Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر اظهار داشت: برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان با هدف جایدهی صحیح آموزشی و انجام مداخلات بهنگام در حوزه درمان برای تمامی نوآموزان پیش دبستان و بدو ورود به دبستان استان از سوم تیر ماه جاری در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد چهار هزار و ۳۰۲ نفر ارجاع هوش، ۶۱۵ نفر ارجاع شنوایی، هزار و ۱۷۳ نفر ارجاع بینایی، ۴۲ نفر ارجاع جسمی حرکتی و ۴۰ نفر ارجاع اُتیسم بودند که جهت ارزیابی دقیق به پایگاه و کلینک های تخصصی با هدف تعیین جایگاه صحیح آموزشی معرفی شدند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه از این تعداد ارجاعات هوش هزار و ۹۴۶ نوآموز دیرآموز تشخیص داده شدند، ادامه داد: ۱۱۵ نوآموز نیز در این مرحله آموزش پذیر شناسایی و به مدارس با نیازهای ویژه جهت ادامه تحصیل معرفی شدند.

رنجبر یادآور شد: از ارجاعات شنوایی ۲۳ نفر دارای شنوایی یک طرفه، ۲۰ نفر نیاز به سمعک در مدارس عادی، ۱۱ نفر نیاز به کاشت حلزون، سمعک و معلم رابط در مدارس عادی و دو نفر ناشنوا تشخیص داده شده و به مدارس با نیازهای ویژه معرفی شدند.

وی بیان کرد: از تعداد ۴۰ نفر نوآموز پیش دبستانی و بدو ورود به دبستان مشکوک به اختلال رفتاری طیف اُتیسم نیز ۲۱ نفر اُتیستیک بوده و به مدارس با نیازهای ویژه معرفی شدند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با اشاره به اینکه از ارجاعات بینایی ۴۷۶ نفر نیاز به عینک و ۱۲۱ نفر تحت درمان آمبلیوپی تشخیص داده شدند، گفت: ۲۸ نفر نیاز به درمان دارویی - جراحی و پنج نیز نیاز به معلم رابط، کتاب درشت خط داشته و به مدارس عادی معرفی شدند.

رنجبر اظهار داشت: از ارجاعات جسمی حرکتی ۲۸ نفر با استفاده از معلم رابط و وسایل کمک آموزشی به مدارس عادی و پنج نفر نیز به مدارس با نیازهای ویژه معرفی شدند.

وی افزود: برنامه سنجش شامل دو مرحله ارزیابی اولیه و تخصصی است که در مرحله اولیه نوآموز به پایگاه سنجش مراجعه و از لحاظ وضعیت جسمانی و آمادگی تحصیلی توسط آزمایندگان ارزیابی شده و در صورت نداشتن مشکل به مدارس عادی معرفی می شود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: نوآموزانی که در مرحله اولیه بر اساس ملاک ها و استانداردهای مشکوک به داشتن مشکل تشخیص داده می شوند در مرحله تخصصی توسط متخصصین مربوط با تجهیزات کامل مورد ارزیابی قرار می گیرند.

کد خبر 4720523

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح سنجش سلامت آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی ماه محرم قزوین بوشهر اربعین حسینی شهرکرد عاشورا شیراز مراسم عزاداری ایلام خطبه های نماز جمعه گرگان تاسوعا و عاشورا سانحه تصادف ماه محرم و صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اعظم گودرزی عصر امروز جشنواره سفیران سلامت منطقه گل تپه، آموزش سلامت را از اهداف هدفمند حوزه تعلیم و تربیت در مدارس خواند و با بیان اینکه نگاه مهارت افزایی آموزشی در این عرصه بسیار اهمیت دارد، اظهار داشت: در بخش تأمین و جذب نیرو، کوشش لازم انجام شده است.

گودرزی افزود: برای تحول در این بخش، رشته بهداشت مدارس در دانشگاه فرهنگیان ایجاد شده است و با اولویت تخصیص و بکارگیری نیروی بومی، این نیاز جدی سازمانی و منابع، پیگیری خواهد شد.

وی تاکید کرد: ایجاد آموزش‌های مهارت محور، یکی از فرآیندهای آموزشی است، خوشبختانه به صورت پایلوت در چند منطقه و حوزه در کشور، اجرای آن کلید خورده است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: از ظرفیت و فرصت تعامل نهاد هلال احمر برای این پروسه مطابق با تفاهم نامه‌های که منعقد شده به منظور تربیت مهارتی همکاران و خانواده‌ها، استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: نهضت فعال سازی زیرساخت‌های بهداشتی در مدارس، در دستور اجرا قرار دارد و در بخش بهسازی سرویس‌های بهداشتی با اعتبارات و مشارکت‌های مختلف، اهتمام شده و محقق لازم به عمل آمده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: کمک به بهبود تغذیه دانش آموزان از موارد جدی بوده و با این مبنا در دوره جدید نسبت به احیای پوشش شیر مدارس، اهتمام صورت پذیرفته است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خاتمه تصریح کرد: تغذیه سلامت نیز از دغدغه‌های دیگر است و با ساماندهی و پیشبرد مطلوب این مساله چه در بعد و محور آموزش و چه رفتار و چه الگو سازی، تأثیر و نقش تشکل سفیران سلامت بسیار ارزنده است و این مجموعه شایسته است مأموریت خود را ایفا کند.

کد خبر 6088102

دیگر خبرها

  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • ۳ هزار نفر در کنکور مرحله اول خاش شرکت دارند
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • ضرورت آموزش جمع‌آوری و تفکیک پسماند در مدارس
  • سنجش سلامت ۲۱ هزار نوآموز کردستانی
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال