخست سامانه عمران اجتماعی باید در بخش طرح‌ها، گزینه «طرح کمک به بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل» را انتخاب کرد. صفحه جدیدی باز می‌شود که شامل 2 بخش است؛ کمک به ساخت مسکن و کمک به تهیه کالای اساسی ضروری.

 

در بخش کالای اساسی ضروری حدود 10 کالا فهرست شده‌اند که می‌توان هر یک یا تعدادی از آن‌ها یا معادل ریالی برای تأمین آن‌ها را انتخاب کرد. از هر کالا 10 هزار عدد نیاز است. در این بخش می‌توانید ببینید که از هر کالا تابه‌حال چه تعدادی توسط کمک‌های مردمی از طریق سامانه تأمین‌شده است. نحوه مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی نیز در این سایت متفاوت بوده و در بخش‌های جداگانه تنظیم‌شده است.

 

در بخش کمک به ساخت مسکن 3 گزینه وجود دارد که از همه جالب‌تر گزینه مشاهده منازل در حال بازسازی است. در این بخش می‌توانید خانه‌ای را ببینید و انتخاب کنید تا کمک شما به همان خانه اختصاص یابد. در این بخش نیز میزان کمک‌های جمع شده برای هر خانه قابل‌مشاهده است.

 

گزینه دیگر جستجوی منزل موردحمایت مسجد است که در این بخش افراد می‌توانند به پیشبرد فعالیت عمرانی در منزلی کمک کنند که مسجد محله‌شان در حال بازسازی آن است. گزینه دیگر حمایت مستقیم است؛ روشی برای کمک به بازسازی عمومی منازل و نه یک منزل خاص. شیوه دیگر برای این نوع کمک شماره‌گیری کد دستوری #11*880* است.

 

کار بازسازی منازل سیل‌زده تابه‌حال پیش رفته است و با فعالیت این سامانه و جمع‌آوری کمک‌های عمومی برای بازسازی خانه‌ها می‌توان امیدوار بود همه سیل‌زدگان تا پایان امسال خانه‌ای مناسب برای زندگی یا خانه‌ای در حال ساخت داشته باشند.

منبع:فارس

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۶۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم

به گزارش قدس آنلاین به نقل از صبا، فرهاد توحیدی فیلمنامه‌نویس «مست عشق» گفت: داستان شمس و مولانا در سال‌های قبل بنا بود برای ساخت یک سریال تلویزیونی نگارش شود و مقدمات آن فراهم شده بود اما چون نگاه تلویریون حاکم بود نتوانستم با آن موقعیت کنار بیایم.

او ادامه داد: زمانی که با حسن فتحی برای کار دیگری به ترکیه رفته بودیم، زمینه را برای پرداختن به این طرح مساعد دیدیم… تولید پروژه شمس و مولانا را مطرح کردیم و استقبال زیادی از ایده اولیه «مست عشق» صورت گرفت.

بین طرح‌هایی که داشتیم این طرح، هفتمین اتودی بود که به آن رسیدیم و به جز طرح کلی، بقیه طرح را بر اساس چارچوب همان طرح ادامه دادیم. فیلمنامه فعلی «مست عشق» نسخه یازدهمی بود که در نهایت به آن رسیدیم.

او در پاسخ به این سئوال که نسخه نهایی اثر تا چه حد به ایده اولیه نزدیک است و توانسته به موفقیت برسد؟، گفت: تماشاگران باید پاسخ این پرسش را بیان کنند. ما تلاش خود را در این راستا انجام دادیم. پیشنهاد می‌کنم اگر مخاطبان فیلم چیزی در آن دیدند، دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنند.

این فیلمنامه‌نویس درباره همکاری با حسن فتحی نیز گفت: قبلا با آقای فتحی همکاری کرده بودم… خیلی با هم تفاهم فکری داریم و خیلی خوب با هم کار می‌کنیم. این همکاری به خصوص برای من لذت‌بخش‌تر از همکاری گذشته بود. من و آقای فتحی به این موضوع علاقه ویژه‌ای داشتیم. در این پروژه به صورت مداوم پنج،شش سال با هم کار کردیم و من از کار با او لذت بردم.

شب گذشته در آغاز  اکران خصوصی فیلم «مست عشق» در رزمال که در غیاب کارگردان و بازیگران فیلم و با حضور چهره‌هایی چون بهمن فرمان‌آرا، رضا کیانیان، همایون اسعدیان، مازیار میری، نوید محمودی، هوشنگ گلمکانی، حامد عسگری و … برگزار شد، مهتا ملک‌زاده مدیر سینما به حاضران خوشامد گفت و در ادامه، فرهاد توحیدی پیش از شروع نمایش فیلم روی صحنه رفت و با خواندن عزلی از مولانا [هر که او پست و مست عشق نشد/ تا ابد در خمار خواهد بود] و ضمن اشاره به پرداخت مولانا به عشق به جمال، کمال و بالاترین مرتبه عشق از نگاه او، گفت: اگر دیوان شمس و مثنوی مولوی را مطالعه کنید، چکیده آن چیزی جز عشق نخواهد بود. توحیدی به این نکته اشاره کرد که تهیه‌کننده فیلم در ترکیه به سر می‌برد و مشغول انجام امور مربوط به نمایش عمومی فیلم در این کشور است.

شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام ‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، ابراهیم چلیکول (اسکندر) هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)، سلما ارگچ (همسر مولانا) ، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ ( پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا) در «مست عشق» بازی کرده‌اند.

از سایر عوامل اصلی فیلم می‌توان به تهیه کننده: مهران برومند، فیلمنامه‌نویسان: حسن فتحی و فرهاد توحیدی، جانشین تهیه کننده: شهرام زاهدی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی پورصمدی، مدیر هنری: نیلوفر چامور، طراح گریم: ایمان امیدواری، سرپرست گروه کارگردانی: محمدرضا رستمی، دستیار اول و مدیربرنامه ریزی: فاتیح کُجا، مدیرتولید: تولگا توسون، طراح جلوه های ویژه میدانی: آیتکین یالچین، مدیرصدابرداری: جیهان آلینگان، طراح بدلکاری: شاهین کاراکوش، عکاس: مرتضی اتابکی، طراح کانسپت: رضا همتی راد، تهیه کننده اجرایی: فریده اوزال، مدیر پست پروداکشن: رضا اوزال، سرمایه‌گذاران: شرکت سیماریا و شرکت ای. ان. جی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی
  • بمب منفجرنشده‌ای که 100 سال زینت‌بخش یک باغچه بود! (+عکس)
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم
  • پنجره‌ای رو به شفافیت
  • واکنش بازار به تغییر مقررات انتشار آگهی مسکن
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود