Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فضایی گفت: اقتصاد فضایی باید حداقل یک و نیم میلیارد دلار سهم اقتصاد را داشته باشد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مرتضی براری رئیس سازمان فضایی در همایش ماهواره مخابراتی، نقش و توسعه آن که امروز در وزارت ارتباطات برگزار شد، گفت: بیش از ۴۰ هزار روستا و ۶۰ هزار آبادی داریم و ارتباطات دریایی نیز برای ما یک حوزه بسیار ارزشمند است که می‌توان از ماهواره مخابراتی برای آن استفاده کرد بنابراین اقتصاد فضایی باید حداقل یک و نیم میلیارد دلار سهم اقتصاد را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در موضوع سیل بیش از ۷۰ سایت ثابت و سیار توسط شرکت‌ها ایجاد شد و امیدواریم با راهبرد عدم تصدی گری و بستر سازی برای بخش خصوصی شاهد فعالیت بیشتر این شرکت‌ها باشیم.
براری ادامه داد: تصویب پروانه ماهواره‌های اپراتور را در دستور کار قرار دادیم و این پروانه تصویب شد و اقدام اول ما در بستر سازی بخش خصوصی است، همچنین این امکان فراهم شد که صندوق توسعه ملی ۸۰ درصد وام ۸ ساله را ارائه کند.

وی تصریح کرد: بیش از ۲۵ نقطه امتیاز مداری را فعال کردیم و بسترش آماده شده است در تلاشیم طی چند هفته آینده کنسرسیوم‌ها شکل بگیرد همچنین ورود باند «کی ای» به این صنعت بازار بزرگی را ایجاد می‌کند و این باند تحول بزرگی را در صنعت ایجاد می‌کند، طی ۶ سال آینده رشد ۱۰ برابری مصرف را شاهد خواهیم بود و این صنعت توسعه منظومه‌های مخابراتی را هم ایجاد می‌کند.
براری گفت: تاخیر و هزینه ۲ مشکل در این صنعت بوده که ورود باند کی‌ای این دو مشکل را برطرف می‌کند، جلساتی با شرکت‌های اپراتور منطقه‌ای داشتیم و از آنان خواستیم تنوع بیشتری در ارائه خدمات و سرویس‌ها ارائه دهند.
وی یادآور شد: کشور ما زیر ساخت خوبی دارد و در صنعت فضایی ما رتبه اول را در منطقه داریم بازار بزرگی در کشور ما وجود دارد و بزرگترین دغدغه مردم این است که در جاده‌ها هم اینترنت نسل ۳ و ۴ داشته باشند، اما این موضوع برای اپراتور‌ها صرفه اقتصادی ندارد.
براری ادامه داد: امروز مهمترین دغدغه این است که راهبرد مشترک برای حضور حداکثری در این صنعت است و در سازمان فضایی، این موضوع اهمیت دارد که بازار توسعه پیدا کند و جلسات جدی را با نهاد‌ها دنبال می‌کنیم.
رئیس سازمان فضایی گفت: همچنین با شرکت زیرساخت هم گفتگو کردیم تا در شرایط بحرانی، یک شهر یا استان پایداری خود را حفظ کند و بک‌آپ ماهواره‌ای داشته باشند.
براری خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰۰ روستای جدید با پوشش ماهواره‌ای، مشکلاتشان برطرف شده است، امیدوارم بتوانیم با کمک دستگاه‌ها بازار بزرگ دنیا را در ایران هم توسعه دهیم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان فضایی ایران اینترنت ارتباطات سیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۱۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان