Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@02:45:44 GMT

چگونگی انتقال وجوه ۴۶ ميليون دلاری

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۹۸۴۳

جهان نيوز - غلامرضا انبارلویی: تحريم‌هاي بانكي يعني چه؟ به لسان دو كلمه حرف حساب يعني نقل و انتقال ارز از داخل به خارج و از خارج به داخل از طريق سيستم بانكي ممكن نيست و به قول وزير امورخارجه دولت اعتدال امروز حتي پس از امضاء برجام ما قادر به افتتاح يك حساب بانكي در انگليس نيستيم. اين شايد طنز تاريخ سياسي باشد براي كساني كه هنوز معتقدند توافقات بين‌المللي ورق پاره نيستند و به كساني كه توافقات بين‌المللي را با اين لفظ توصيف مي‌كنند مي‌خندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلخند موجود اين است كه تحريم‌ها باعث شده انتقال ارز حاصل از عوايد صادرات نفت و گاز و پتروشيمي از خارج به داخل ممنوع باشد. اما گويا از داخل به خارج آزاد است. سند اين ادعا خروج ميليون‌ها دلار ارز از مبادي قانوني و غيرقانوني مي‌باشد كه به يك نمونه قانوني آن به شرح زير اشاره مي‌شود.
۱- كشور ما در بيش از ۷۴ سازمان و مجمع بين‌المللي عضو است و همه ساله بابت اين عضويت ميليون‌ها دلار وجه به عنوان حق عضويت هزينه مي‌نمايد.
۲- اعتبار مصوبه اين حق عضويت‌ها در بودجه كل كشور تحت عنوان سهميه حق عضويت و كمك دولت ايران بابت مخارج سازمان ملل متحد و ساير سازمان‌هاي بين‌المللي و تعهدات (۱) به شرح زير است.
سال ۹۸ ۵۰۰/۹۳۲/۱ ميليون ريال
سال ۹۷ ۰۰۰/۵۷۵/۱ ميليون ريال
سال ۹۶ ۰۰۰/۵۰۰/۱ ميليون ريال
سال ۹۵ ۰۰۰/۱۸۷/۱ ميليون ريال
۳- اولين سؤال اين است مگر ما تحريم نيستيم. با تقسيم اين مبالغ ريالي به ارز ۴۲۰۰ توماني جهانگيري معنا و مفهوم اختصاص اين مبالغ در رديف اعتباري ذيل بودجه وزارت امورخارجه يعني انتقال مبالغ زير به خارج از كشور جهت پرداخت حق عضويت ما در مجامع بين‌المللي از قبيل سازمان ملل، ايكائو، اپك، اينترپل، يونسكو، فائو و غيره.
سال ۹۸ مبلغ ۹۰۴/۰۱۱/۴۶ دلار
سال ۹۷ مبلغ ۰۰۰/۵۰۰/۳۷ دلار
سال ۹۶ مبلغ۰۰۰/۷۱۴/۳۵ دلار
سال ۹۵ مبلغ ۹۰۰/۲۶۱/۲۸ دلار
۴- سؤال بعدي اين است دستگاه‌هاي نظارتي مثل ديوان محاسبات آيا بر هزينه‌كرد اين وجوه مهر تأييد زده‌اند؟ آيا كل اعتبار ۱۰۷۰۰۴ وزارت امورخارجه در سنوات مذكور هزينه شده است؟ مگر ما تحريم بانكي نيسيتم؟ اگر هستيم كه هستيم اين وجوه حتي پرداخت نشده تا هزينه شود فلذا به عنوان اعتبار مصرف نشده بايد به خزانه برگشت شود. آيا شده است؟
۵- سند مثبته‌اي مي‌گويد عملكرد بودجه ۱۵۰ ميليارد توماني اعتبار رديف ۱۰۷۰۰۴ وزارت امورخارجه در سال ۹۶ فقط ۵۰ ميليارد تومان بوده پس تكليف ۱۰۰ ميليارد بقيه چيست؟ اين سند را همگان مي‌توانند با رجوع به جدول شماره ۷ خلاصه بودجه دستگاه‌هاي اصلي و زيرمجموعه سال ۹۸ در صفحه ۸۲ قانون بودجه سال مذكور مشاهده كنند. آيا دستگاه نظارتي ديوان محاسبات پاسخي بر پرسش‌هاي فوق دارد؟
۶- مخلص كلام ما يا تحريم هستيم يا نيستيم. اگر هستيم چگونه بايد ميليون‌ها دلار حق عضويت در سازمان‌هاي بين‌المللي را پرداخت كنيم؟ و چرا بايد اعتبار مربوطه را در ذيل بودجه وزارت امور خارجه تأمين كنيم و دولت چرا طي تصويب‌نامه ارز مربوط به حق عضويت در ۷۴ سازمان بين‌المللي را به دلار و يورو و فرانك و دينار به مجامع بين‌الملل بپردازد؟ آيا دولت نمي‌تواند به اطلاع مجامع مذكور برساند كه حق عضويتشان آماده است به محض رفع تحريم‌ها در وجه آنها پرداخت خواهد شد؟ يا حداقل براي دريافت حق عضويت خودتان براي رفع تحريم‌ها بيانيه‌اي عليه تحريم كننده‌ها صادر كنيد.
۷- ختم كلام. دولت امسال طي يك مصوبه ۳ بندي به شرح زير دستور پرداخت حق عضويت‌ها را صادر كرد؛
۱- به وزارت امورخارجه اجازه داده مي‌شود سهميه و حق عضويت دولت جمهوري اسلامي ايران بابت مخارج سازمان ملل متحد و ساير سازمان‌هاي بين‌المللي در سال ۱۳۹۸ (۲۰۱۹) را به شرح جدول پيوست كه تأييد شده به مهر دفتر هيئت دولت است، با رعايت قوانين و مقررات مربوط از محل اعتبار رديف (۳- ۱۰۷۰۰۰)
( سهميه، حق عضويت و كمك دولت ايران بابت مخارج سازمان ملل متحد و ساير سازمان‌هاي بين‌المللي و تعهدات) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ كل كشور پرداخت نمايد.
۲- سازمان برنامه و بودجه كشور موظف است با هماهنگي وزارت امورخارجه در تخصيص اعتبار مربوط به گونه‌اي عمل كند كه سهميه، حق عضويت و تعهدات سالانه سازمان‌ها و مجامع بين‌المللي اولويت‌دار پرداخت گردد و در ساير موارد از محل اعتبارات مصوب مربوط دستگاه‌هاي اجرايي طرف عضويت پرداخت شود.
۳- وزارت امورخارجه مكلف است گزارش نحوه اجراي اين تصويب‌نامه را به سازمان برنامه و بودجه كشور، معاونت حقوقي رئيس‌جمهور و دفتر هيئت دولت ارائه نمايد. (۲)
آنهم در شرايطي كه تحريم‌ها همچنان برجاست اعتبار رديف مذكور در مصوبه دولت بيش از ۱۹۳ ميليارد تومان است كه به ارز مي‌شود بيش از ۴۶ ميليون دلار. آيا اين وجوه پرداخت مي‌شود تا به هزينه منظور شود؟ پاسخ اين پرسش را ديوان محاسبات كشور با توجه به عملكرد سال ۹۶ در تفريغ بودجه رديف ۱۰۷۰۰۳ و وزارت امورخارجه با توجه به تكليف مندرج در بند ۳ مصوبه فوق‌الذكر بايد وفق ماده ۱۰۴ قانون محاسبات و اصل ۵۵ قانون اساسي به اطلاع عموم برساند.
پي‌نوشت‌ها‌:
(۱) رديف ۱۰۷۰۰۳ جدول شماره ۷ قانون بودجه
(۲) تصويب‌نامه شماره ۵۶۹۲۴ مورخ ۹/۵/۹۸‌ 
منبع:رسالت کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه

فرارو- میوه‌ها و سبزیجات برای ما مفید هستند و ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌های ضد سرطان را فراهم می‌کنند. با این وجود، نتیجه تجزیه و تحلیل‌ها نشان داده‌اند که ۹۵ درصد توت فرنگی‌ها دارای رگه‌هایی از PFAS یا مواد شیمیایی پایدار هستند؛ مواد شیمیایی سمی که تصور می‌شود برای همیشه در بدن ما باقی می‌مانند.

به گزارش فرارو به نقل از سان، انگور، گیلاس، اسفناج، گوجه فرنگی و هلو نیز حاوی سمومی هستند که با آسیب کبدی و تاخیر در رشد نوزادان مرتبط می‌باشند. در این میان این صرفا میوه و سبزیجات نیستند که می‌توانند نگران کننده باشند. در خانه همه چیز از جاروبرقی گرفته تا رنگ روی دیوار‌های اتاق خواب ما می‌تواند مشکل ساز باشد.

در ادامه به برخی از آلاینده‌های مخفی می‌پردازیم که می‌توانند به سلامتی تان آسیب برسانند:

۱-فتالات

فتالات‌ها گروهی از مواد شیمیایی روغنی، بی رنگ، بی بو و ساخته دست بشر هستند که در صد‌ها محصول از جمله مواد شوینده دست یافت می‌شوند. نتایج مطالعات انجام شده فتالات‌ها را با طیف وسیعی از مشکلات مرتبط با سلامتی از جمله کم بودن تعداد اسپرم و اختلال نعوظ مرتبط دانسته اند. به گفته دانشمندان در ایالات متحده و کانادا استنشاق سطوح بالای فتالات هم چنین در مطالعات حیوانی به کبد، کلیه ها، ریه‌ها و سیستم تولید مثل آسیب می‌رساند.

چگونگی رفع مشکل: شوینده‌های طبیعی را انتخاب کنید که فاقد فتالات هستند برای مثال شوینده‌ها حاوی آلوئه ورا.

۲-نان تُست سوخته

براساس نتایج مطالعه‌ای که در دانشکاه تگزاس در آستن انجام شده نان تُست سوخته می‌تواند در مقایسه با ایستادن در نزدیکی یک جاده شلوغ ما را بیش‌تر در معرض هوای سمی قرار دهد. دانشمندان دریافته اند که  توستر‌های مورد استفاده در این آزمایش ذرات خطرناک را در لحظه روشن شدن به هوا ارسال می‌کنند.  خرده‌های ته توستر گرم می‌شوند و ذرات بسیار ریز از خود خارج می‌کنند. این ذرات هنگام استنشاق می‌توانند به ریه‌ها آسیب برسانند.

چگونگی رفع مشکل: نان قرار داده شده در توستر را صرفا تا زمانی که طلایی شود برشته کنید و نان‌های باقی مانده در کف توستر از دفعات قبل گرم کردن آن را حذف کرده و کف توستر را پاک کنید.

۳-ملحفه

کتانی روی تخت شما به خصوص بالش‌ها می‌توانند به سرعت عرق، بزاق، پوسته‌های پوستی و سایر مواد دفعی بدن و هم چنین باکتری ها، هاگ‌های کپک و ذرات گرد و غبار را جذب کنند. تمام این مواد می‌توانند باعث بروز علائم آلرژی از جمله سردرد و گلودرد شوند. تشک شما ممکن است مملو از مواد سمی باشد که تجزیه زیستی ندارند.

چگونگی رفع مشکل: روی یک تشک باکیفیت سرمایه گذاری کنید و بالش‌های خود را ماهانه بشوئید.

۴-سرخ کردن

به گفته محققان قطرات رها شده هنگام پختن غذای سرخ شده می‌تواند برای سلامتی تان مضر باشد. دانشمندان در تگزاس در جریان تحقیقات شان دریافتند هنگامی که مواد غذایی حاوی آب مانند بیکن با روغن پخت و پز تماس پیدا می‌کنند ذرات ریز گاز از طریق انفجار‌های کوچک آزاد می‌شوند. برخی از مولکول‌ها به قدری کوچک هستند که می‌توان آن‌ها را استنشاق کرد و برای سلامتی خطرناک هستند.

چگونگی رفع مشکل: مواد غذایی را در آشپزخانه با تهویه متناسب سرخ کنید و به جای آن ترجیحا از شیوه بخارپز کردن یا گریل کردن استفاده نمایید.

۵-شمع معطر

محققان دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی دریافته اند که شمع‌های معطر شاید در ظاهر بوی خوبی داشته باشند، اما می‌توانند به سلامت ریه شما آسیب برسانند. برخی از شمع‌ها به ویژه از نوع پارافینی آن می‌توانند سموم و مواد سرطان زا را آزاد کنند. این مواد می‌توانند بر روی افراد مبتلا به آسم و سایر بیماری‌های تنفسی تاثیر بگذارند. مطالعه‌ای انجام شده توسط انجمن شمع اروپا بیش از ۳۰۰ ماده شیمیایی سمی آزاد شده توسط شمع‌ها را بررسی کرد و سطوحی را یافت که می‌تواند برای حیوانات خانگی مضر باشد.

چگونگی رفع آن: برای آرامش خاطر شمع‌های طبیعی ساخته شده از موم زنبور عسل و سویا را بسوزانید.

۶-دستگاه بخور (رطوبت ساز)

براساس تحقیقات دانشگاه آلبرتا استفاده از آب لوله کشی در دستگاه بخور (رطوبت ساز) بیش از آن که مفید باشد ضرر دارد. تیم محققان آن دانشگاه دریافتند که استفاده از آب بسته بندی شده درون بطری برای کاربرد در دستگاه بخور بهتر است. مطالعه آنان نشان داد علیرغم آن که آب لوله کشی پس از رها شدن در هوا به سرعت تبخیر می‌شود مواد معدنی و نمک‌ها باقی می‌مانند. این ذرات به قدری کوچک هستند که می‌توانند وارد مجاری تنفسی شده و سپس به اعماق آن بروند.

چگونگی رفع مشکل: طبق نتیجه آن مطالعه نکته اصلی استفاده از آب درون بطری در یک دستگاه بخور است.

۷-جاروبرقی

نتیجه تحقیق محققان نشان می‌دهند که جاروبرقی خانه تان می‌توان شما را بیمار کند. نتیجه مطالعه‌ای انجام شده در دانشگاه فناوری کوئینزلند در بریزبن در استراایا نشان داد که برخی جاروبرقی‌ها گرد و غبار و باکتری‌ها را دوباره به هوا باز می‌گردانند. قرار گرفتن بیش از حد در معرض این ذرات می‌تواند منجر به عفونت و آلرژی شود.

چگونگی رفع مشکل: روی جاروبرقی‌ای سرمایه گذاری کنید که دارای فیلتر جذب ذرات با راندمان بالا باشد. این فیلتر‌ها به گونه‌ای طراحی شده اند که ذرات بیش تری را بیش از آن که رها سازند حذف نمایند.

۸-رنگ

کارشناسان می‌گویند نگهداری قوطی‌های رنگ در خانه می‌تواند به سلامتی شما آسیب برساند. بنزن یک ماده سرطان زا و نوعی ماده شیمیایی که به عنوان یک ترکیب آلی فرار شناخته می‌شود را می‌توان در برخی از رنگ‌ها به ویژه رنگ‌های روغنی یافت. آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده اعلام کرده که رنگ ذخیره شده معمولا در انبار یکی از منابع اصلی مواد شیمایی در خانه‌ها می‌باشد. تنفس آن در سطوح بالا می‌تواند باعث بروز سردرد، آبریزش بینی و خارش چشم شود. انجمن ریه امریکا اشاره کرده که استشمام آن در برخی افراد ممکن است باعث آسیب رساندن به سیستم عصبی شود.

چگونگی رفع مشکل: لوازم رنگی را که فورا استفاده نمی‌شوند دور بریزید.

۹-خوشبو کننده هوا

به گفته دانشمندان استرالیایی یک چهارم آن چه وارد خوشبو کننده‌های هوا می‌شود در دسته مواد سمی یا خطرناک طبقه بندی شده است. براساس نتیجه مطالعه‌ای انجام شده در سال ۲۰۱۵ میلادی توسط دانشگاه ملبورن مشخص شد که خوشبو کننده‌ها  بیش از ۱۰۰ ماده شیمیایی مختلف از جمله ترکیبات آلی فرار، فرمالدئید‌ها و فتالات‌ها را منتشر می‌کنند. نتیجه گزارش تحقیقی که توسط کالج آمریکایی آلرژی، آسم و ایمونولوژی انجام شد نشان داد ترکیبات آلی فرار یا به اختصار VOCs  موجود در خوشبوکننده‌های هوا با افزایش ۳۴ درصدی مشکلات سلامتی در افراد مبتلا به آسم مرتبط هستند. این ترکیبات عبارتند از بنزن، استون، کلروفوم، پرکلرواتیلن، استایرن و تولوئن.

چگونگی رفع مشکل: به خوشبو کننده‌های هوای طبیعی پایبند باشید برای این کار از مرکبات تازه استفاده کرده یا چای نعنا دم کنید. پنجره‌های خود را برای ورود هوای تازه و جابجایی هوا باز کنید.

۱۰-لاک ناخن

محققان دانشگاه استنفورد دریافتند مواد شیمیایی موجود در لاک ناخن می‌تواند خطرات عمده‌ای برای سلامتی ما از جمله مشکلات باروری و سرطان ایجاد کند. یک "سه گانه سمی" شامل تولوئن، فرمالدئید و دی بوتیل فتالات در این میان مقصر است. تولوئن حلالی که سطح صافی ایجاد می‌کند می‌تواند بر سیستم عصبی تاثیر بگذارد و باعث آسیب رساندن به قابلیت تولید مثل فرد مصرف کننده شود. دی بوتیل فتالات نیز با مشکلات مرتبط تولید مثل مرتبط است.

چگونگی رفع مشکل: از آن دسته از لاک‌های ناخن استفاده کنید که فاقد سه ماده شیمیایی خطرناک ذکر شئه هستند.

۱۱-کبابی کردن غذا

به گفته دانشمندان پختن یک شام به صورت کبابی کردن گوشت و سبزیجات بر روی اجاق گاز باعث افزایش انتشار ذرات ریزی شده که هوا را آلوده می‌کند. این ذرات ریز مشابه ذرات تولید شده توسط خودرو‌های دیزلی هستند و با خطر ابتلای فرد به بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان ریه مرتبط می‌باشند.

چگونگی رفع مشکل: همیشه غذا‌ها را در آشپزخانه‌ای با تهویه مناسب آماده کنید و در طول پخت و پز از هود استخراج کننده استفاده نمایید.

دیگر خبرها

  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • واکنش کرملین به انتقال کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • قائم مقام سازمان سنجش بیان کرد؛ هشدار درباره عضویت داوطلبان کنکور در کانال‌های مدعی تقلب
  • قانم مقام سازمان سنجش بیان کرد؛ هشدار در خصوص عضویت داوطلبان کنکور در کانال‌های مدعی تقلب
  • نشست اتحادیه عرب درباره مسئله غزه و فلسطین
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس