Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@07:39:11 GMT

زیبا بروفه:به هر قیمتی بازی نمیکنم

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۰۰۰۰

زیبا بروفه گفت: دلم می‌خواهد که در سینما و تلویزیون حضور پیدا کنم اما نه به هر قیمتی، می‌خواهم با کار خوب دیده بشوم. ناطقان: این روزها سریال سریال «هاتف» با بازی زیبا بروفه از آی‌فیلم در حال پخش است و بروفه به این بهانه با خبرنگار شبکه گفت‌وگو کرده است.

این بازیگر که ایفاگر نقش «ریحانه» (یک خبرنگار) در سریال «هاتف» است، درباره‌ی این کاراکتر گفت: نقش ریحانه را خیلی دوست داشتم و تمام تلاشم بود که به بهترین نحو آن را بازی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل دوست ‌داشتن این نقش هم این است که در آن زن فعالی هستم که هم خانواده برایش مهم است، هم کارش و هم  درسش و ریحانه دارد تمام تلاش خود را می‎کند تا همه این کارها را به بهترین نحو انجام دهد. ریحانه زن فعالی است و همین ویژگی‌ها این نقش را برایم جذاب کرده بود.

بروفه با اشاره به اینکه دوستان خبرنگار زیادی دارم و برای بازی در این سریال‌ها از آن‌ها کمک گرفتم، ابراز کرد: خبرنگاری جایگاهی مساوی با حقیقت دارد و به نظر من باید عادلانه‌ترین رفتار را در شغل خود داشته باشد. از نظر من ‌ویژگی بارز یک خبرنگار این است که برای به دست آوردن آن چیزی که می‌خواهد، از هر راهی البته راهی که درست باشد، ورود می‌کند و تا به آن چیزی که می‌خواهد نرسد، کوتاه نمی‌آید و من سعی کردم این خصیصه‌های رفتاری را در شخصیت ریحانه جای دهم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره علت کم‌کاری‌اش در عرصه بازیگری گفت: این کم کاری در سینما و تلویزیون اتفاقی است که تقریباَ برای تمام هم‌نسلان من می‌افتد زیرا فیلمنامه‌هایی که به دستم می‌رسد برای کار کردن مناسب نیستند؛ وگرنه من هم دلم می‌خواهد که در سینما و تلویزیون حضور پیدا کنم البته نه به هر قیمتی بلکه می‌خواهم با کار خوب دیده بشوم.

بازیگر سریال‌های «مجید دلبندم»، «ریحانه»، «پول کثیف» و «هاتف» ادامه داد: کارهای تبلیغاتی بسیار زیادی به من پیشنهاد شده است اما اگر قرار باشد به عنوان ابزار از معروفیت خود استفاده کنی شاید راحت‌تر بتوانی شغل دیگری راه‌اندازی کنی. از نظر من شغل دوم هیچ اشکالی ندارد ولی من ترجیح می‌دهم تنها بازیگری را ادامه دهم.

بروفه با بیان اینکه فیلمنامه‌هایی که در این مدت خوانده‌ام، داستان‌های خوبی نداشته است، اظهار کرد: ترجیح خودم این بوده که تا جایی که می‌توانم این‌گونه آثار را کار نکنم.

این بازیگر سینما و تلویزیون تصریح کرد: متأسفانه تفکر بخش زیادی از مردم جامعه این است که هنرمندان یکسری افراد مرفه بدون درد هستند در صورتی که واقعا اینطور نیست و سطح زندگی بسیاری از هنرمندان حتی از مردم سطح متوسط جامعه نیز پایین‌تر هستند.

وی افزود: بسیاری از هنرمندان برای معاش و حتی پرداخت اجاره خانه خود هم دچار مشکل هستند، ولی چون تصور عموم این است که هنرپیشگی مساوی با پول است، این موضوع زندگی را سخت‌تر می‌کند.

بروفه در پایان گفت: ترجیحم این است تا زمانی که نقش و قصه‌ای که به آن علاقه‌مند باشم، وجود دارد، نقشی را صرفاً به خاطر کسب درآمد بازی نکنم، اما اگر ناچار شوم ممکن است این کار را انجام دهم. امیدوارم هیچ‌گاه چنین روزی فرا نرسد.

منبع: ایسنا برچسب ها: زیبا بروفه ، بازی ، سینما

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زیبا بروفه بازی سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • پرسپولیس چه زیبا باخت/ برد آلومینیوم اراک در تاریخ فوتبال کم‌نظیر بود
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • حسینی: هرگز حریف را تحقیر نمیکنم
  • کامبک تماشایی و گل‌های زیبا علیه پرسپولیس!
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • پاکبان زنجانی کیف حامل مدارک قیمتی را به صاحبش برگرداند
  • علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!