Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@05:29:20 GMT

۱۴ هزار کلاس درس در تهران نیازمند تخریب و بازسازی است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۷۴۰۸

۱۴ هزار کلاس درس در تهران نیازمند تخریب و بازسازی است

فولادوند گفت: ۱۴ هزار کلاس درس در شهر تهران وجود دارد که نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی می باشند که این امر باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «عبدالرضا فولادوند» امروز دوشنبه 25 شهریور در مراسم رونمایی و الصاق نمادین برچسب سرویس مدارس گفت: امسال یک میلیون و 200 هزار دانش آموز در کلاس داریم و همچنین 41 هزار مدرسه که 29 هزار مدرسه دولتی و مابقی غیر دولتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه افزود: در قالب چهار هزار و 900 مدرسه و 56 هزار همکار فرهنگی کار تعلیم و تربیت شهر تهران را بر عهده داریم که در این زمینه کارگروه های مختلفی تشکیل دادیم، کارگروه نیروی انسانی که 95 درصد ابلاغ همکاران را در مدت کوتاهی آماده کرده است که در این زمینه باید بگوییم خروجی هفت هزار نیرو (نیروهای بازنشسته) و ورودی 90 نفر نیروی آموزش و پرورش را داشتیم یعنی تا سال 1401 حدود 21 هزار نفر بازنشسته خواهیم داشت که بحران نیروی انسانی را در تهران ترفیع می کند.

 

وی در ادامه افزود: خوشبختانه امسال توانستیم تا حدودی نیروی انسانی را ساماندهی کنیم ولی در برخی مدارس کمبود نیروی انسانی داشتیم که سعی خواهیم کرد در هفته جاری این مشکل را نیز برطرف کنیم.

 

وی با اشاره به کارگروه انتصاب و تایید صلاحیت نیز تصریح کرد: خوشبختانه امسال ساماندهی انجام شد، کارگروه تایید صلاحیت ها برای اولین بار به صورت حضوری آموزش ها انجام شد.

 

فولادوند با بیان اینکه یکی از عمده ترین مباحث ما سرویس مدارس است، تصریح کرد: ما در عین حالی که به دنبال کیفیت بخشی آموزش هستیم به دنبال تداوم آموزش در محیط و منزل نیز می باشیم.

 

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: ما همچنین از بعد مدیریتی نیز ورود کردیم و در تلاش ایم با کمک پلیس راهور، فرمانداری تهران و شهرداری تهران خدمات بیشتری را به دانش آموزان ارایه دهیم. سال گذشته حدود 160 هزار دانش آموز را تحت پوشش سرویس مدرسه قرار دادیم و تعداد 24 هزار خودرو و 300 پیمانکار نیز در این حوزه فعال هستند لذا تلاش کردیم تا رضایتمندی خانواده ها را جلب کنیم. بر همین اساس سامانه جامع و خوبی در سنوات گذشته در شهر تهران فعال بود که جزییات را در اختیار مخاطبان قرار می داد اما با ابلاغی که انجام شد، ما در برابر ورود سامانه سپند مقاومت نکردیم و باید بگوییم که شهر تهران بسیار گسترده است و نباید آن را با سایر شهرها قیاس کنیم. این سامانه جوابگوی تهران نیست و فقط تا به امروز 24 هزار نفر توانستند در این سامانه ثبت نام کنند. این سامانه اشکالات و ایراداتی دارد که امیدواریم به زودی برطرف شود.

 

وی با بیان اینکه حدود 14 میلیون دانش آموز باید اول مهر در مدارس حاضر شوند، تصریح کرد: این سامانه برای خدمات رسانی به دانش آموزان تبیین شده است و از همه دستگاه های مربوطه و خانواده ها خواهشمندیم در این امر ما را یاری کنند چون یک پروژه ملی نیازمند عزم ملی است.

 

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: 18 هزار همکار فرهنگی ما طی هفت ماه مدارس را آماده بازگشایی کردند که ای کاش این برنامه ها و تلاش های صورت گرفته به تصویر کشیده می شدند. در شهر تهران حدود 41 هزار کلاس داریم که حدود 15 هزار مدیر و معاون و سه هزار همکار اداری آماده بازگشایی مدارس می باشند.

 

فولادوند خاطرنشان کرد: حدود 14 هزار کلاس درس در تهران نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی است که باید به این مهم توجه شود.

 

 

 

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد ماه محرم عاشورا عزاداری محرم خبرگزاری شبستان استان بوشهر عاشورای حسینی محرم نماز ظهر عاشورا محرم حسینی مدرسه سازی خیرین مدرسه ساز مدرسه افتتاح مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!

به گزارش جام جم آنلاین، مهدی کرباسیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بنا بر اعلام برخی مشاوران املاک با پدیده‌ای جدید در بازار مسکن مواجه شده‌ایم. شایعه شده برخی فروشندگان آپارتمان از خریداران تقاضای دلار، ارز دیجیتال، طلا و غیره می‌کنند. به نظر من یکی از دلایل این موضوع ایجاد سامانه خودنویس است که باعث حذف واسطه شده است. به هر حال زمانی که واسطه، معامله را مدیریت می‌کند مبادلات مالی نیز مدیریت می‌شود اما وقتی خریدار و فروشنده از طریق سامانه خودنویس اقدام به معامله می‌کنند نظارتی وجود ندارد.

وی افزود: بازار خرید و فروش مسکن در رکود به سر می‌برد اما مراجعات مقداری نسبت به فروردین بهتر شده است؛ مراجعاتی که منتج به معامله نمی‌شود و اغلب برای اطلاع از وضعیت اجاره صورت می‌گیرد. هر سال همین‌طور است، معمولا در اردیبهشت و خرداد که تغییرات اقتصادی خود را تا حدودی نشان می‌دهد متقاضیان برای پرس‌وجو  می‌آیند. نقل و انتقالات بازار اجاره هم در اردیبهشت و خرداد افزایش می‌یابد.

کرباسیان بیان کرد: قیمت‌های پیشنهادی آپارتمان در تهران نسبت به اسفند حدود ۱۰ درصد تغییر کرده اما به دلیل نبود مشتری، این نرخ‌ها هنوز به قطعیت نرسیده است. یکی از دلایل این کسادی، نوسانات بازار ارز است. کاهش قیمت دلار از محدوده ۶۹ هزار تومان به حدود ۶۱ هزار تومان بازار ملک را به نوعی کساد کرد؛ زیرا معتقدم بازار مسکن، دلاریزه شده و بالا و پایین رفتن قیمت دلار باعث می شود مردم برای خرید و فروش دست نگه دارند.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به تاثیر سامانه خودنویس بر کم‌رونق شدن معاملات مسکن گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی دائما روی تبلیغات این سامانه مانور می‌دهند و به مردم می گویند بیایید قرارداد خود را مجانی ثبت کنید. در واقع رسما به حذف دفاتر مشاور املاک ورود کرده‌اند و اشتغال جامعه در حال سرکوب شدن است. در هر بازاری، اقتصاد را واسطه می‌چرخاند. جهش تولید نیاز به مشتری دارد. این مشتری از طریق واسطه‌ها می‌آید. موضوع واسطه برای بازار مسکن به عنوان یک بازار پیشرو در اقتصاد، اهمیت مضاعف دارد.

وی اظهار کرد: با ایجاد سامانه خودنویس، اکثر مشاوران املاک به سمت ابطال جواز رفته‌اند. این مساله تبعات منفی برای بازار مسکن و اشتغال کشور دارد. با توجه به پیشران بودن بخش مسکن نیز تبعات منفی برای اقتصاد کلان خواهد داشت که در آینده خود را نشان می‌دهد.

کرباسیان خاطرنشان کرد: برخی افراد می‌گویند دلالان ملک عامل گرانی مسکن هستند. سوال بنده این است آیا افزایش هزینه ساخت نیز به خاطر عملکرد مشاوران املاک است؟ حدود سه سال قبل هزینه ساخت هر متر مربع نهضت ملی مسکن را ۲.۵ میلیون تومان اعلام کردند. در حال حاضر به گفته مسئولان این رقم به ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان رسیده است.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک تهران، نوسانات قیمت مصالح ساختمانی را در قیمت مسکن موثر دانست و گفت: وقتی قیمت مصالح ساختمانی، هزینه صدور پروانه، نظام مهندسی و دستمزد کارگر، حمل و نقل و غیره تغییر می‌کند نباید انتظار داشته باشیم قیمت مسکن تغییر نکند. حتی ممکن است در تابستان با نوساناتی در بازار مسکن مواجه شویم.

وی در خصوص پیش‌بینی بازار مسکن در ماههای پیش رو گفت: دولت اقدام خوبی را در خصوص تامین مصالح ساختمانی در طرح نهضت ملی مسکن آغاز کرده که اگر بتواند از طریق این برنامه قیمت ساخت را کنترل کند ممکن است نوسانات بازار مسکن در تابستان که فصل جابه‌جایی است نیز محدود شود.

دیگر خبرها

  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد