Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرجایزه کتاب سال با اشاره به آغاز داوری‌های جایزه کتاب سال از مهر ماه گفت:‌ بارها خواسته‌ایم که نهادهای فعال در حوزه نشر‌، برگزیده‌های کتاب سال را به نقد بگذارند،‌ اما چنین نشده است. ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلیمن محمدعلی مهدوی‌راد، دبیر جایزه کتاب سال در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ از آغاز داوری‌های این دوره جایزه از مهر ماه خبر داد و گفت:‌ با توجه به اینکه هنوز کتاب‌هایی از سوی ناشران و مؤلفان به دبیرخانه جایزه واصل می‌شود،‌ داوری‌ها را از مهر ماه آغاز خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته داوری‌های اولیه برای انباشت نشدن کتاب‌ها آغاز شده و ما غربالگری اولیه را درحال انجام داریمن،‌ هر کتاب جدیدی هم که وارد شود،‌ در چرخه این غربالگری قرار می‌گیرد.

مهدوی‌راد تصریح کرد:‌ در طول سه سال گذشته ما مسئولیت را از دبیرخانه جایزه به تولیدکنندگان آثار سپردیم‌، به عبارت دیگر از مترجمان،‌ مؤلفان و مؤسسات نشر خواستیم که آثار را خودشان به دبیرخانه ارسال کنند، البته امسال نیز این نکته را در نظر گرفتیم که ممکن است کتاب‌هایی از دست برود، به همین دلیل خود نیز به بررسی آثار پرداختیم.

وی افزود:  خانه کتاب سالنی را برای گردآوری تمامی کتاب‌های چاپ اول که به خانه کتاب ارسال می‌شوند‌، اختصاص داده است‌ که ما کتاب‌هایی را که ممکن است از دست رفته باشند، از این مکان به گردونه داوری‌ها وارد کردیم.

داوران جایزه کتاب سال معرفی شدندمعرفی برگزیدگان جایزه کتاب سال / آمریکایی ها از جایزه بازماندند57 نامزد گروه کودک و نوجوان جایزه کتاب سال معرفی شدند

مهدوی‌راد با اشاره به استفاده از جریان کتاب سال و داوری‌هایی که انجام می‌شود،‌ در حوزه‌های مختلف سیاست‌گذاری نشر‌ف کتاب‌شناسی‌ها،‌ سیاست‌گذاری‌های موضوعی علوم و ... گفت: نهادهای مختلفی چون وزارت علوم می‌توانند به صورت موضوعی از دستاوردهای کتاب سال در سال‌های اخیر بهره‌مند شوند،‌ برای نمونه اگر قرار باشد تحولات علمی مربوط به یک حوزه خاص بعد از انقلاب بررسی شود،‌ اطلاعاتی که کتاب سال در طول این سال‌ها گرداوری کرده است‌، منبع بسیار خوبی خواهد بود.

دبیر جایزه کتاب سال با انتقاد از نبود جریان نقد علمی در کشور گفت:‌ سه سال است ما پیشنهاد کرده‌ایم که بلافاصله پس از اعلام نتایج کتاب سال‌، کتاب‌های برگزیده به نقد گذاشته شود‌، ماحصل این نقدها برای جریان نشر و علم کشور بسیار سودمند خواهد بود،‌ اما تاکنون اجرایی نشده است.

وی با اشاره به معیارهای داوری‌ کتاب سال یادآور شد:  ما علاوه بر محتوای یک اثر‌، حروف چینی، طراحی، صفحه پردازی، طراحی جلد و ... را نیز بررسی کرده و امتیاز می‌دهیم،‌ اگر این جریانات نقد برگزار شود،‌ در حوزه های مختلف نشر از جمله طراحی جلد و ... نیز به استانداردها نزدیک خواهیم شد.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط جایزه کتاب سال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جایزه کتاب سال جایزه کتاب سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ خلیل‌علی محمدزاده، دبیر علمی این همایش، با دعوت از پژوهشگران برای همراهی در این حرکت علمی، از برگزاری میزگرد تخصصی  و تبیینی سلامت، حکمت و حکمرانی به عنوان پیش همایش با سخنرانی ۳ تن از صاحب نظران حوزه ادبیات، فقه و فلسفه در روز ۲۹ اردیبهشت ماه در محل همایش خبر داد.

دبیر علمی همایش اظهار داشت: غیر از مقالات وارده که پس از داوری، تحت پوشش مجلات ISC و برخی نیز در مجلات علمی پژوهشی وزارتین چاپ خواهد شد، ارائه بیش از ۳۰ عنوان سخنرانی توسط استادان داخلی و خارجی در دستور کار این همایش قرار دارد.

علی محمد زاده از استادان و دانشجویان دکتری تخصصی درخواست کرد که طی دو هفته آینده مقالات خود در محورهای یاد شده در پوستر همایش را در سایت همایش به آدرس(https://tms.iau.ir/research/fa/page/7441) ثبت نمایند.

وی همچنین با اشاره به نقش هدایتی و حمایت معاونت علوم انسانی و هنر و معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از همایش، افزود: پیوند علوم انسانی و علوم پزشکی در تحقق طب حکمت بنیان و تعمیق حکمرانی مطلوب در نظام بهداشت و درمان کشورها امری ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • سفر غافلگیر کننده دبیر کل ناتو به اوکراین
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت