Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌قلی ایمانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با تاکید بر اینکه زیر سوال بردن کیفیت گندم بازی تازه‌ای برای تخریب تولید داخل نیست، اظهار کرد: از ابتدای محقق شدن خوداتکایی گندم، وارداتچی‌های که پیش از این منافع زیادی از واردات گندم کسب می‌کردند با بهانه‌های مختلف به این محصول حمله کردند.

وی ادامه داد: ابتدا کیفیت گندم از جمله پایین بودن پروتئین و گلوتن را عنوان کردند و پس از آنکه به نتیجه نرسیدن، اکنون فساد در خرید گندم را مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمانی با یادآوری اینکه گندم برای ایران محصول استراتژیک است، ‌افزود: از دست رفتن خوداتکایی گندم با توجه به نقش آن در امنیت غذایی کشور ما هدف دشمنان نیز است و این افراد با طرح موضوعات این چنینی به عمد یا ناآگاهانه با آنان همراهی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه گندمکاران از پاکترین تولیدکنندگان کشور هستند، گفت: هر چند بر اساس جدول استاندارد تعیین شده برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان وجود علف هرز جزو افت مفید محسوب می‌شود، اما کشاورزان از بهترین علف‌کش‌های دنیا استفاده می‌کنند تا گندم تحویلی به مراکز خرید عاری از هرگونه علف هرز باشد.

ایمانی اضافه کرد: بذرهای مورد استفاده توسط  کشاورزان برای کشت گندم نیز از بهترین‌ها هستند که از نظر کیفی و سلامت در سطح بسیار بالایی قرار دارند.

وی استاندارد مراکز خرید تضمینی سخت‌گیرانه توصیف کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی نیز استاندارهای سختگیرانه‌ی معروف به "استاندارد ملی 104 " برای دریافت گندم از کشاورزان تعیین کرده است تا گندم دریافتی از بهترین شرایط برخوردار کمی و کیفی باشد.

به گفته ایمانی؛ گندم به سه درجه تقسیم می‌شود که همگی مصرف انسانی دارند،‌ از مجموع گندم تولیدی کشور 93 درصد آن درجه یک و درجه دو و تنها 7 درصد آن درجه 3 هستند.

وی گفت: بر اساس استاندارد افت مفید گندم 4 درصد تعیین شده است درحالی که حداکثر افت مفید در گندم کشور 1.4 درصد گزارش شده است.

 نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران با اشاره به ادعای مطرح شده درباره اختلاط  سالانه ۷۰۰ هزار تن ضایعات همچون شن و خاک و ضایعات به گندم، اظهار کرد: رقم مطرح شده به معنی اضافه کردن 7 درصد انواع ضایعات به گندم است به عبارت دیگر اگر میزان خرید تضمینی گندم کشور را 10 میلیون تن در نظر بگیریم 700 هزار تن آن شن و خاک است که این اتفاق غیر قابل پذیرش است.

به اعتقاد ایمانی اگر اختلاطی نیز صورت گرفته باشد توسط دلالان و کارخانه‌های آرد بوده که مسئولیت آن مستقیم به کانون انجمن‌های صنایع غذایی که مدعی "فساد در خرید گندم" است،‌ بر می‌گردد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران بازی خاک واردات گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر با اشاره به برداشت گندم در مزارع استان با مشارکت ۳۲۰ کمباین گفت: تاکنون حدود ۲۸ هزار و ۴۰۰ تن محصول گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شده است. - اخبار استانها -

رضا تنگستانی مکان در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به استقرار مراکز خرید گندم در نقاط مختلف استان بوشهر اظهار داشت: امسال 17 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر تحت پوشش گندم آبی قرار گرفت که با توجه به وضعیت بارش باران پیش بینی می‌شود حدود 40 هزار تن گندم برداشت و خریداری شود.

وی افزود: نرخ خرید تضمینی گندم معمولی هر کیلوگرم 17 هزار و 500 تومان و گندم دوروم  18 هزار تومان تعیین شده است.

 تنگستانی مکان گفت: تا به امروز حدود 28 هزار و 400 تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر اضافه کرد: محصول گندم آبی در استان بوشهر با بکارگیری 320 دستگاه کمباین در حال برداشت است.

وی با بیان اینکه خرید گندم توسط 13 مرکز خرید صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی شامل 2 مرکز دولتی انبار چغادک و سیلوی برازجان، 3 مرکز کمیسیون کارخانجات آرد در دشتی، دشتستان و 8 مرکز مباشر تعاون روستایی انجام می‌شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • ۱۳۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان کرمان ذخیره شد
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم