Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ منصور غلامی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه مازندران در بابلسر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بودجه دانشگاه ها مانند سایر دستگاه های دولتی مصوب مجلس است و به عنوان بودجه سالیانه ابلاغ می شود و معمولا در خود دانشگاه ها طی جلساتی، هیات امناء نحوه توزیع بودجه ها برای مصارف و هزینه های مختلف را تصویب می کنند و دانشگاه ها موظفند بر اساس مصوبه هیات امناء که به تایید سازمان برنامه و بودجه هم می رسد، عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت علوم برای بیشتر دانشگاه ها ۱۵ درصد بودجه را برای فعالیت های پژوهشی در نظر گرفته، اما دانشگاه هایی هم هستند که تا ۳۰ درصد بودجه خود را صرف مسائل پژوهشی می کنند.

وزیر علوم گفت: امسال به رغم محدودیت ها تاکنون دانشگاه های ما در ۶ ماهه اول بیش از ۴۶ درصد تخصیص بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه داشته اند که امیدواریم بقیه هم تا پایان سال تخصیص یابد.

وی فعالیت پژوهشی دانشگاه ها، ارتباط با صنعت و همکاری پژوهشی با دستگاه های دیگر از سوی دانشگاه ها را قابل تقدیر دانست و افزود: پروژه های خوبی از باب تاثیرگذاری در حل مشکلات صنعتی و بهبود تولید داخل از سوی دانشگاه ها انجام می شود.

غلامی تاکید کرد که این رویکرد دانشگاه ها به خاطر کمک به رونق و پیشرفت کشور و نیز به خاطر اینکه دانشگاه ها به عرضه منابع پژوهشی سایر دستگاه ها کمک می کنند مورد حمایت وزارت علوم است.

وزیر علوم همچنین با تشریح برنامه های سفرش به مازندران و نتیجه بازیدش از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه مازندران ، گفت: کارهای خوب و امیدوار کننده ای توسط اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران انجام شده که مسلما در کاربردی کردن دانش دانشگاه بسیار موثر است تا بهتر بتوانند در بحث خودکفایی و تولید اقتصادی کشور به سهم خود کمک کنند.

وزیر علوم در سفر ۲ روزه مازندران مهمان دانشگاهیان ، سمن‌های دانشجویی و مسئولان استانی مازندران خواهد بود و در برنامه ای فشرده، بازدید از مراکز پژوهشی و نشست با مسئولان و بررسی و پیشرفت طرح های توسعه فضای دانشگاهی را در دستور کار خود دارد.  

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه بودجه پژوهشی تحصیلات تکمیلی علوم تحقیقات و فناوری وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۶۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • رقابت ۳۸ هزار داوطلب آزمون سراسری از فردا در مازندران