Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا استان های کشورهای خارجی دارای ارتباط با خراسان رضوی را شامل سند و لاهور در پاکستان، آخال و مرو در جمهوری ترکمنستان، بیشکک و اوش در جمهوری قرقیزستان، چیمکنت در کشور قزاقستان، هرات، مزار شریف، فراه و نیمروز در افغانستان و بغداد، کربلا، نجف و بصره در کشور عراق ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دمشق و ریف در سوریه، قبله در جمهوری آذربایجان، دوشنبه و سغد در کشور تاجیکستان، کازان در روسیه و همچنین پایتخت کشور عمان از دیگر مناطقی هستند که توسعه روابط دوجانبه اقتصادی و بازرگانی با آنها در قالب مذاکرات دنبال می شود. 

معاون استاندار خراسان رضوی به صادرات این استان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: طی پنج ماه گذشته یک میلیارد و ۵۱۸ میلیون تن کالا به ارزش ۶۴۷ میلیون دلار از خراسان رضوی به ۷۵ کشور جهان صادر شده که از نظر وزن ۳۵ درصد نسبت به پارسال بیشتر شده است.

وی گفت: در این مدت سهم خراسان رضوی از کل صادرات کشور از ۴.۱ درصد به پنج درصد افزایش یافته است.

رسولیان افزود: از مجموع صادرات سال گذشته ۱۸ درصد به کشورهای آسیای میانه، ۵۰ درصد به افغانستان، ۱۳ درصد به کشورهای عربی، چهار درصد به کشورهای اروپایی و ۶ درصد به کشورهای آسیای شرقی بوده است.

وی اظهار داشت: استان خراسان رضوی با صدور کالا به ۷۵ کشور جهان در ردیف سومین استان کشور از نظر بیشترین عملکرد در این زمینه قرار دارد. 

خراسان رضوی ۵۰۰ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان و ۳۲۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد و بیش از نیمی از صادرات آن به کشور افغانستان انجام می شود.

۷۴۸۹/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صادرات ایرنا روابط خارجی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و با حضور معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی با دستور کار "بررسی آخرین وضعیت پروژه های اقتصادی با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان" در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای مذکور، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

در ادامه آخرین وضعیت طرح ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای برطرف کردن آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»